Ο λόγος που πρέπει να έχετε τουλάχιστον μια αυγοθήκη στο μπάνιο σας

  • Κυριακή, 17 Μάρτιος 2019 08:44
  • Συντακτική Ομάδα
  • Σπίτι

Αν δεν έχετε ακόμα καταλάβει τη χρησιμότητα της αυγοθήκης πέρα από το να τρώτε το αυγόσας μέσα σε αυτήν, τότε είστε πολύ πίσω.

Αυτά τα μικρά στρογγυλά ποτηράκια τα οποία μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο και να αγοράσετε με 3-4 ευρώ έχουν πολλές χρήσεις που δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Τρεις από αυτές έχουν να κάνουν με το μπάνιο σας και θα λύσουν πολλά από τα προβλήματα αποθήκευσης που μπορεί να έχετε σε αυτό.

Βάλτε σε αυτήν το σφουγγαράκι του μακιγιάζ Για να μην το ακουμπάτε στο ράφι που βρίσκεται κάτω από τον καθρέφτη του μπάνιου μπορείτε να το έχετε πάντα μέσα σε μια αυγοθήκη. Έτσι και αυτό δεν θα λερώνεται ερχόμενο σε επαφή με τα υπόλοιπα πινέλα του μακιγιάζ και το ράφι σας θα διατηρείται καθαρό.Αποθηκεύετε τα μικροσκοπικά μολύβια μακιγιάζΠόσες φορές σας έχει τύχει να ψάχνετε τα μικροσκοπικά από το ξύσιμο μολύβια μακιγιάζ μέσα στο νεσεσέρ σας; Πάρτε όλα αυτά τα μικρά μολυβάκια και βάλτε τα μέσα σε μια αυγοθήκη. Έτσι θα τα βρίσκετε πανεύκολα όποτε τα χρειάζεστε.Βάζετε σε αυτό τα τσιμπιδάκια σας Η αυγουλοθήκη έχει το τέλειο μέγεθος για να αποθηκεύετε σε αυτήν τα τσιμπιδάκια σας. Έτσι θα τα έχετε πρόχειρα όποτε χρειάζεστε μερικά για να φτιάχνετε τα μαλλιά σας.Αποθηκεύετε τα δειγματάκια αρωμάτων που έχετε Για να μην τα χάνετε 1-2 αυγοθήκες μπορούν να σας βοηθήσουν. Σε μια μόνο αυγολουθήκη μπορείτε να βάλετε μέχρι και 4-5 δειγματάκια αρωμάτων και κρεμών προσώπου. Τέλειο;

Πηγή: spirossoulis.com