Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 25 Μαρτίου

  • Δευτέρα, 25 Μάρτιος 2019 08:52
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Η Σελήνη στον Τοξότη, μας γεμίζει κέφι, αισιοδοξία και πολύ καλή διάθεση στις επαφές και στις επικοινωνίες μας! Και γιατί όχι άλλωστε; Είναι μία γιορτινή ημέρα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, Χρόνια Πολλά! Σήμερα θα σε απασχολήσουν μετακινήσεις, ή ακόμα και με ταξίδια, από τα οποία θα επωφεληθείς ιδιαίτερα. Έχεις πολλές ευκαιρίες σήμερα για να διεκδικήσεις στόχους κάθε είδους και να πετύχεις πολλούς από αυτούς! Επιπλέον, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με φιλοσοφία, εξωτερικό και έρευνα! Έχεις ισχυρή πίστη στον εαυτό σου και στις δυνατότητες σου και καταφέρνεις να το δείξεις με κάθε τρόπο αυτό! Εκμεταλλεύσου σήμερα την εμπνευσμένη και αισιόδοξη διάθεσή σου, με κάθε τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι χωρίς δεύτερη σκέψη, σε μία έξοδο ή ένα ταξίδι με τον σύντροφο, που θα σας δώσει χαρά και θα σας ανανεώσει! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την περισσότερη ερωτική τύχη και εύνοια σήμερα στον έρωτα, από τον καθένα! Απολαμβάνεις συγκυρίες θετικές, μέσα από γνωριμίες, φλερτ, μηνύματα, τηλεφωνήματα και ανέλπιστες συναντήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά μην δεσμεύεσαι ότι μπορείς να κάνεις περισσότερα, από όσο όντως μπορείς, γιατί θα εκτεθείς! Οικονομικά, πολλά τα έξοδα σήμερα, κυρίως για ψυχαγωγία!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, Χρόνια Πολλά και καλή εβδομάδα! Σήμερα είσαι αρκετά απόμακρος επικοινωνιακά, κάπως κλειστός και ενίοτε μυστικοπαθής! Πιθανόν οι γύρω σου, να μην το δέχονται ευχάριστα αυτό, ωστόσο εσένα θα εξυπηρετήσει απόλυτα τους παροντικούς σου στόχους και σκοπούς! Έχεις ισχυρή διαίσθηση, αλλά και έντονο μαγνητισμό, γεγονός που θα φέρει στα μέτρα σου, ανθρώπους και καταστάσεις! Προσπάθησε με διακριτικότητα, να ανακαλύψεις σήμερα κάποιο μυστικό, που σε αφορά, αφού ευνοείσαι από τυχόν αποκαλύψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτικός τομέας σίγουρα θα σε απασχολήσει σήμερα! Με την δύναμη της γοητείας σου, αλλά και με τον ερωτισμό που αποπνέεις, σαγηνεύεις και κατακτάς το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναισθηματισμό, έντονη διάθεση για σεξ, πάθος, καυτές στιγμές και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών και πόθων!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία έρχονται πολλά κέρδη μέσα από μία συμφωνία, αλλά και επιπλέον χρήματα θα έχεις, μέσα από κληρονομιά ή δανεικά!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, καλή εβδομάδα και Χρόνια Πολλά! Η σημερινή ημέρα, θα σε φέρει σε άμεση επαφή με τους άλλους και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές σου. Πετυχαίνεις την αρμονία και την ισορροπία, που εδώ και καιρό ήθελες και ίσως σε απασχολήσει τώρα μία νομική υπόθεση, για την οποία πρέπει να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό ή κάποιον που εμπιστεύεσαι απόλυτα, πριν κάνεις κινήσεις και πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ισχυρή σου ανάγκη, για ουσιαστική και σταθερή αγάπη, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στον συντροφικό τομέα και ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, με επιτυχία! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις μία πιο ρομαντική σχέση για σένα και τον σύντροφο, βελτιώνοντας τον δεσμό σας ή ακόμα και προχωρώντας σε ένα είδος επισημοποίησης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, επικεντρώνεσαι στις συναδελφικές σου σχέσεις, οι οποίες βελτιώνονται σημαντικά! Έχεις σίγουρα πιο ισχυρό το αίσθημα της οικονομίας σήμερα, γεγονός που φέρνει επιτυχία!