Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου

  • Πέμπτη, 14 Μάρτιος 2019 08:07
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Ώρα να… μαζευτούμε! Το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου-Δία, μας δημιουργεί την εντύπωση ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα, οδηγώντας μας σε λάθος συμπεριφορές και λάθος κινήσεις, ιδίως αν είμαστε Μεταβλητοί του 3ου δεκαημέρου! Επίτευξη στόχων θα έχουν τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, θα ξεχωρίσεις σίγουρα για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ενισχυμένη σου γοητεία! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ ήθελες! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς και οι βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, αν απλά επιστρατεύσεις υπομονή και επιμονή! Προσοχή μόνο χρειάζεται στην τάση σου για ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Δία! Προστάτεψε τις ψυχικές σου δυνάμεις και πες ναι στη λογική και στην αντικειμενικότητα και όχι στην λανθασμένη σου διαίσθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις ακόμα κι αν δεν το διαπιστώσεις άμεσα αυτό! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να περιορίσεις την ζήλια και την κτητικότητα και διοχέτευσε την ενέργεια σου, στην κρεβατοκάμαρα, αλλά και σε ρομαντικές συναισθηματικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά πάρε τον χρόνο σου για να δεις ότι όντως αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, ξεχωρίζεις για την αυτοπεποίθηση σου και αυτό θα σε βοηθήσει πολύ να πετύχεις αυτό που θες! Στα οικονομικά έχεις τύχη, αλλά παρασύρεσαι σε οικονομικά ρίσκα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, η τύχη είναι μαζί σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα και κάνε τις επιθυμίες και τα όνειρα σου πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βελτιώνονται, εξομαλύνονται και σπουδαίες λύσεις έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις! Ωστόσο, το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, θα σου θυμίσει πως πιθανόν έδωσες παραπάνω από όσα πρέπει σε ανθρώπους και τώρα αυτοί φαίνονται να είναι αγνώμονες, γι΄αυτό καιρός είναι να κοιτάξεις τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σήμερα, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο, θα σου κάνει μία χαρούμενη πρόταση ή απλά θα επιδιώξει να περάσει όμορφες στιγμές μαζί σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα, αφού οι συνέπειες θα είναι θετικές για σένα! Πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία σήμερα, να ερωτευτείς, να ενθουσιαστείς στο έπακρο και να φλερτάρεις χωρίς σταματημό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που σε απασχολούν, λύνονται, αφού μόνο εύνοια θα έχεις την σημερινή ημέρα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, θα κάνεις μια θετική και εποικοδομητική ενδοσκόπηση! Ξέρεις πλέον, τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις τώρα! Εμπιστεύσου άφοβα τη διαίσθηση σου και προτίμησε να κινηθείς παρασκηνιακά, ιδίως σε θέματα επικοινωνίας! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ήλιου-Δία, σε προειδοποιεί να μην κάνεις βιαστικές λανθασμένες ενέργειες, που θα σε δυσκολέψουν ή ενδεχομένως να βλάψουν την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν βρίσκεσαι, απολαμβάνεις την μαγεία ενός κρυφού έρωτα που αναστατώνει την ζωή σου! Ωστόσο, καλό θα ήταν όμως, να επιστρατεύσεις και την λογική, πριν μπλεχτείς σε μία τέτοια ιστορία, η οποία μπορεί να σε εκθέσει ή να σε πληγώσει! Ιδίως να είσαι δεσμευμένος, ίσως κινδυνέψεις από σημαντικές αποκαλύψεις, αν φερθείς επιπόλαια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είναι αρκετά τα λάθη σου, λόγω απροσεξίας, ενώ στον οικονομικό τομέα, θα βρεθεί μία λύση σε ένα παλιό πρόβλημα, η οποία σε ανακουφίζει!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, έρχονται θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, με το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Κρόνου! Οι φίλοι σου σε στηρίζουν με κάθε τρόπο, σε βοηθούν αποτελεσματικά και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τους μεγαλεπήβολους στόχους σου! Χρειάζεται όμως και αρκετή προσοχή από μέρους σου, με το ταυτόχρονο το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, σε τυχόν συζητήσεις, που μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν μπορείς απευθείας να αναγνωρίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και ανανεώνεις, βελτιώνεις και αλλάζεις με ποικίλους τρόπους την σχέση σου με τον σύντροφο! Οι φίλοι, σου δίνουν πολύτιμες συμβουλές που σε βοηθούν πολύ, ώστε να πετύχεις πράγματα στον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις την ευκαιρία σήμερα, να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή να κάνεις νέα γνωριμία μέσα από φιλικό περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, δείξε περισσότερη προσοχή, στην λεκτική σου συμπεριφορά σε συναδέλφους και συνεργάτες. Οικονομικά έχεις τύχη, γι’αυτό εκμεταλλεύσου την ημέρα για τους στόχους σου!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, φίλε Λέοντα, θα απολαύσεις θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο έπακρο, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι άλλοι πραγματικά σε αποδέχονται, σε σέβονται και σε θαυμάζουν για τις μέχρι τώρα προσπάθειες και τους αγώνες σου! Επιπλέον όμως, το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, σε προειδοποιεί να είσαι πολύ προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει τάση για απώλειες ή εξαπατήσεις, που θα σε ζημιώσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, βάζεις επιτέλους προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση και έτσι, δεν αποκλείεται να κάνεις μία πολύ αξιόλογη και ενδιαφέρουσα γνωριμία σήμερα, που υπόσχεται κοινό μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου δείχνει με ποικίλους τρόπους το ουσιαστικό του ενδιαφέρον, γεγονός που θα ενδυναμώσει την σχέση σας, αλλά και το πάθος μεταξύ σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα , τα πράγματα εξελίσσονται ιδιαίτερα θετικά, αφού οι προσπάθειες σου, φέρνουν επιτέλους την επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά παίρνεις κάποιες σοβαρές και ωφέλιμες αποφάσεις που θα σε ευνοήσουν!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, μπορεί το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, να σου δώσει τύχη και εύνοια, σε ότι κι αν κάνεις ή επιδιώξεις, όπως και συγκυρίες ή καταστάσεις μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις, που θα σου δώσουν άπειρες ευκαιρίες να πετύχεις τους υψηλούς σου στόχους, όμως η ταυτόχρονη κόντρα Τετραγώνου, ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, σε προειδοποιεί να μην το «πάρεις πάνω σου»! Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού είναι πιθανό ακόμα και ένα μικρό ψεματάκι, να φέρει άσχημες συνέπειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, δέχεσαι ιδιαίτερη εύνοια, αν έχεις σχέση από απόσταση ή με άτομο άλλης εθνικότητας, αφού ένα πολύ καλό νέο έρχεται! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, ραντεβού και πολύ φλερτ! Ένα μήνυμα που θα έρθει την σημερινή ημέρα, αλλάζει όλα σου τα δεδομένα και σε κάνει να χαμογελάς ξανά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πες ναι σε μία νέα αρχή, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις υψηλούς στόχους! Οικονομικά θα υπάρξουν κάποια ανούσια έξοδα, τα οποία θα μετανιώσεις!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η τύχη είναι σίγουρα και σήμερα με το μέρος σου φίλε Ζυγέ, κυρίως όσον αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες, αλλά και κάποια σχέδια που θες υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, σε ωθεί αν κυνηγήσεις και να πραγματοποιήσεις τώρα τα μεγάλα σου «θέλω», χρησιμοποιώντας την ισχυρή σου διορατικότητα και την αξιοθαύμαστη πειθώ σου σε επαφές και επικοινωνίες! Προσοχή όμως! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ήλιου-Δία, σου υπενθυμίζει πως είναι αυξημένα τα καθήκοντά σου και οι υποχρεώσεις σου και πως δεν πρέπει να στρέφεις το ενδιαφέρον σου, μόνο σε επιθυμίες, αλλά και στα «πρέπει» της ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σίγουρα πολλές ευκαιρίες για να κερδίσεις τον έλεγχο στην σχέση σου, να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις την συναισθηματική σου ζωή, να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σεξουαλικότητα σου και να απολαύσεις καυτές παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος σήμερα χαρακτηρίζεσαι από πάθος και εμφανή γοητεία, γεγονός που σε βοηθά να σαγηνεύσεις, αυτόν που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα διευθετούνται οφειλές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες που είχες από παλιά! Στον επαγγελματικό τομέα, μία αποκάλυψη, θα σε ωφελήσει πολύ όσον αφορά την πρόοδο σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου απέναντι σου, θα σε ωθήσει σήμερα, σε κάποιες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, γεγονός που θα βελτιώσει κατά πολύ την ζωή σου! Έρχονται λύσεις και ευκαιρίες για να εξομαλύνεις μία κατάσταση με ένα άτομο, που είχατε απομακρυνθεί ή παρεξηγηθεί! Πρόσεχε μόνο με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, την τάση σου για έπαρση, επίδειξη και επιπολαιότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις την πλήρη ανανέωση και το καυτό πάθος στην σχέση σου με τον σύντροφο, η οποία, βελτιώνεται αισθητά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις σίγουρα νέες σημαντικές γνωριμίες που υπόσχονται κοινό μέλλον! Αν πάλι ήδη σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, σήμερα πολύ πιθανόν να κάνει κίνηση για να σε πλησιάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, εκμεταλλεύσου το επικοινωνιακό σου ταλέντο, ώστε να πετύχεις άψογη συνεργασία και στόχους! Οικονομικά, καλό θα ήταν σήμερα, να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Κρόνου αγαπητέ Τοξότη, θα σου φέρει επιτυχία, ηρεμία και εύνοια στην καθημερινότητα σου! Θα κάνεις κάποιες θετικές και εποικοδομητικές κινήσεις και όλες οι υποχρεώσεις σου και οι δουλειές σου θα διεκπεραιωθούν! Ωστόσο, δεν πρέπει να εφησυχάσεις, γιατί το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, σε συμβουλεύει να είσαι πολύ προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου! Πιθανόν να υπάρξει σύγχυση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη τη λογική σου, ώστε να πάρεις ορθές προσγειωμένες αποφάσεις, που δεν θα σε βλάψουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις φλερτ, ανούσιες γνωριμίες και ανούσια συναισθηματικά παιχνιδάκια! Θες να ασχοληθείς πρώτα με τις υποχρεώσεις σου και αν βρεις ελεύθερο χρόνο, να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις απόμακρη και ψυχρή συμπεριφορά προς τον σύντροφο, γιατί αυτό θα τον κάνει να αμφιβάλλει για το αν πραγματικά τον αγαπάς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά σήμερα, γι’αυτό άρπαξε ό,τι ευκαιρία σου δοθεί! Οικονομικά, τα προβλήματα λαμβάνουν τέλος, λόγω του σωστού σου προγραμματισμού!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, υπόσχεται σε σένα φίλε Αιγόκερε, μία ημέρα γεμάτη απολαύσεις! Καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, δημιουργική απασχόληση και προσωπική λάμψη, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Μπορείς τώρα, να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο και επιθυμία, αφού είσαι απόλυτα τυχερός, αλλά και ικανός! Έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και αυξάνεται η δημοτικότητα σου! Ωστόσο, απέφυγε σημαντικές, τελεσίδικες αποφάσεις, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Δία! Πέρασε καλά και άσε τα σοβαρά για αργότερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος, με έντονη ερωτική διάθεση, γοητεία και λάμψη! Ένας νέος μεγάλος έρωτας πιθανόν να έρθει τώρα και μάλιστα, τον επιλέγεις ανάμεσα σε πολλές κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου με συναίσθημα και πάθος και περνάτε υπέροχα μαζί με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή σε κάποια λάθη σου, που ενδεχομένως να κάνεις στις οικονομικές σου δοσοληψίες σήμερα! Στον τομέα της καριέρας, απολαμβάνεις επαίνους, πρόοδο και επιτυχίες! Αφού το αξίζεις!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε, με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, καταφέρνεις και υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και προσωπικούς στόχους, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια. Προσπάθησε τώρα που έχεις την ευκαιρία, να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις που ίσως ήταν προβληματικές! Η τύχη σίγουρα σε βοηθά να λύσεις προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό και επιτέλους ήρθε η στιγμή να φτιάξεις τα πάντα και να ηρεμήσεις! Παράλληλα όμως, λόγω της κόντρας Ήλιου-Δία, ενδέχεται να δημιουργηθούν προβλήματα σε κάθε είδους συναλλαγές και πρακτικές υποθέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος είναι η κατάλληλη ημέρα η σημερινή για να συζητήσεις με τον σύντροφο για συμβίωση, αλλά και για να επιλύσετε παλαιά προβλήματα που υπήρχαν στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος δεν είναι ιδανική στιγμή για νέο ξεκίνημα, αντιθέτως ίσως σε απασχολήσει σήμερα, ένας έρωτας από το παρελθόν και πολύ πιθανόν, να προχωρήσετε σε επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις με ότι κι αν καταπιαστείς και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, μάλλον θα σε αγχώσουν!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, λόγω του Τετράγωνου Ήλιου-Δία, η διάθεσή σου, που ομολογουμένως το τελευταίο διάστημα, ήταν στα καλύτερα της, ήρθε η ώρα να προσγειωθεί απότομα, λόγω διάψευσης των προσδοκιών σου! Ωστόσο, θα ανακάμψεις σύντομα, αφού με το Τρίγωνο-Άρη, ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες, αλλά και πολύ ωφέλιμες γνωριμίες, αλλά και ευχάριστα νέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις συναισθηματική επικοινωνία με τον σύντροφο και φυσικά, την πετυχαίνεις! Η συζήτηση θα σας φέρει πιο κοντά και ίσως πάρετε μία σημαντική κοινή απόφαση σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, μην διστάζεις σήμερα να δοκιμαστείς σε σχέσεις πιο επιφανειακές, απλά και μόνο για την χαρά του φλερτ! Καμιά φορά, μέσα από τα… παιχνίδια, βρίσκει κάποιος τον αληθινό έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι εξελίξεις θα είναι θετικές λόγω των πλούσιων εκφραστικών σου μέσων! Οικονομικά, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για συμφωνίες, αποφάσεις και υπογραφές, που είχαν καθυστερήσει!

Πηγή: oroskopos.gr