Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στο Talos Plaza από το σύλλογο Καμινίων

Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού διοργανώνει στο Talos Plaza ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμινιών, το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Μια υπέροχη εκδήλωση, διανθισμένη από μοντέρνους χορούς και  Zumba αλλά και από την παρουσία της μασκότ του Συλλόγου, το μοναδικό… Καμίνιον!

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 7 έως 15 ετών.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων κα Φιλαρέτη Χρονάκη δηλώνει σχετικά:

«Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμινίων  ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν στα παιδιά και με δεδομένη την αγάπη του γι’ αυτά, αποφάσισε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Διαχείρισης του εμπορικού κέντρου να διοργανώσει Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στο Talos Plaza.

Σκοπός της όλης οργάνωσης είναι εν όψει της Αποκριάς να ψυχαγωγήσουμε τα παιδιά και  παράλληλα να τα εκπαιδεύσουμε και μέσα από τους γρίφους που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ερωτήσεων και απαιτούν γνώσεις, κυρίως από τη μυθολογία και παράλληλα οξύνοια και  εξυπνάδα, να τα διδάξουμε να συνεργάζονται, να πειθαρχούν στους κανόνες του παιχνιδιού, να διαβάζουν προσεκτικά τα κείμενα και να αγωνίζονται ομαδικά για ένα κοινό στόχο».

Ο Γιώργος Καλυβιανάκης είναι ο υπεύθυνος του Κυνηγιού και  με την Ομάδα του έχουν ετοιμάσει τους γρίφους, οι οποίοι θα αφορούν στον μύθο του Τάλως, του χάλκινου γίγαντα που δημιούργησε ο  Ήφαιστος και που θεωρείται ότι είναι το πρώτο ρομπότ στην ιστορία, που προστάτευε τη μινωική Κρήτη από κάθε επίδοξο εισβολέα και μάλιστα από τις πιο αγαπητές μυθικές προσωπικότητες του αρχαίου κόσμου.

Τα παιδιά θα χωριστούν σε τρεις ομάδες που καθεμία θα επιλέξει το δικό της όνομα, θα φτιάξει το δικό της σημαιάκι και θα επιδοθεί  στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού  παρασύροντας  σε ένα ξέφρενο γλέντι και τους θεατές!

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές 11:00- 12:00 του Σαββάτου 2 Μαρτίου 2019, στο σημείο διεξαγωγής του Κυνηγιού.

Το κοινό θα μπορεί να απολαύσει  μοντέρνους χορούς και zumba από τις ομάδες μικρών παιδιών και ενηλίκων του Συλλόγου.

Η εκδήλωση θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού στον χώρο θα λειτουργεί Τράπεζα Αγάπης από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων, για τη συγκέντρωση προϊόντων μακράς διάρκειας.

Η Τράπεζα Αγάπης λειτουργεί από το 2014 (έναρξη του Πολιτιστικού Συλλόγου) και βοηθά οικονομικά αδύναμες οικογένειες της περιοχής και όχι μόνο.

 

Αφηστε καποιο σχολιο