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Χρόνια Πολλά και καλή εβδομάδα, αγαπητέ Καρκίνε! Οι σημαντικότερες ευκαιρίες και ικανοποιήσεις σήμερα, θα έρθουν μέσα από δραστηριότητες ρουτίνας όπως και μέσα από συνηθισμένες δράσεις καθημερινότητας! Μην είσαι αναβλητικός, όσον αφορά υποχρεώσεις και αποφάσεις και γίνε αποφασιστικός, λύνοντας τες τώρα κιόλας, που μπορείς! Ενδεχομένως να κουραστείς λίγο παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα ξεμπερδέψεις! Αν κάποιος σου ζητήσει την βοήθεια σου, να προσφερθείς και θα δεις, πως θα λειτουργήσει υπέρ σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η θελκτική σου εμφάνιση θα φέρει θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου, ακόμα κι αν οι αυξημένες υποχρεώσεις δεν θα σε αφήσουν να το δεις αμέσως! Αν είσαι δεσμευμένος ανέκτησε άμεσα την αυτοπεποίθηση σου και την σιγουριά για την αξία σου, και μην δέχεσαι τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζεις, ιδίως όσον αφορά την συμπεριφορά του συντρόφου απέναντι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα καταφέρεις σε ό,τι κι αν κάνεις στον επαγγελματικό τομέα σήμερα κι αυτό θα αναγνωρισθεί! Μην πάρεις αυθόρμητα μια οικονομική απόφαση τώρα, γι’αυτό καλύτερα άσ’ το για αύριο!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, Χρόνια Πολλά! Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες, ώστε να ικανοποιηθείς και να αποκτήσεις ευχάριστες εμπειρίες μέσα από κάθε είδους απολαύσεις, κοινωνικότητα, διασκέδαση και λάμψη! Η τύχη θα σε ευνοήσει σε ό,τι έχει να κάνει με απασχολήσεις δημιουργικές, θέματα παιδιών, προβολή του εαυτού σου και ψυχαγωγικές δράσεις! Επίσης θα έχεις εύνοια, σε θέματα τέχνης, θεάματος και καλλιτεχνικού τομέα! Απόκτηση ισχυρής φήμης και μονοπωλείς το ενδιαφέρον των γύρων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι υπερβολικά δραματικός και απαιτητικός χωρίς λόγο! Είσαι θερμός και γοητευτικός και μπορείς να βάλεις το συναίσθημα σε προτεραιότητα, ώστε να πετύχεις πανεύκολα αυτό που θες από την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος απολαμβάνεις φλερτ και κατακτήσεις, ωστόσο θα πρέπει να περιορίσεις στην τάση σου να είσαι άστατος ερωτικά και ίσως επιπόλαιος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η ισχυρή δημιουργικότητα σου, θα σου δώσει τα θετικά αποτελέσματα που περιμένεις! Εκμεταλλεύσου σήμερα την εύνοια που έχεις στα τυχερά παιχνίδια, χωρίς όμως υπερβολικό ρίσκο!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Χρόνια Πολλά και καλή εβδομάδα, αγαπητέ Παρθένε! Σήμερα είσαι εμφανώς περισσότερο δραστήριος σε θέματα σπιτιού και οικογένειας! Η οικογενειακή ζωή θα είναι γεμάτη γεγονότα και εξελίξεις και εσύ θα καταφέρεις να δημιουργήσεις, να βελτιώσεις, να διορθώσεις ή και να επανενώσεις συγγενικούς δεσμούς, που καιρό ήθελες! Στρέφεσαι στην ψυχολογία σου, αλλά και στις ανάγκες σου και προσπαθείς αποτελεσματικά να τις ικανοποιήσεις! Ίσως προτιμήσεις να μείνεις σπίτι σήμερα, αφού δεν θα έχεις διάθεση για εξόδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου! Πολύ πιθανόν σήμερα να επικοινωνήσεις με ένα άτομο του παρελθόντος και αν αποφύγεις λάθος κινήσεις, μπορεί να πετύχεις μέχρι και επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε υπερπροστατευτική και ίσως καταπιεστική συμπεριφορά, που αντί να κολακέψει τον σύντροφο, να τον ενοχλήσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, όλες οι εξελίξεις θα είναι θετικές, αρκεί να μην είσαι εύθικτος και υπερευαίσθητος σε παρατηρήσεις! