Κούλουμα στο Γάζι με μουσική και δωρεάν εδέσματα στο Γάζι

  • Δευτέρα, 4 Μάρτιος 2019 12:21
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για την μεγάλη γιορτή της Καθαράς Δευτέρας που προετοιμάζεται από τη Δημοτική Αρχή.

Από τις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι, θα ξεκινήσουν για μια ακόμα χρονιά οι εκδηλώσεις που έχουν ως στόχο να διασκεδάσουν όλοι οι πολίτες μαζί, σαν μια παρέα. Κρητική μουσική και χορευτικά συγκροτήματα, πολλά δρώμενα, παραδοσιακό γαϊτανάκι, η καθιερωμένη λαγάνα γίγας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρουσώνα και πολλές – πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και ο Μάνος Αγγελιδάκης, ο αγαπητός Μανωλιός, ενώ την παρουσίαση θα έχει ο Κώστας Φαραζάκης. Η συμμετοχή όπως κάθε χρόνο, είναι ελεύθερη για όλους.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Για μια ακόμα χρονιά, προετοιμαζόμαστε για την γιορτή της Καθαράς Δευτέρας στην κεντρική πλατεία του Γαζίου. Τιμούμε την παράδοση, διασκεδάζουμε όλοι μαζί, γινόμαστε μια παρέα και προσκαλώ όλους τους συμπολίτες μας να έρθουν και να συμμετάσχουν στην όμορφη αυτή εκδήλωση».

ΣΗΜ.: Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί και όλα τα τρόφιμα θα διανεμηθούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου.