Ζώδια: Πώς θα τα επηρεάσει η σούπερ Πανσέληνος της Τετάρτης

  • Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Η νέα Πανσέληνος που θα φωτίσει τον ουρανό το βράδυ της 20ης Μαρτίου, φέρνει θετικά νέα σε σχέσεις, επαγγελματικά και κοινωνική καταξίωση.

Η Πανσέληνος στον άξονα του Ζυγού ευνοεί εκτός από τους εκπροσώπους του ζωδίου του, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους.

Τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο

Κριός Αλλαγές προς το καλύτερο έρχονται σε σχέσεις, γάμους, αλλά και συνεργασίες. Στρέψτε την προσοχή σας στον σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας και νοιαστείτε το.

Το γεγονός ότι η Πανσέληνος σας κάνει να δείτε τα πράγματα με πιο σφαιρική ματιά, θα σας βοηθήσει να λύσετε εκκρεμείς καταστάσεις.

Ταύρος Αυτό το διάστημα κατανοείτε όλα αυτά που μαζεύετε μέσα σας, είτε είναι από την οικογένεια, τις σχέσεις, είτε τον ίδιο σας τον εαυτό. Αυτή είναι μια δύσκολη κατάσταση που σας καταπονεί, ωστόσο, είναι άκρως ωφέλιμη.

Η Πανσέληνος σας θυμίζει και θέματα υγείας, οπότε προσέξτε λίγο παραπάνω τις ιώσεις.

Δίδυμοι Το φεγγάρι φέρνει… ανοίγματα. Νέες γνωριμίες, επαφές, σας κάνει πιο κοινωνικό και δημοφιλή στους γύρω σας. Οι έρωτες ευνοούνται ιδιαίτερα και μια ερωτική γνωριμία μπορεί να έρθει από έναν φίλο ή τη δουλειά.

Καρκίνος Ξέρετε πως για να επιτύχετε τους στόχους σας πρέπει δουλέψετε. Αυτό έρχεται να σας υπενθυμίσει η νέα Πανσέληνος και να σας σπρώξει να ξεκινήσετε να πράττετε.

Αυτό το διάστημα θα υπάρχουν εντάσεις και θα δυσκολευτείτε να κρατήσετε ισορροπίες. Κάντε λίγη υπομονή.

Λέων Εχετε διάθεση να ανανεωθείτε, βλέπετε τη ζωή με αισιοδοξία και καταφέρνετε να φτιάξετε μια νέα καθημερινότητα. Η Πανσέληνος είναι πολύ ευνοϊκή για τα Λιοντάρια, τα οποία βλέπουν τα αγαπημένα πρόσωπα να είναι δίπλα τους και να τους στηρίζουν στα φιλόδοξα σχέδια τους.

Παρθένος Τα οικονομικά σας βρίσκονται στο επίκεντρο και σας απασχολούν πολύ. Βλέπετε πως κάποιες καταστάσεις δεν δουλεύουν οπότε καλείστε να πάρετε πρωτοβουλίες για να γίνεται πρώτα απ’ όλα εσείς χαρούμενοι. Θυμηθείτε πως κάθε κέρδος, σε οποιονδήποτε τομέα, χρειάζεται και διαφορετική τακτική, ακόμα και αν ξεβολεύεστε.

Ζυγός Ζυγέ, η Πανσέληνος στον άξονα σου σας καλεί να κάνετε ένα και μόνο πράγμα. Να πετάξετε από πάνω σας το παρελθόν, το οποίο ξέρετε πως έχει τελειώσει. Ηρθε ο καιρός να πάτε παρακάτω και η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή. Ο τομέας των σχέσεων αλλά και των επαγγελματικών χρειάζονται έμπνευση και σας βοηθούν να κοινωνικοποιηθείτε.

Σκορπιός Η Πανσέληνος βοηθά τις επαφές σας προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι στόχοι σας. Μην διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες. Προσέξτε μόνο την υγεία σας γιατί μιας και κάνετε ένα σωρό δραστηριότητες μέσα στην ημέρα, η υγεία σας είναι ευάλωτη.

Επίσης, θυμηθείτε ότι δεν είναι κακό να μείνετε και για λίγο μόνο σας.

Τοξότης Η κοινωνική σας ζωή έχει «πάρει φωτιά». Είστε γεμάτοι ενέργεια και έχετε έντονη διάθεση για φλερτ. Κάτι καινούργιο έρχεται και σας σπρώχνει σε μια ανανέωση την οποία φαίνεται να χρειάζεστε και είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε.

Αιγόκερως Η Πανσέληνος δεν είναι σίγουρα για εσάς, καθώς σας πιέζει. Η οικογένεια σας απορροφά όλη την ενέργεια και η κατάσταση στο σπίτι σας και οι υποχρεώσεις της σας κάνουν να μην έχετε το νου σας στη δουλειά. Ολο αυτό σας καταβάλει και σας φορτίζει, δημιουργώντας σας την ανάγκη επιβεβαίωσης.

Υδροχόος Θέλετε να αποδράσετε και το προετοιμάζετε σχεδιάζοντας ένα ταξίδι. Δεν σας νοιάζει το πού θα πάτε, αρκεί να είστε με ανθρώπους που σας ξέρουν και σας καταλαβαίνουν. Επειδή είστε ευδιάθετοι δεν λέτε όχι σε εξόδους, αλλά και σε γνωριμίες.
Αυτό το διάστημα πάρτε πρωτοβουλίες και αφήστε τους άλλους να σας βοηθήσουν.

Ιχθύες Η Πανσέληνος χαμογελά στα οικονομικά σας, στα οποία εμπλέκεται και ένα άλλο πρόσωπο. Τολμήστε να κάνετε κινήσεις, αφού σκεφτείτε πολύ καλά πρώτα, και μέσα από τις σωστές επιλογές θα δείτε διαφορά και προοπτικές. Προσέξτε, όμως, μην πιστέψετε μεγάλα λόγια για εύκολο κέρδος και βασιστείτε σε εσάς και ανθρώπους που εμπιστεύεστε.

iefimerida.gr