Φιλέτο με γλυκοπατάτα

  • Τρίτη, 26 Μάρτιος 2019 12:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Συνταγές

Αυτές θα είναι οι νοστιμότερες μπουκιές για ένα γρήγορο, ποιοτικό και σοφιστικέ φαγητό.

Τηγανητό κρέας φιλέτου με γλυκοπατάτα, σε έναν υπέροχο συνδιασμό.

Υλικά

1/2 κιλό κρέας φιλέτο
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 κιλό γλυκοπατάτες
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Βάλτε σε τηγάνι 2 κουταλιές ελαιόλαδο και αφού κόψτε τις γλυκοπατάτες σε κύβους αρχίστε να τις ροδίζετε
Οταν πάρουν χρώμα, χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοψήστε τις για 10 λεπτά -Βγάλτε τις στην άκρη
Στο ίδια τηγάνι προσθέστε 2 κουταλιές ελαιόλαδο και ρίξτε το φιλέτο, κομμένο σε κυβάκια
Ροδίστε ώσπου να ψηθεί όσο το θέλετε -Λίγο ροζ στην καρδιά, είναι καλύτερο
Ρίξτε πίσω τις γλυκοπατάτες, και το σκόρδο ψιλοκομμένο -Ροδίστε για 1-2 λεπτά
Σερβίρετε ζεστό με άφθονο μαϊντανό, με σαλάτα



Πηγή: iefimerida.gr