Το πιο ακριβό δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο – Xλιδή και πολυτέλεια αξίας 100.000 δολαρίων!

  • Τετάρτη, 20 Μάρτιος 2019 08:31
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ταξίδια

Η Empathy Suite του ξενοδοχείου Palms στο Λας Βέγκας φαίνεται πως είναι η πιο ακριβή σουίτα στον κόσμο, καθώς για να διανυκτερεύσει κάποιος σε αυτή θα πρέπει να διαθέσει το αστρονομικό ποσό των 100.000 δολαρίων για ένα μόλις βράδυ!

Το ξενοδοχείο πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια της σουίτας στο πλαίσιο της ανακαίνισης του, η οποία κοστολογείται στα 693 εκατομμύρια δολάρια.

Σχεδιαστικά αλλά και διακοσμητικά φέρει την υπογραφεί του Βρετανού καλλιτέχνη Damien Hirst, έργα του οποίου (συνολικά 6 στον αριθμό) κοσμούν το χώρο φέρνοντας στο νου εικόνες από γκαλερί τέχνης.

Ανάμεσά τους διακρίνονται το «Winner- Loser», ένα από τα πιο εντυπωσιακά καθώς αποτελείται από δύο πραγματικούς καρχαρίες σε φορμαλδεΰδη μέσα σε μια δεξαμενή να αιωρούνται μετέωροι. Για να γνωρίσει κάποιος τα έργα του καλλιτέχνη προσφέρεται, μάλιστα, και ιδιωτική καλλιτεχνική ξενάγηση στη σουίτα.

Πρόκειται για μία από τις συνολικά έξι Sky Villas του ξενοδοχείου, η συνολική έκταση της οποίας αγγίζει τα 835 τ.μ. Στους δύο ορόφους της οι τυχεροί που θα διαθέσουν το συγκεκριμένο ποσό θα έχουν στη διάθεσή τους δύο υπνοδωμάτια με έξτρα χώρο για μασάζ, δωμάτιο χαλάρωσης με αλατοθεραπεία, ιδιωτικό γυμναστήριο, τζακούζι και εξωτερική πισίνα, μπαρ, 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ, υπηρεσία σοφέρ κ.α.

Η αίσθηση της πολυτέλειας και της άκρατης χλιδής είναι παντού αισθητές, από τα σχολαστικά σχεδιασμένα έπιπλα και υφάσματα, και αυτά από τον Hirst, μέχρι τις παροχές που κάνουν τον επισκέπτη να νιώθει πραγματικά σαν βασιλιάς.

Για την κράτηση του δωματίου είναι απαραίτητη η προκαταβολή ύψους 10.000 δολαρίων, ενώ το ελάχιστο διανυκτέρευσης ανέρχεται στα δύο βράδια, δηλαδή 200.000 δολάρια!

newsbeast