Τα 5 πράγματα που θα σε κάνουν αμέσως πιο στιλάτη – Εύκολες και κομψές ιδέες

Κακά τα ψέματα δεν μπορούμε να ανανεώνουμε συνεχώς την γκαρνταρόμπα μας.

Αντί λοιπόν για μια πλήρη ανανέωση με πολλές αλλαγές και μεγάλο budget πιστεύουμε πως μερικές έξυπνες και απλές συμβουλές και tips μπορούν να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα: να δείχνουμε στιλάτες σχεδόν όπως οι fashion influencers.

Tο να είναι κάποια κομψή είναι ένα δια βίου project και τα λάθη είναι ok. Ωστόσο υπάρχουν μερικά στιλιστικά τρικ που μπορούν να αποδειχθούν σωτήρια.

Μπορεί να μοιάζουν προφανή σε εκείνες που το έχουν, όμως υπάρχουμε και εμείς που χρειαζόμαστε κατεύθυνση και κάθε τόσο επιστρέφουμε στα basic για να νιώσουμε στιλάτες και updated.

1. Βρείτε την comfort zone των αξεσουάρ

Αυτό σημαίνει πως στιλάτη είναι εκείνη που αισθάνεται άνετα με αυτά που φορά. Επιλέξτε και συνδυάστε τα αξεσουάρ που σας κάνουν να νιώθετε έτσι ακριβώς, είτε πρόκειται για μίνιμαλ δαχτυλίδι είτε για χρώμα και παιχνιδιάρικους συνδυασμούς

2. Φορέστε τα αγαπημένα σας κομμάτια

Oλες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας ρούχα που «λειτουργούν» κάθε σεζόν και εποχή, χρόνο με το χρόνο,μέρα με την μέρα. Ενα ζευγάρι γυαλιά που σας κάνει να αισθάνεστε girl boss ή ένα φόρεμα που σας κολακεύει. Μην διστάσετε σκεφτόμενες πως τα φοράτε συνέχεια. Αντίθετα «ποντάρετε» σε παρόμοια σχέδια ή τα ίδια σε διαφορετικά χρώματα.

3. Πειραματιστείτε με τις basic τεχνικές layering

To layering συχνά τρομάζει και τους μεγαλύτερους στιλίστες όταν πρόκειται για την δική τους εμφάνιση. Ωστόσο αποπνέει ένα «ξέρω καλά τι κάνω» ύφος και αυτό είναι που κερδίζει. Φορέστε το πλεκτό πουλόβερ σας σαν κασκόλ (το πιο δημοφιλές τρικ τώρα), ή ένα ζιβάγκο κάτω από το αγαπημένο σας φόρεμα.

4. Αντικαταστήστε καθετί πρόχειρο ή υπερβολικά απλό με πιο έξυπνες επιλογές

Είναι πολύ εύκολο να πέσετε σε ένα μοτίβο συμπεριφοράς τύπου «φόρεσα ότι βρήκα πρόχειρο», αλλά αυτό είναι κάτι που δεν θέλετε. Για να δείχνετε στιλάτες αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο και να επιλέξετε σας tailored και κομψά κομμάτια.

5. Δοκιμάστε την μονοχρωμία

Δεν υπάρχει τίποτα πιο chic και ενημερωμένο από ένα σύνολο σε ένα χρώμα head-to-toe. Δεν έχει σημασία ποιο, φτάνει να είναι το αγαπημένο σας.

bovary.gr