Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου

  • Κυριακή, 3 Μάρτιος 2019 08:10
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Η Σελήνη σήμερα στον Υδροχόο, κοντράρεται με όψη Τετραγώνου με τον Άρη! Θα έχουμε συναισθηματικά ξεσπάσματα, νεύρα και οξυθυμία που θα πρέπει να τιθασεύσουμε, ιδίως αν ανήκουμε σε Σταθερό Ζώδιο του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου στους φίλους σου και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις, ώστε να βελτιώσεις καταστάσεις! Τα επικείμενα γεγονότα και εξελίξεις, θα σε βοηθήσουν πολύ να δεθείς με τους φίλους σου, αλλά πιθανόν να παρουσιάσεις υπερευαισθησία για τον τρόπο που σου συμπεριφέρονται και ίσως γίνεις λίγο παραπάνω παραπονιάρης. Πέρασε όμορφα μαζί τους, βγείτε έξω, μιλήστε, εκμεταλλευτείτε την ημέρα, ώστε να αλληλοβοηθηθείτε και μην ψάχνεις αφορμές από το πουθενά, για αχρείαστες παρεξηγήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, φέρνει σίγουρα για σένα που είσαι ελεύθερος, νέες γνωριμίες, πολλές εξόδους, επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα και επικοινωνίες, δίνοντας σου την ευκαιρία να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή και να πετύχουν στόχους! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η κατάλληλη μέρα να συναντηθείτε μαζί με τον σύντροφο, με φίλους και έτσι, να ανανεώσετε την σχέση σας και να περάσετε όμορφα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μην είσαι προκλητικός απέναντι στους συναδέλφους, χωρίς ιδιαίτερο λόγο! Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν ανατροπές, αλλά θα προλάβεις να διορθώσεις τα πάντα!!!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα επηρεάσουν έντονα τις εξελίξεις σου, αλλά και τις φιλοδοξίες σου, η γνώμη και η αποδοχή των άλλων, αλλά και κάποιες καταστάσεις που αφορούν τον οικογενειακό τομέα! Ίσως χρειαστεί να αναλάβεις εσύ τον ρόλο του ισχυρού στην οικογένεια, ώστε να καταφέρετε να λύσετε κάποια προβλήματα που έχουν προκύψει. Η δική σου παροχή φροντίδας, μέσα στα οικογενειακά πλαίσια, είναι και αυτή που θα σας δώσει ηρεμία και ικανοποίηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να επιδιώξεις σταθερότητα, σιγουριά ή ένα βήμα επισημοποίησης, με τον σύντροφο, ιδίως μέσα από συζητήσεις, επιστρατεύοντας την σοβαρή σου γοητεία, αλλά διατηρώντας ταυτόχρονα και την γλυκύτητα σου! Αν είσαι ελεύθερος, άλλο ένα σημάδι ενδιαφέροντος διακρίνεται, από τον γοητευτικό συνάδελφο ή συνεργάτη και ίσως ήρθε η ώρα να το εκμεταλλευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μεγάλο μέρος των επαγγελματικών σου στόχων και προσδοκιών σου, θα εκπληρωθούν σήμερα! Οικονομικά, η λογική σου και η σοφία σου, είναι αυτές που θα σου δώσουν την λύση!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, θα καταφέρεις να αισιοδοξήσεις ξανά, να καλοπεράσεις και να φιλοσοφήσεις με βελτιωμένη και ανεβασμένη διάθεση την ζωή! Με την βοήθεια της τύχης, θα πάρεις χαρά μέσα από επαφές, επικοινωνίες, σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια, ανθρώπους που βρίσκονται μακριά αλλά και εποικοδομητικές συναντήσεις! Στηρίζεσαι και επηρεάζεσαι έντονα από τις πεποιθήσεις και τις αξίες σου και αυτό είναι που θα σε ωθήσει στο να πετύχεις τους υψηλούς προσωπικούς σου στόχους την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις συναρπαστικές και πολλές νέες γνωριμίες και φλερτ, ένα ερωτικό χαρμόσυνο νέο, είδηση, τηλεφώνημα ή μήνυμα, αλλά και συναντήσεις τυχαίες που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος οργάνωσε ή ξεκίνησε σήμερα ένα ταξίδι ή μία εκδρομή με τον σύντροφο, που σίγουρα θα ανανεώσει την σχέση σας και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα μην υποστηρίζεις τα «πιστεύω» σου με παράλογο και νευρικό τρόπο, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις! Ιδανική ημέρα για οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές, η σημερινή!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η ιδιαίτερα έντονα συναισθηματική και ευαίσθητη σου φύση, αγαπητέ Καρκίνε, είναι αυτή που θα σου δώσει σωστές λύσεις σε ό,τι μέχρι τώρα σε απασχολούσε, σε συνδυασμό φυσικά με τα μαθήματα που έχεις πάρει στο παρελθόν, από τις εμπειρίες σου και την εξαιρετικά αποτελεσματική διαίσθηση σου! Καταφέρνεις με την γοητεία σου, να πείθεις τους άλλους να σου κάνουν την… χάρη, να εκπληρώνεις επιθυμίες και στόχους, αλλά και να μαθαίνεις τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου και σε αφορά άμεσα, μέσα από αποκαλύψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σου σίγουρα θα σε απασχολήσουν σήμερα περισσότερο από άλλες φορές! Είναι η ιδανική ημέρα, αν είσαι δεσμευμένος, για καυτές παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών! Καταφέρνεις να ανήκεις κάπου και να νιώθεις ασφάλεια και αυτό γιατί έχεις ένα απίστευτα γοητευτικό ταλέντο, να σαγηνεύεις σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, οι στόχοι σου έχουν βάθος και λόγω της διορατικότητας σου, εκπληρώνεις πολλούς από αυτούς! Οικονομικά, προχώρησε άφοβα σε συμφωνίες, αφού επιβεβαιώσεις πως υπάρχουν οι ανάλογες εξασφαλίσεις και εγγυήσεις!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, είναι μία ημέρα που θα καταφέρεις μέσα από επαφές, αλλά και συγκυρίες να εναρμονιστείς με τους γύρω σου και να εξομαλύνεις ή να βελτιώσεις κατά πολύ τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Διεκδικείς με κάθε τρόπο αυτό που θες και καταφέρνεις σταθερότητα και ασφάλεια στις επαφές που έχεις με τους άλλους ανθρώπους κι ευτυχώς οι καλοί και προσαρμοστικοί σου τρόποι σε βοηθούν σε αυτήν σου την προσπάθεια! Ανακτάς ξανά αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα, περιστρέφεται κυρίως γύρω από την ερωτική σου σχέση, η οποία ομολογουμένως θα έχει αρκετές διακυμάνσεις. Κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα έχεις και η πρωτοφανής υπερευαισθησία σου, θα σε κάνουν να βρίσκεις προβλήματα, εκεί που δεν υπάρχουν, προκαλώντας εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος επιστράτευσε την λογική σου, πριν προχωρήσεις σε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, μάθε να συνεργάζεσαι και να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες που επικρατούν και θα δεις ότι θα είναι υπέρ σου! Στα οικονομικά σου, έρχονται επιτέλους οι σωστές ισορροπίες!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, θα αισθανθείς την ανάγκη να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις ανάγκες άλλων ανθρώπων, που αγαπάς και εκτιμάς! Η τάση σου αυτή, θα λειτουργήσει θετικά και για εσένα, παρόλο που οι πράξεις σου χαρακτηρίζονται από καθαρότητα και ανιδιοτέλεια! Καταφέρνεις και ανταπεξέρχεσαι σε όλες τις υποχρεώσεις σου, ανανεώνεσαι και αποφασίζεις να φροντίσεις λίγο περισσότερο και τον εαυτό σου! Προσοχή μόνο στην τάση σου για διατροφικές υπερβολές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αποδεικνύεις σήμερα, πόσο τέλειος σύντροφος είσαι! Καταφέρνεις και εναρμονίζεσαι με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου και αν περιορίσεις και την τάση σου να τον επικρίνεις ορισμένες φορές για τις επιλογές του, θα περάσετε υπέροχα σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο, προσπαθεί να προχωρήσει την επαγγελματική σας σχέση, σε κάτι πολύ περισσότερο και εσύ φαίνεται να ανταποκρίνεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Γεγονότα, συγκυρίες και κάποιες νέες καταστάσεις, θα σε κάνουν ξανά να αισθανθείς επαγγελματική, αλλά και οικονομική ασφάλεια, διώχνοντας το άγχος!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα αποτελεί την απόλυτη χαρά και αγαλλίαση για σένα, φίλε Ζυγέ και σου επιτρέπει να γίνεις και πάλι ένα μικρό χαρούμενο παιδί, με κάθε τρόπο! Μπορείς να καλοπεράσεις χωρίς δισταγμό σήμερα, μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικά θέματα, εξόδους, ψυχαγωγία, υποθέσεις που αφορούν παιδιά, διακόσμηση, καλλωπισμό και δημιουργικές επιτυχίες! Είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής μέσα στους κοινωνικούς σου κύκλους, γι’αυτό εκμεταλλεύσου το, με κάθε τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις πραγματικά ανάγκη σήμερα για ρομαντισμό, αγάπη, πάθος και ερωτικές δραστηριότητες! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ζητάς συνεχώς την προσοχή του συντρόφου, γεγονός που δεν είναι καθόλου δύσκολο, αφού έχεις εντυπωσιακή γοητεία και απαράμιλλο ερωτισμό! Αν είσαι ελεύθερος, από την μια αποζητάς την ασφάλεια της αγάπης και από την άλλη απολαμβάνεις φλερτ και κατακτήσεις! Ό,τι κι αν επιλέξεις θα έχεις επιτυχία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, εκμεταλλεύσου την αυξημένη δημιουργικότητα σου και σίγουρα θα κατακτήσεις τις φιλοδοξίες σου! Οικονομικά, καλό θα ήταν να μην ρισκάρεις και να μην ξοδεύεις αλόγιστα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα βρεις και πάλι τον βαθιά συναισθηματικό εαυτό σου! Ενισχύεται η ανάγκη σου για βελτίωση στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και καταφέρνεις και εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσένα, τώρα! Γενικά, η συναισθηματική κατάσταση με τους δικούς σου ανθρώπους, θα γίνει πιο ισχυρή και αυτό θα σε ικανοποιήσει απόλυτα! Την σημερινή ημέρα, θα νιώσεις ήρεμος και ασφαλής με ανθρώπους που αγαπάς δίπλα σου, στην θαλπωρή του σπιτιού σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά σου, αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς σήμερα, ένα άτομο του παρελθόντος! Μην σε παρασύρουν οι αναμνήσεις και η νοσταλγία, σε λάθος κινήσεις και σκέψου καλά πριν προσεγγίσεις κάποιον, γι’αυτό καλύτερα περίμενε από εκείνον κίνηση και πρωτοβουλία! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα, σου δίνει την ευκαιρία, να διορθώσεις παλαιά λάθη και να εξομαλύνεις την επικοινωνία σου με τον σύντροφο, αν τις προηγούμενες ημέρες, είχε για κάποιον λόγο κλονιστεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, είσαι λίγο αγχωμένος, όμως αυτό δεν σε εμποδίζει να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της ημέρας! Τα οικονομικά του σπιτιού, μπορεί να επιβαρύνουν λίγο παραπάνω εσένα, σήμερα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, ήρθε η στιγμή να μιλήσεις με την καρδιά σου και να επικοινωνήσεις με πραγματική αγάπη! Οι σχέσεις σου με τα αδέρφια ενδυναμώνονται σημαντικά και οι επαφές σου με γείτονες και γνωστούς, βελτιώνονται και εξομαλύνονται στο μέγιστο! Γεγονότα και συγκυρίες, ενισχύουν την πνευματική σου εξέλιξη, σε γεμίζουν νέες γνώσεις και εμπειρίες και μαθαίνεις νέα που πραγματικά σε χαροποιούν! Ιδανική ημέρα για εποικοδομητικές εξόδους, επικοινωνίες, γνωριμίες, συναντήσεις και συμφωνίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο, μία συνάντηση ή μία νέα γνωριμία και αυτό θα σε ανανεώσει! Φλέρταρε όσο μπορείς σήμερα και θα έχεις ανταπόκριση! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία ουσιαστική και εκ βάθους συζήτηση με τον σύντροφο σου και θα δεις πως όλα μπορούν να λυθούν, αρκεί αν κρατήσεις χαμηλούς και ήρεμους τους τόνους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, έχεις άψογες σχέσεις με συναδέλφους, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Προσοχή μόνο σήμερα, στα αλόγιστα έξοδα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, θα επικεντρωθείς στην ενασχόληση με την προστασία και την διατήρηση των κεκτημένων σου αλλά και των προσωπικών σου αξιών. Ίσως μάλιστα, αποφασίσεις να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στο σπίτι σου, από πράγματα που δεν χρειάζεσαι πλέον, αλλά δεδομένου ότι δένεσαι πολύ με αυτά που σου ανήκουν, δεν τα έχεις ξεφορτωθεί ακόμα! Νιώθεις και πάλι σιγουριά και αυτοπεποίθηση, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και σημαντικές συναισθηματικές καταστάσεις για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει μία μικρή αλλά συνεχή ένδειξη ενδιαφέροντος για σένα, από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Προσπάθησε να τον κάνεις με διακριτικό τρόπο, να ανοιχθεί περισσότερο και να σε πλησιάσει ερωτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η στιγμή που θα νιώσεις ξανά ασφαλής, σίγουρος και κυρίως ήρεμος για την σχέση σου και την ερωτική πίστη του συντρόφου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, πεισμώνεις και πετυχαίνεις όλους σου τους στόχους! Αρκετές οι οικονομικές εξελίξεις σήμερα και ίσως έρθουν έξτρα έσοδα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Την σημερινή ημέρα, θα επικεντρωθείς περισσότερο στον εαυτό σου και όχι τόσο στις ανάγκες των άλλων, όπως συνηθίζεις να κάνεις! Η Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, θα σε βοηθήσει στην αναζήτηση, αλλά και στον τελικό προσδιορισμό της προσωπικότητάς σου και θα καταφέρεις, να χρησιμοποιήσεις σωστά τα ταλέντα σου και την διαίσθηση σου, ώστε να ξεχωρίσεις και να προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου, στις κοινωνικές και διαπροσωπικές σου επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζουν έντονος συναισθηματισμός, ευαισθησία, λάμψη, πάθος, ερωτισμός και γοητεία! Μπορείς εύκολα να σαγηνεύσεις σήμερα το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, μην γίνεσαι περισσότερο απαιτητικός από ό,τι πρέπει, χωρίς λόγο, γιατί θα δυσαρεστήσεις ενδεχομένως τον σύντροφο σου! Απολαύστε μαζί ερωτικές παθιασμένες στιγμές, χωρίς… μουρμούρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η καλή σου συμπεριφορά και η γοητευτική σου προσωπικότητα εξυπηρετεί κάποιους από τους σκοπούς σου στην καριέρα! Μην είσαι παρορμητικός σε έξοδα, γιατί μάλλον το παρακάνεις!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για σένα αγαπητέ Ιχθύ, για ψυχική ενδοσκόπηση, σκέψεις, αναθεώρηση και προστασία του εαυτού σου στο εσωτερικό σου συναισθηματικό καταφύγιο. Δώσε λίγη παραπάνω αξία και σημασία στα όνειρα που βλέπεις σήμερα, γιατί θα σου δώσουν πολλές απαντήσεις στα συναισθηματικά σου ή ψυχολογικά σου διλήμματα και ανασφάλειες! Προώθησε παρασκηνιακά τα σχέδια σου και θα δεις ότι θα λειτουργήσει υπέρ σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου ίσως δυσαρεστηθεί σήμερα από την τάση σου για μοναχικότητα, αφού είσαι φανερά βυθισμένος στις σκέψεις σου! Για ορισμένους την σημερινή ημέρα, ίσως υπάρχουν εξελίξεις που αφορούν έναν κρυφό, απωθημένο τους έρωτα! Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, χειρίσου το σωστά, ώστε να μην κινδυνέψεις από αποκαλύψεις που μπορεί να σε βλάψουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δημιουργικότητα σου, είναι αυτή που σήμερα θα σε οδηγήσει σε επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ! Οι λύσεις θα έρθουν!

Πηγή: oroskopos.gr