Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου

  • Πέμπτη, 7 Μάρτιος 2019 08:07
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Μπορεί η μέρα να είναι ρομαντική με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, αλλά ψέματα, υποσχέσεις που δεν κρατάνε, εξαπατήσεις και απογοητεύσεις είναι σίγουρα μερικά από τα αποτελέσματα της όψης. Εκείνοι που θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, σε συμβουλεύει να ακολουθήσεις την διαίσθηση σου, σε ότι κίνηση κι αν κάνεις, αλλά διατηρώντας ταυτόχρονα και την λογική σου! Ξέρεις να διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων, να κατανοείς εκ βάθους κάποιες καταστάσεις και ενδεχομένως να μαντεύεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα! Μία αποκάλυψη ενός μυστικού ή κάποιας κρυφής κατάστασης, θα γίνει με παρασκηνιακό τρόπο και θα σε βοηθήσει πολύ να δρομολογήσεις στόχους και σκοπούς, ώστε να τους πετύχεις στο παρόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι και σε απασχολεί ένας μυστικός έρωτας, παρασύρεσαι σήμερα σε μία απαγορευμένη, παλαιά ή κρυφή ιστορία και μπορεί να το απολαμβάνεις, αλλά αργά ή γρήγορα κάποιες συγκυρίες και αποκαλύψεις, θα σου δείξουν πως κάνεις λάθος! Μείνε ήρεμος συναισθηματικά και ψυχικά, χωρίς να μπλέκεσαι σε περίεργες ιστορίες που δεν σου ταιριάζουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες παρασκηνιακές συζητήσεις και ωφέλιμες αποκαλύψεις, σε ευνοούν στον τομέα της εργασίας! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε έξοδα ανούσια, που πιθανόν αργότερα να μετανιώσεις!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα η Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, σε ευνοεί άμεσα και θα σου χαρίσει πολλές ευκαιρίες να κάνεις αλλαγές που θες και να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους που επιθυμείς, εδώ και καιρό! Έχεις όραμα και θέληση, γεγονός που θα επιφέρει άμεσες και ωφέλιμες εξελίξεις στην ζωή σου! Δένεσαι πολύ συναισθηματικά με τους φίλους σου και ίσως προκύψει και μία νέα γνωριμία, που θα μετατραπεί σε μία ισχυρή και δυνατή φιλία! Είσαι ιδιαίτερα θετικός, «ανοιχτός» και χαρούμενος στην συμπεριφορά σου και όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν δίπλα τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να απολαύσεις θετικές αλλαγές στην σχέση σου με τον σύντροφο, αλλά και διασκεδαστικές στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν σήμερα να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, ακόμα κι αν μία φιλία, αλλάξει πρόσωπο και μεταμορφωθεί σε έναν έρωτα τρυφερό και ρομαντικό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες απρόσμενες θετικές αλλαγές σήμερα, εξυπηρετούν απόλυτα τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου στόχους και πραγματικά πετυχαίνεις ότι επιθυμείς!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είσαι και πανέτοιμος να προχωρήσεις μπροστά και να πετύχεις ακόμα και τα πιο μεγάλα σου όνειρα και φιλοδοξίες! Αναγνωρίζεσαι κοινωνικά, ζεις μία βελτιωμένη οικογενειακή ζωή, αλλά και καθημερινότητα! Ωστόσο, οφείλεις να παραμείνεις σοβαρός στην συμπεριφορά σου και ώριμος στις επιλογές σου, χωρίς υπερβολικές προσδοκίες στους παραπάνω τομείς! Επίσης σήμερα ευνοείται, με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, η εξομάλυνση κάποιων οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων, που είχαν ενδεχομένως προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα διαπιστώσεις πως ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον και ίσως ξεκινήσει κάτι μεταξύ σας, αλλά με τρόπο παρασκηνιακό! Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να αγγίξεις ουσιαστικά την ερωτική ευτυχία! Θα καταφέρετε με τον σύντροφο να συνδυάσετε εύκολα λογική και συναίσθημα, με αποτέλεσμα να κάνετε αρκετά σπουδαία βήματα που θα βελτιώσουν την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, ευνοείσαι για ότι στόχο κι αν έχεις! Μεγάλη πιθανότητα για προαγωγή ή αύξηση! Διεκδίκησε το!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, με την σημερινή Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, είσαι ιδιαίτερα αισιόδοξος, χαρούμενος, δημιουργικός και επικοινωνιακά ταλαντούχος! Ωστόσο, πρέπει να μειώσεις τον υπέρμετρο ενθουσιασμό, αν δεν θέλεις να «πέσεις» σε λάθη ή γκάφες! Είσαι περιζήτητος και πολύ δημοφιλής, γεγονός που οφείλεις να εκμεταλλευτείς με σύνεση! Επιπλέον, η τύχη είναι σαφώς με το μέρος σου και μπορείς να πετύχεις σημαντικούς στόχους, αρκεί να μην πέσεις στην παγίδα της εξιδανίκευσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις κατά πολύ την επικοινωνία με τον σύντροφο και καταφέρνετε μαζί να βρείτε λύσεις για τυχόν προβλήματα στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς πλέον να βρεις τον απόλυτο έρωτα παντού και πανεύκολα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και το μυαλό σου σε εγρήγορση! Σήμερα, με όσο περισσότερο κόσμο βρεθείς και σε όσα περισσότερα μέρη πας, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις την ερωτική ευτυχία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, αλλά και επαγγελματικά, οι έξυπνες ιδέες σου και το εύστροφο μυαλό σου, θα σου δώσουν πολλές αποτελεσματικές λύσεις στα τυχόν προβλήματα!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, με την σημερινή Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις προσωπικούς στόχους και επιθυμίες, με μία πιο σοβαρή ματιά, αλλά και με ισχυρή θέληση! Χρησιμοποιείς το οξυδερκές μυαλό σου, αλλά και την διορατικότητα σου και καταφέρνεις να πετύχεις πολλά από αυτά που επιθυμείς τώρα! Προσπάθησε να μην «μοιράζεις» την επιτυχία και την ευτυχία σου παντού, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ίσως σε ζηλεύουν ή και σε φθονούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έχεις αυξημένο ερωτισμό και γοητεία και η ανάγκη σου να εκφράσεις ακόμα και τα πιο βαθιά σου συναισθήματα, θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε ζήλιες ή καταπίεση τώρα και φτιάξε ένα ερωτικό και αισθησιακό σκηνικό για σένα και τον σύντροφό σου, ώστε να απολαύσετε καυτές στιγμές πάθους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα υπάρξει μία ωφέλιμη αποκάλυψη, η οποία θα βοηθήσει πολύ την πρόοδο σου! Οικονομικά, έχεις αρκετή οικονομική εύνοια και μάλιστα καταφέρνεις και κλείνεις αρκετές εκκρεμότητες!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα η Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, μάλλον θα σε μπερδέψει! Από την μια, καταφέρνεις και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σχέση και επαφή, κυρίως επικοινωνιακά! Από την άλλη, κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι εμπιστευόσουν, ενδεχομένως να σε απογοητεύσουν! Γενικά πάντως, καλό θα ήταν να μείνεις προσγειωμένος και λογικός και να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που είχες απομακρυνθεί τελευταία, για οποιαδήποτε λόγο, χωρίς όμως να υπεραισιοδοξείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις ένα μεγάλο βήμα, με τον σύντροφο και η σχέση σας, γεμίζει ρομαντισμό και μαγικές ερωτικές στιγμές! Τα ερωτικά λόγια που θα ανταλλάξεις με το άτομο της καρδιάς σου, θα ενδυναμώσει την ψυχική σας ένωση! Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία, ίσως οδηγήσει σε μία τρυφερή, ρομαντική, συναισθηματική σχέση! Ωστόσο, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, θα πρέπει να αποφύγεις εξιδανικεύσεις, αλλά και ψέματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας βελτιώνεται σήμερα, ιδίως λόγω της τάσης σου να συνεργάζεσαι αρμονικά και ισορροπημένα! Οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετά έξοδα, κυρίως για να ικανοποιήσεις τους άλλους!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα είσαι απόλυτα λαμπερός, εκπέμπεις θετική ενέργεια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου! Καταφέρνεις, λόγω συγκυριών και καταστάσεων που θα προκύψουν, να έχεις ευκολίες στην καθημερινότητα σου, να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου, τις δουλειές σου και τις υποχρεώσεις σου! Επιπλέον η Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει πολύ, σε θέματα που αφορούν εμφάνιση, ομορφιά, ευεξία και ενέργεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου! Κάποιο πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα σου εκφράσει και θα σου δείξει, το κρυφό μέχρι τώρα, ενδιαφέρον του για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος και βαθύ συναίσθημα με τον σύντροφο σου, αρκεί να βρεθεί χρόνος, από τις πολλές υποχρεώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα υπάρξει σίγουρα εύνοια, αρκεί να δείξεις αυτό που αξίζεις! Οικονομικά, καταφέρνεις σήμερα με προγραμματισμό και οργάνωση, να πετύχεις επίλυση ενός χρηματικού ζητήματος!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Σκορπιέ, είναι σίγουρα μία από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες, για οτιδήποτε επιθυμείς και στοχεύεις στην ζωή σου! Είσαι απόλυτα περιζήτητος, δημοφιλής, ξεχωριστός και ιδιαίτερα δημιουργικός! Θα έρθουν αρκετές ευκαιρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για ψυχαγωγία, διασκέδαση και έντονη κοινωνική δραστηριότητα! Επίσης, θέματα που αφορούν παιδιά, αλλά και προσωπικές φιλοδοξίες, δέχονται την εύνοια της τύχης σήμερα, με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντικές παθιασμένες στιγμές, χαρά, τύχη και συναισθηματική πληρότητα, μαζί με τον σύντροφο! Είσαι από τους πλέον ευνοημένους της ημέρα και όλα μπορούν να συμβούν! Αν είσαι ελεύθερος, δεν προλαβαίνεις να μετράς κατακτήσεις και απολαμβάνεις άπειρο φλερτ και διεκδίκηση από τους θαυμαστές σου! Ένα ερωτικό όνειρο, πραγματοποιείται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, είσαι ιδιαίτερα αξιαγάπητος και ξεχωριστός συνεργάτης, χαρακτηριστικά που θα σου φέρουν την επιτυχία! Οικονομικά, έχεις εύνοια στα τυχερά παιχνίδια, αρκεί να μην ρισκάρεις υπερβολικά!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, οι κοντινοί σου άνθρωποι σήμερα με Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, σου δείχνουν γενναιόδωρα την αγάπη τους και κυρίως με πράξεις, αλλά το ίδιο κι εσύ προς εκείνους! Απολαμβάνεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία και σιγουριά! Πιθανόν κάποια ευχάριστη συγκυρία, με μία ιστορία του παρελθόντος που αφορά το σπίτι και ακόμα σε απασχολεί, θα έρθει σήμερα και θα σε βγάλει από το άγχος και το αδιέξοδο! Σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις, εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ρομαντικές τρυφερές στιγμές, συναισθηματική ικανοποίηση, αφοσίωση από τον σύντροφο, πράξεις και λόγια γεμάτα αγάπη! Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το ερωτικό σου παρελθόν και πιθανόν να γίνει μία προσπάθεια επανασύνδεσης τώρα, είτε κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, είτε το κάνει το πρώην ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις να επαναφέρεις την εργασιακή σου σιγουριά και ικανοποίηση, μέσα από ωφέλιμες συγκυρίες! Οικονομικά, πιθανόν να προκύψουν κάποια έξοδα ξαφνικά, που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, τα λόγια σου και η επικοινωνιακή σου ικανότητα, σε καθιστούν ιδιαίτερα συμπαθή, δημοφιλή και περιζήτητο, στους κοινωνικούς κύκλους που ανήκεις! Μπορείς σήμερα, να αποκτήσεις ότι ποθείς ή διεκδικείς, με μία σου μόνο λέξη, χάρη στην Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα! Έχεις «γρήγορο» μυαλό, αλλά και τάση για κουτσομπολιά και ψέματα, που μπορεί να σε βλάψουν! Επικοινώνησε και μίλα, μόνο με έντιμη διάθεση, ώστε να μην έχεις απώλειες, αλλά μόνο κέρδος, από τις επαφές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είναι σαφώς ευνοημένος ο τομέας του έρωτα σήμερα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Θα λάβεις μήνυμα από το άτομο που επιθυμείς, θα έχεις μία συναρπαστική και ίσως τυχαία συνάντηση μαζί του ή πιθανόν μια νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεται σημαντικά η επικοινωνία με τον σύντροφο, αρκεί να αποφύγεις τα ψέματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτη επαγγελματική και οικονομική επιτυχία μπορείς να αναμένεις! Κατάλληλη περίοδος για συναντήσεις, συμφωνίες και συμβόλαια!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε, με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, είναι η κατάλληλη ημέρα να βγάλεις από την ζωή σου τις έντονες και ίσως πλέον κουραστικές κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις όμορφες, ουσιαστικές στιγμές με άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν και μπορείς όντως να εμπιστεύεσαι! Η αυτοπεποίθηση σου και η αυτοεκτίμηση σου είναι ιδιαίτερα αυξημένες τώρα και μπορείς να πετύχεις αργά, αλλά σίγουρα, προσωπικούς στόχους και σκοπούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επιτέλους το άτομο που εδώ και καιρό φλερτάρετε, σου εκδηλώνει τα συναισθήματα του! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι ουσιαστικά πιο κοντά συναισθηματικά αλλά και πρακτικά, με τον σύντροφο σου, εκφράζετε αμφότεροι τον έρωτα σας και κάνετε σοβαρά σχέδια για το κοινό σας μέλλον! Επιπλέον, η μέρα χαρακτηρίζεται για τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό της!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις, αλλά θα πετύχεις τους στόχους σου, έστω και αργά! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα, αλλά η τύχη είναι με το μέρος σου και «βάζεις μυαλό» έγκαιρα

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα, θα είσαι αρκετά μπερδεμένος. Από την μία σε καθοδηγεί μόνο η καρδιά και προσφέρεις αγάπη παντού, αλλά ταυτόχρονα πέφτεις στην παγίδα της ψευδαίσθησης και την ουτοπικής διάθεσης! Από την άλλη, ο τρόπος που επικοινωνείς σε διαπροσωπικές επαφές, είναι αξιολάτρευτος και σε βοηθά να αυξήσεις τις πιθανότητες εκπλήρωσης ενός ονείρου ή στόχου! Κυνήγησε λοιπόν τα όνειρα σου, αλλά με επιφυλακτικότητα και λογική!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, όλοι οι δρόμοι της σημερινής ημέρας, είναι ανοιχτοί για την εκπλήρωση των ερωτικών σου ονείρων, αρκεί να μην παρασυρθείς σε εξιδανικεύσεις, ιδίως όσον αφορά νέες γνωριμίες! Έχεις μεγάλες πιθανότητες να βρεις τον έρωτα της ζωής σου αυτήν την περίοδο, αρκεί να μην ζεις σε ψευδαισθήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου, αλλά θα πρέπει να πεις όχι στην ροπή που έχεις τώρα, στα ψέματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα εκπληρωθεί ένα μεγάλο σου όνειρο, αρκεί να μην παρασυρθείς σε υπερβολές και λάθη!

Πηγή: oroskopos.gr