Μικροί και μεγάλοι στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός»

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι επισκέψεις στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός», από συλλόγους, σχολεία και φορείς, απ’ όλη την Κρήτη, αλλά και μεμονωμένους πολίτες.

Τελευταίες ομαδικές επισκέψεις που ξεχώρισαν, αυτή του ΚΑΠΗ Τυλίσου με υπεύθυνη την Χρυσούλα Κατσάπη και του Δημοτικού Σχολείου Κρουσώνα με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον δάσκαλο Γιάννη Τσιντίκη. Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες ξεναγήθηκαν από την επιμελήτρια της Πινακοθήκης, Χρύσα Βαθιανάκη, συζήτησαν για τα έργα αλλά και για την γενικότερη φιλοσοφία που διέπει τους καλλιτέχνες.

 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου ανέφερε: «Η Δημοτική μας Πινακοθήκη, αυτό το στολίδι όχι μόνο για το Μαλεβίζι αλλά για ολόκληρη την Κρήτη, αποτελεί ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας. Χαιρόμαστε που κάθε επισκέπτης εντυπωσιάζεται από την Πινακοθήκη μας, μας γεμίζει ικανοποίηση το ότι η Τύλισος μετατρέπεται σε ένα κέντρο καλλιτεχνικής έκφρασης και αισιοδοξούμε ότι όσο περνάει ο καιρός, με τις προγραμματισμένες ενέργειες που ακολουθούν, το Μαλεβίζι θα βρεθεί στην κορυφή της εθνικής πολιτιστικής επικαιρότητας. Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπηρεσιακούς για αυτό το αποτέλεσμα και να είστε βέβαιοι ότι πολλά και ιδιαίτερα θετικά πολιτιστικά γεγονότα έρχονται στην Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός».