Πώς μπορείτε να προστατέψετε το pedicure σας, αν φορέσετε αμέσως κλειστά παπούτσια

Η περιποίηση των κάτω άκρων είναι απαραίτητη ακόμα και τους χειμερινούς μήνες.

Αυτό που προβληματίζει ωστόσο πολλές γυναίκες είναι πώς θα φορέσουν κλειστά παπούτσια, λίγα λεπτά αφού έχει περαστεί το απλό βερνίκι στα νύχια τους.

Είναι πολύ πιθανό το χρώμα να χαλάσει, να έχει κάποια χαρακιά ή ακόμα και να ξεβάψει εντελώς.

Αν δε θέλετε να επιλέξετε ημιμόνιμο βερνίκι και δεν είστε από εκείνες τις γυναίκες που ακόμα και με κρύο, με βροχή φοράνε ανοιχτά παπούτσια, μπορείτε να ακολουθήσετε το tip που σας προτείνουμε παρακάτω.

Βασική προϋπόθεση να αφήσετε μερικά λεπτά να περάσουν, μετά την εφαρμογή του μανό.

Η nail expert θα σας πει πόσα λεπτά χρειάζονται για να στεγνώσει τουλάχιστον επιφανειακά το βερνίκι.

 

Αν τα κλειστά παπούτσια σας είναι άνετα υπάρχει περίπτωση ακόμη και να μη χαλάσει το βερνίκι. Ωστόσο είναι ριψοκίνδυνο, γι αυτό ανεξάρτητα από το στιλ του παπουτσιού σας, μπορείτε να εφαρμόσετε ενυδατική κρέμα στα άκρα σας και να τα τυλίξετε με διάφανη ζελατίνη.

Αρκετά nail salons, nail experts γνωρίζουν το συγκεκριμένο trick με την κρέμα και υπάρχει πιθανότητα ακόμα και να σας το προτείνουν οι ίδιοι.

Αφού τυλίξετε τα νύχια σας, μπορείτε να φορέσετε κλειστό παπούτσι ή ακόμη και την κάλτσα με τα αθλητικά σας. Αποφύγετε να περπατήσετε πολλές ώρες, προτιμήστε να επιστρέψετε σπίτι σας και να αφήσετε τα άκρα σας και πάλι ελεύθερα.

Αν σκέφτεστε τι χρώμα να βάψετε τα νύχια σας αυτή την εποχή, σας προτείνουμε να επιλέξετε μία σκούρα απόχρωση. Μπορντό, μαύρο ή ακόμα και πιο μοντέρνες αποχρώσεις όπως σκούρο μπλε και πράσινο είναι ιδανικά για το pedicure σας.

Δίνουν sexy, stylish χαρακτήρα ενώ κάνουν αντίθεση με την επιδερμίδα σας η οποία δεν είναι ακόμα μαυρισμένη!

bovary.gr