Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου

  • Κυριακή, 10 Μάρτιος 2019 08:23
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Το δυναμικό Εξάγωνο Άρη με Ποσειδώνα είναι εδώ να μας ηρεμήσει, να μας δώσεις δύναμη και να εκπληρώσει τα όνειρα μας! Οι πιο τυχεροί είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου φυσικά!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μια περίοδος δράσης αλλά και εντάσεων ολοκληρώθηκε και πλέον καλείσαι να επικεντρωθείς σε οικονομικά κυρίως ζητήματα. Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο σε ωθεί να διεκδικήσεις ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά παράλληλα μπορεί να σε φέρει και αντιμέτωπο/η με άτομα που διεκδικούν κάτι δικό σου. Άμεσα πάντως, με την Σελήνη στον Λέοντα, πιθανόν να ανακύψει κάποιο θέμα με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, εκτός πια κι αν οι χειρισμοί σου είναι τόσο άστοχοι ή επιπόλαιοι που θα του δώσουν μια ανεπιθύμητη διάσταση. Επιπλέον βέβαια, αναμένονται και αρκετές διασκεδαστικές στιγμές με καλή παρέα.
Ερωτικά
Με βασικό κίνητρο την κτητικότητα, ο Άρης μπορεί να συμπαρασύρει και τις προσωπικές σου σχέσεις, εγείροντας αιτήματα του τύπου « ή με μένα ή με τους άλλους», ίσως όμως πρέπει να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, αφού δεν συντρέχει σοβαρός λόγος για τέτοιου είδους «κόντρες»!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ξεκινά μια περίοδος δράσης και σημαντικών αποφάσεων και βέβαια υπεύθυνος για αυτό είναι ο Άρης στο ζώδιό σου. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο αλλά και να βιώσεις την «αίσθηση του νικητή». Επιπλέον όμως, είναι πολύ πιθανόν να αυξηθούν οι εντάσεις, αφού κάποιοι/ες θα θεωρήσουν ότι θίγονται από τις πρωτοβουλίες σου, οπότε… έσο έτοιμος για ποικίλες «μάχες». Όσο για τις άμεσες εξελίξεις, η Σελήνη στον Λέοντα προδιαθέτει σε μεταβολές στο σπίτι ή την οικογένειά σου, κάτι που μπορεί να σε «ξεβολέψει» αλλά δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ. Ακόμη λοιπόν κι αν ενοχληθείς από καταστάσεις ή συμπεριφορές, κάνε υπομονή κι όλα θα περάσουν.
Ερωτικά
Τα συναισθήματα και οι επιθυμίες σου «παίρνουν φωτιά» κι… αλίμονο σε όποιον/α σου αντισταθεί! Θα πρέπει όμως κι εσύ να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία απέναντι σε πρόσωπα που έχουν πιο γρήγορους ρυθμούς στον έρωτα, αφού η όποια βραδυπορία μπορεί να εκληφθεί ως απόρριψη!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο αναμοχλεύει το παρασκήνιο κι ίσως διαπιστώσεις σύντομα ότι όσα άτομα είναι αυτά που σε υποστηρίζουν κρυφά, άλλα τόσα σε ανταγωνίζονται και προσπαθούν να σου κάνουν ζημιά. Επιπλέον, ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποια απωθημένα που θα σε προβληματίσουν, αλλά θα σου δώσουν και την αφορμή για να «ξεμπερδεύεις» μαζί τους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να εξαντλήσεις τα μέσα και τους τρόπους επικοινωνίας και είναι βέβαιο ότι μέσα σε όλα αυτά που θα βιώσεις ή θα μάθεις, θα υπάρχουν και πάρα πολλά άνευ σημασίας. Καλό είναι λοιπόν να σταθείς περισσότερο σε δράσεις με ένα δημιουργικό περιεχόμενο, προσπερνώντας οτιδήποτε σε αποσπά από αυτές.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, ο Δίας στον Ζυγό σε καλεί να ζήσεις τον έρωτα ανοικτά με όλα τα καλά του, την ίδια στιγμή όμως ο Άρης στον 12ο «φυσικό» οίκο σου σε παραπέμπει σε κάτι κρυφό ή μια ερωτική «υπονόμευση», γι’ αυτό έχε τον νου σου στους… πονηρούς που σε ζηλεύουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο ενδέχεται να προκαλέσει εντάσεις με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, τα οποία είτε αντιμετωπίζουν κάποιο οξύ πρόβλημα και χρειάζονται άμεσα την συμπαράστασή σου είτε δρουν αυθαίρετα σε βάρος σου. Επιπλέον όμως, μπορεί να σε συναρπάσει μια νέα γνωριμία ή να αγωνιστείς για έναν στόχο σε συλλογικό πλαίσιο. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικονομικά θέματα. Πριν όμως οι υποχρεώσεις «σε πάρουν από κάτω», θα πρέπει να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, φροντίζοντας να καλύψεις πρώτα και κύρια τις δικές σου ανάγκες κι όχι των άλλων.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό επιμένει να σου δίνει πλεονέκτημα στα μάτια των άλλων. Κατά τα άλλα όμως, φιλικές και ερωτικές σχέσεις μπερδεύονται μεταξύ τους κι αν δεν κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις μια αρχικά όμορφη ή «ανέμελη» κατάσταση μπορεί να εξελιχθεί σε μια αλληλουχία παρεξηγήσεων.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά σου μέσα από δράσεις ή περιστατικά που «απαιτούν» την συμμετοχή σου. Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι το ότι η «δουλειά» σου είναι να ξεχωρίζεις και να διακρίνεσαι εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν! Παράλληλα, με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο, μπαίνεις κι εσύ σε μια περίοδο, όπου μετράνε τα άμεσα αποτελέσματα, το πιθανότερο λοιπόν είναι να αναλάβεις κάποιες δυναμικές πρωτοβουλίες. Την ίδια στιγμή όμως θα βρεις απέναντί σου άτομα με ανάλογο δυναμισμό αλλά αντίθετους στόχους ή κάποιον «ισχυρό» που αντιτίθεται στα σχέδιά σου.
Ερωτικά
Ο Άρης στην «κορυφή» του ωροσκοπίου σου τονίζει τα «θέλω» και την σεξουαλικότητά σου αλλά αν είσαι μόνος/η και ανοικτός/η σε μια περιπέτεια, να θυμάσαι ότι μια γνωριμία σε ταξίδι ή με ξένο/η εξακολουθεί να έχει τις καλύτερες πιθανότητες για να σου «βγει»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Με την Σελήνη στον Λέοντα ίσως νιώσεις την ανάγκη να αποσυρθείς για λίγο από τα «εγκόσμια», δίνοντας προτεραιότητα στις εσωτερικές σου ανάγκες. Μπορεί πάλι να το κάνεις εξ αιτίας μιας μικρής αδιαθεσίας, αλλά σε κάθε περίπτωση το σύμπαν σε καλεί να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις σε ένα ήρεμο περιβάλλον, αφήνοντας στους άλλους τα τρέχοντα ζητήματα. Και ποια είναι αυτά; Πιθανότατα μια υπόθεση νομικής φύσεως ή ένα σχετικά σοβαρό ζήτημα στο οποίο εμπλέκονται συγγενικά σου πρόσωπα. Αν πάλι ταξιδέψεις, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις ποικίλες εντάσεις. Παράλληλα όμως, μπορείς να αξιοποιήσεις τον Άρη στον Ταύρο για να κατακτήσεις ένα νέο πεδίο γνώσης.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε κάνει πιο «ανοικτό/η» στις απολαύσεις, σε αυτήν την φάση όμως, η εναρμόνιση των αντιλήψεων με τον άνθρωπό σου είναι το «κλειδί» για μια «μεστή» ερωτική ζωή. Σε διαφορετική περίπτωση, ενδέχεται να αναλωθείς σε διαφωνίες που θα χαλάσουν το καλό κλίμα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο μπορεί να σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο/η στην οικονομική σου πολιτική, ακόμη όμως κι αν κάποια στιγμή πετύχεις τον στόχο σου, φρόντισε να αποσυρθείς έγκαιρα από την «μάχη», αφού η τύχη σου μπορεί να γυρίσει απότομα. Στον αντίποδα, ίσως χρειαστεί να αμυνθείς απέναντι σε έξωθεν επιβουλές για τα κεκτημένα σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα πασχίζει για να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με πρόσωπα κύρους αλλά δεν θα λείψουν και οι γνωριμίες με άτομα που έχουν το «εγώ» τους πολύ ψηλά και το μόνο που επιδιώκουν είναι το να ασχολούνται οι άλλοι μαζί τους κι ας μην το αξίζουν.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να την αναθερμάνεις δείχνοντας στον άνθρωπό σου, ότι δεν τον παίρνεις ως δεδομένο. Αν πάλι είσαι μόνος/η, αναμένονται έντονες συγκινήσεις και… μεταπτώσεις, καλό είναι όμως να μην ρισκάρεις στο όνομα μιας περιπέτειας που δεν ξέρεις που θα σε βγάλει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Με την παρουσία του Άρη στον Ταύρο, η υπομονή σου θα αρχίζει να εξαντλείται και θα γίνεσαι πολύ πιο εύθικτος/η, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξει μια ένταση με έναν δικό σου άνθρωπο. Επιπλέον, φαίνεται να δημιουργούνται νέα δεδομένα στις συνεργασίες σου, που χαρακτηρίζονται πλέον από αμεσότητα, δυναμισμό αλλά και σχετικά σύντομη διάρκεια. Και ειδικά για σήμερα, η Σελήνη στον Λέοντα πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις δοσοληψίες σου, με σκοπό είτε να διευρύνεις τον κύκλο εργασιών σου, είτε να ρυθμίσεις θέματα που αφορούν στην καριέρα σου, το πρόβλημα όμως είναι ότι θα βρεις στο διάβα σου αρκετά άτομα με όλως διόλου διαφορετική νοοτροπία από την δική σου, ίσως και κάποιο ισχυρό πρόσωπο που δεν «σε πάει»!
Ερωτικά
Με τον Άρη απέναντί σου, αν μεν είσαι σε σχέση, το πιθανότερο είναι να ζήσεις με τον άνθρωπό σου κάποιες έντονες στιγμές, από «την καλή» αλλά και από «την ανάποδη»! Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορεί να ζήσεις μια δυνατή αλλά σύντομη ερωτική περιπέτεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα διευρύνει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα με ποικίλες προθέσεις και αντιλήψεις, διευκολύνοντας την ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών. Ίσως μάλιστα να ταξιδέψεις ή μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Παράλληλα βέβαια, η είσοδος του Άρη στον Ταύρο σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου εντατικής εργασίας, που όμως θα εναλλάσσεται με φάσεις απόλυτης… απραξίας! Επιπλέον, είναι πιθανόν να υπάρξουν διάφορες εντάσεις στην δουλειά σου. Συγχρόνως, μέσα στο επόμενο διάστημα ίσως ταλαιπωρηθείς από ένα θέμα υγείας που θα είναι μεν περαστικό, αλλά με έντονα συμπτώματα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε κάνει πιο αγαπητό/η στους άλλους κι αν το επιθυμείς, μπορείς να «εξαργυρώσεις» άμεσα αυτήν την θετική προδιάθεση, μπαίνοντας σε μια σχέση, που σε πρώτη φάση θα σε ικανοποιήσει. Σε κάθε περίπτωση όμως μην αμελήσεις να λάβεις τα αναγκαία μέτρα προστασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Από τη στιγμή που ο Άρης μπήκε στον Ταύρο μπορείς κι εσύ να αφοσιωθείς περισσότερο σε αυτά που αγαπάς και σε γεμίζουν, ίσως όμως κάποια στιγμή οι υπερβολικά προστατευτικές τάσεις σου να γίνουν αφορμή για κάποιες προστριβές με αγαπημένα σου πρόσωπα. Ενδέχεται βέβαια να υπάρξουν και ουσιαστικοί λόγοι για να παρέμβεις στην ζωή τους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σου «βάζει ιδέες» για το πώς θα μπορούσες να αυξήσεις το εισόδημά σου, την ίδια στιγμή όμως ο… φίλτατος Κρόνος σου επισημαίνει ότι δεν θα πρέπει να βασίζεσαι και τόσο στην τύχη, ενώ αν χρειαστεί να ξοδευτείς για κάτι, ξεκίνα από την υγεία και την διατροφή σου!
Ερωτικά
Μπορεί ο Άρης να σε «τσιγκλάει» για περιπέτειες, η Αφροδίτη στον Κριό όμως σε καλεί να μην… τριγυρνάς από δω κι από κει και να μείνεις για περισσότερο χρόνο κοντά στο ταίρι σου στην ερωτική σας «φωλιά». Ας απολαύσεις λοιπόν τα καλά της «οικογενειακής ζωής»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο μπορεί να ενισχύσει την αίσθησή σου ότι ο προσωπικός σου χώρος παραβιάζεται, ίσως όμως να υπάρξουν και πραγματικά περιστατικά που θα το πιστοποιήσουν. Ενδέχεται ακόμη να χρειαστεί να «πολεμήσεις» για ένα θέμα ακίνητης περιουσίας, ενώ μπορεί να προκύψει η ανάγκη για κάποιες τεχνικές ή οικοδομικές εργασίες. Όσο για το «σήμερα», με την Σελήνη στον Λέοντα, τόσο η δική σου διάθεση, όσο κι εκείνες των άλλων απέχουν πολύ από το να είναι σταθερές, οπότε μην «δένεις» τίποτα. Αυτό φυσικά δεν σου απαγορεύει να «παίξεις» και να δημιουργήσεις, περνώντας τελικά μια ενδιαφέρουσα, όσο και όμορφη μέρα.
Ερωτικά
Η Σελήνη απέναντί σου διευρύνει τις επιλογές σου και ανεξάρτητα από τις συναισθηματικές παλινδρομήσεις που θα υπάρξουν, η τελική εικόνα των πραγμάτων θα σε ικανοποιήσει Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ετοιμάσου για τις… αναταράξεις που έρχονται!

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε όλα εκείνα τα «μικρά» πράγματα, που η εύρυθμη λειτουργία τους διευκολύνει την ρουτίνα σου. Έχεις, δηλαδή, μπροστά σου αρκετές δουλειές κι εκείνο που χρειάζεσαι πάνω απ’ όλα είναι οργανωτικό πνεύμα, ώστε να μην «πνιγείς σε μια κουταλιά νερό»! Κατά τα άλλα, η είσοδος του Άρη στον Ταύρο μπορεί να είναι συνυφασμένη με εντάσεις στην καθημερινότητά σου, προερχόμενες είτε από κάποιες αυθαίρετες πρακτικές των γύρω σου είτε από ζημιές ή τεχνικά προβλήματα στον εξοπλισμό σου. Παράλληλα όμως, θα έχεις τη δυνατότητα να εντατικοποιήσεις τις σπουδές σου, ενώ ίσως κάνεις κι ένα πολύ παραγωγικό ταξίδι-αστραπή.
Ερωτικά
Ίσως ήρθε η στιγμή για να συζητήσεις με τον άνθρωπό σου τα υπέρ και τα κατά της σχέσης σας, αφήνοντας «εκτός» όλα εκείνα που δεν σας αφορούν προσωπικά αλλά σχετίζονται με άλλους. Είναι πιθανό βέβαια να υπάρξει μια διχογνωμία αλλά όλα θα «στρώσουν», αν δεν υπάρξουν εγωιστικά κίνητρα.

astrology.gr