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τώρα, να βοηθηθείς οικονομικά, από ένα στενό συγγενικό σου πρόσωπο!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, Χρόνια Πολλά και καλή εβδομάδα! Καλωσόρισε μία ημέρα γεμάτη περιπέτεια και νέες εμπειρίες! Πολλές θα είναι οι εξελίξεις και οι αλλαγές κάθε είδους σήμερα, με θετικά για σένα αποτελέσματα, κυρίως λόγω της αυξημένης τύχης σου! Ενδεχομένως ορισμένοι, να σε χαρακτηρίσουν ευμετάβλητο και ασταθή, αλλά αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά, που θα σε βοηθήσουν να προσαρμόζεσαι παντού! Φρόντισε να εκμεταλλεύεσαι οτιδήποτε καινούργιο έρθει τώρα στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι φιλικές σου συναναστροφές, είναι εκείνες που θα βοηθήσουν για τις θετικές ερωτικές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα, ακόμα και μέσα από μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, θες να μετατρέψεις την σχέση σου σε κάτι αλλιώτικο, ασυνήθιστο και διαγράφεις οτιδήποτε μονότονο! Στις ιδιωτικές σας στιγμές, σπάτε τα ταμπού σας και περνάτε υπέροχα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, μετανιώνεις για κάποια παρορμητικά έξοδα, αλλά στον επαγγελματικό τομέα, απολαμβάνεις τις βελτιωμένες σου σχέσεις με τους συναδέλφους!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Καλή εβδομάδα και Χρόνια Πολλά, φίλε Σκορπιέ! Σήμερα, θα έχεις μάλλον την τάση να απομονώνεσαι από τον κοινωνικό σου περίγυρο και να μειώσεις κατά πολύ τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Τα βαθιά σου συναισθήματα και οι επιθυμίες σου, κυριαρχούν και η λογική παραμερίζεται! Πιθανόν τα επίπεδα της ενέργειας σου και της διάθεσης σου θα διακυμαίνονται, κατά την διάρκεια της ημέρας, ωστόσο, διαθέτεις ισχυρή διαίσθηση και διορατικές ικανότητες και έτσι μπορείς να κινηθείς παρασκηνιακά, προκειμένου να πετύχεις στόχους και σκοπούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα ίσως υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις στον έρωτα, ειδικά αν σε ενδιαφέρει ένα άτομο απαγορευμένο, απωθημένο ή έχεις μία κρυφή ερωτική σχέση! Οι καταστάσεις, θολώνουν το τοπίο και δεν ξέρεις τι ακριβώς συμβαίνει με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε μυστικά και ψέματα στην σχέση σου, γιατί κινδυνεύεις με αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η απόδοση σου είναι άψογη και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, θα υπάρξουν διακυμάνσεις, γεγονός που θα σε αγχώσει!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Καλή εβδομάδα και Χρόνια Πολλά, αγαπητέ Τοξότη! Σήμερα, έχεις ισχυρή επιθυμία, αλλά και σίγουρα την ικανότητα να πετύχεις φήμη και αναγνώριση, μέσα από κάθε είδους δραστηριότητες και αλλαγές! Λαμβάνεις ενεργά μέρος σε οτιδήποτε σε αφορά και καταφέρνεις να είσαι εσύ το κέντρο της προσοχής! Είσαι πολύ φιλόδοξος, ικανός να πείσεις και να επιτύχεις, σοφός, με αποτελεσματική δράση σε σχεδιασμούς και νέα ξεκινήματα! Η απόλυτη επιτυχία είναι στα χέρια σου, αρκεί να αρπάξεις ευκαιρίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί η προσωπική σου γοητεία και λάμψη, να μαγεύει τον οποιοδήποτε, ωστόσο η τάση σου να λειτουργείς αποκλειστικά με την καρδιά, παραμερίζοντας την λογική, ίσως φέρει απομυθοποιήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μην ασχολείσαι με ένα παρελθοντικό πρόβλημα που έχει περάσει προ πολλού και δημιουργείς εντάσεις από το πουθενά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον οικονομικό τομέα, η τάση σου για ανεμελιά, φέρνει έξοδα, που μάλλον αργότερα, θα μετανιώσεις! Στα επαγγελματικά σου σήμερα, πετυχαίνεις αναγνώριση και φήμη!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, καλή εβδομάδα και Χρόνια Πολλά! Η σημερινή ημέρα σε ωθεί σε πολλές μυστικές υποθέσεις, παρασκηνιακές ιστορίες, αλλά και κρυφές κοινωνικές δραστηριότητες. Σίγουρα όμως, επωφελείσαι μέσα από αποκαλύψεις κάποιων μυστικών και μέσα από την ανακάλυψη μίας αλήθειας που δεν είχε βγει στην επιφάνεια μέχρι τώρα! Μην δίνεις κάθε είδους δικαιώματα και προστάτεψε τον εαυτό σου, από κουτσομπολιά και σχόλια πίσω από την πλάτη σου, που θα σε αγχώσουν και θα σε πληγώσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας παρασκηνιακός έρωτας, ίσως πρωταγωνιστήσει στην ζωή σου σήμερα και θα αλλάξει όλα σου τα μέχρι τώρα δεδομένα, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι! Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, πες όχι στον ρομαντισμό και τις τρυφερές στιγμές, χωρίς να παρασύρεσαι σε εξιδανικεύσεις και ερωτικές ουτοπίες, που ενδεχομένως να φέρουν απογοήτευση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μην σε επηρεάζει κάποια φαινομενική εχθρότητα από το συναδελφικό περιβάλλον, αφού θα είναι παροδική! Οικονομικά, θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και διλήμματα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, καλή εβδομάδα και Χρόνια Πολλά! Η σημερινή ημέρα θα φέρει πολλούς φίλους και γνωστούς, στην καθημερινότητα σου και το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις υπέροχα, θα διασκεδάσεις και θα νιώσεις πλήρης από κάθε άποψη! Θα έρθουν κέρδη ή οφέλη μέσω ομαδικών δραστηριοτήτων, αλλά και μέσα από την βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι φίλοι! Είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός, δημοφιλής, περιζήτητος και πολύ συζητήσιμος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις σίγουρα νέες γνωριμίες, φλερτ, ραντεβού και νέα ξεκινήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις αναζωπύρωση και βελτίωση της σχέσης σου! Προσοχή μόνο στην τάση σου και το πείσμα σου, να φαίνεσαι συνεχώς ανεξάρτητος και αυτόνομος, γεγονός που πληγώνει και αποξενώνει τον σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή μέρα θέλει ωριμότητα στα οικονομικά σου, αφού η αστάθεια και τα περιττά έξοδα, θα φέρουν απώλειες. Επαγγελματικά πετυχαίνεις στόχους και καλές συναδελφικές σχέσεις!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Καλή εβδομάδα και Χρόνια Πολλά, φίλε Ιχθύ! Σήμερα, θα έχεις την ικανότητα να ακολουθήσεις με τον σωστό τρόπο την δημόσια ζωή και να αποκτήσεις φήμη, κοινωνική καταξίωση και ουσιαστική αναγνώριση! Βελτιώνεις την εικόνα σου και είσαι διατεθειμένος να προσπαθήσεις πολύ, προκειμένου να την διατηρήσεις σε αξιόλογα και αξιοθαύμαστα επίπεδα! Δραστηριοποιείσαι για να πετύχεις φιλοδοξίες και όντως, πολλές από αυτές, γίνονται πραγματικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έχεις σήμερα την ευκαιρία να δημιουργήσεις μία νέα ερωτική ουσιαστική σχέση, με τις σωστές βάσεις και υποσχέσεις για κοινό μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, η επιρροή του συντρόφου είναι καθοριστική για την διαμόρφωση της προσωπικότητας σου και για τις προσωπικές επιλογές σου! Η σχέση σας ή ο γάμος σας, θα σε βοηθήσει επίσης, για να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αρπάζεις ευκαιρίες και κατακτάς την επιτυχία! Οικονομικά, κάνεις σωστή διαχείριση και πιθανόν να έχεις και μία αύξηση, αν σε βοηθά και το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

zarpanews.gr