Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου

  • Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2019 07:43
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Ο Φλεβάρης τελειώνει δυναμικά και θα καλωσορίσουμε την Άνοιξη με τον καλύτερο τρόπο! Το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, φέρνει νίκες, επίτευξη στόχων και εκπλήρωση επιθυμιών στα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, θα κάνεις μια θετική και εποικοδομητική ενδοσκόπηση! Αναλογίσου λοιπόν, τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις τώρα! Εμπιστεύσου άφοβα τη διαίσθηση σου και αναγνώρισε τον ψυχικό και συναισθηματικό σου κόσμο, ώστε να κατανοήσεις ακριβώς αυτά που θες και να τα κατακτήσεις! Να προτιμήσεις να κινηθείς παρασκηνιακά, ιδίως σε θέματα επικοινωνίας και θα δεις ότι θα βγεις κερδισμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Διώχνεις κάθε ενοχή ή τύψη σήμερα και απολαμβάνεις την μαγεία ενός κρυφού έρωτα που σε αναστατώνει! Ωστόσο, καλό θα ήταν όμως, να επιστρατεύσεις και την λογική, πριν μπλεχτείς σε μία τέτοια κατάσταση! Ιδίως να είσαι δεσμευμένος, ίσως κινδυνέψεις από αποκαλύψεις. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, είσαι γοητευτικός, ρομαντικός και τόσο γλυκός, που θα υπάρξουν σίγουρα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, κάνεις αρκετά λάθη, λόγω απροσεξίας, ενώ στον οικονομικό τομέα, σήμερα θα βρεθεί μία λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, έρχονται θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, με το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Άρη! Οι φίλοι σου σε στηρίζουν, σε βοηθούν αποτελεσματικά και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα όνειρα και τους μεγαλεπήβολους στόχους σου. Επιπλέον, νέες φιλίες έρχονται για να μείνουν και υπάρχει μάλιστα και η πιθανότητα για φιλικές επανασυνδέσεις και επανενώσεις, αν υπήρξαν παλαιότερα παρεξηγήσεις ή τσακωμοί!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, δεσμευμένος ή μη, καταφέρνεις σήμερα και ανανεώνεις, βελτιώνεις και αλλάζεις με ποικίλους τρόπους την ερωτική σου ζωή! Οι φίλοι, σε βοηθούν πολύ τώρα και καταφέρνεις να πραγματοποιήσεις πραγματοποιείς ένα μεγάλο σου ερωτικό όνειρο, όπως για παράδειγμα να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες, πολύ πιο εύκολα τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, δείξε λίγη παραπάνω προσοχή, στην λεκτική προκλητικότητα ή ακόμα και την επιθετικότητα σε συναδέλφους και συνεργάτες. Οικονομικά έχεις τύχη και εύνοια σήμερα, γι’αυτό εκμεταλλεύσου την ημέρα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Με το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, φίλε Δίδυμε, θα απολαύσεις θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις κάθε είδους και σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου ή τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο μέγιστο, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι άλλοι πραγματικά σε αποδέχονται, σε σέβονται και σε θαυμάζουν για τις μέχρι τώρα προσπάθειες και τους αγώνες σου! Δραστηριοποιήσου δυναμικά και έξυπνα, ώστε να αποκτήσεις την κοινωνική αναγνώριση που επιθυμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το ουσιαστικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου, θα ενδυναμώσει την σχέση σας! Πιθανότατα σήμερα, να μιλήσετε κάποια στιγμή, ακόμα και για το επόμενο βήμα του δεσμού σας! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να βάλεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση και έτσι, δεν αποκλείεται σήμερα να κάνεις μία πολύ αξιόλογη και ενδιαφέρουσα γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα , τα πράγματα εξελίσσονται άψογα, αφού οι προσπάθειες σου θα φέρουν την πολυπόθητη επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά επίσης παίρνεις ωφέλιμες αποφάσεις που θα σε ωφελήσουν πολύ!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, σου δίνουν σήμερα άπλετη τύχη, σε ότι κι αν κάνεις ή επιδιώξεις, αγαπητέ Καρκίνε! Οι συγκυρίες και οι καταστάσεις μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν άπειρες ευκαιρίες να πετύχεις τους υψηλούς σου στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να ταξιδέψεις, να περάσεις όμορφα, να διασκεδάσεις και να αποκτήσεις και πάλι την αισιοδοξία σου! Η κοινωνικότητα σου, θα είναι ο σύμμαχος σου για να κάνεις πράξη όλα αυτά που στοχεύεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, ευνοείσαι ιδιαίτερα αν έχεις σχέση από απόσταση ή με άτομο άλλης εθνικότητας! Ακόμα κι αν δεν είναι έτσι, καταφέρνεις αν είσαι δεσμευμένος, να πετύχεις με τον σύντροφο, κοινούς σας στόχους και να περάσετε πολύ όμορφα, αφού θα του μεταδώσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, ραντεβουδάκια και πολύ φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έρχεται μία νέα αρχή, που σε βοηθά να πετύχεις υψηλούς στόχους! Οικονομικά θα υπάρξουν κάποια έξοδα, κυρίως λόγω απροσεξίας και σπατάλης!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η τύχη είναι σίγουρα σήμερα με το μέρος σου φίλε Λέοντα, κυρίως όσον αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες, αλλά και κάποια σχέδια που θες υλοποιήσεις εδώ και καιρό, ιδίως σε θέματα οικονομικά αλλά και ερωτικά! Κυνήγησε και πραγματοποίησε τώρα τα μεγάλα σου «θέλω», χρησιμοποιώντας και εκμεταλλευόμενος την ισχυρή σου διορατικότητα και την αξιοθαύμαστη πειθώ σου σε επαφές και επικοινωνίες! Το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, θα σου δώσει εσωτερική δύναμη και αδιαμφισβήτητη γοητεία, σε ότι κι κάνεις σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα χαρακτηρίζεσαι από πάθος και εμφανή γοητεία, αλλά και ικανότητα να πραγματοποιήσεις ερωτικές επιθυμίες και… καυτούς πόθους! Θα έχεις σίγουρα πάμπολλες ευκαιρίες για να κερδίσεις τον έλεγχο στις ερωτικές σου συναναστροφές, να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις την συναισθηματική σου ζωή, να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σεξουαλικότητα σου και να απολαύσεις καυτές παθιασμένες στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα με ευκολία, διευθετούνται οφειλές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος! Στον επαγγελματικό τομέα, μία αποκάλυψη, θα σε ωφελήσει πολύ όσον αφορά τα μετέπειτα σχέδια σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, θα σε ωθήσει την σημερινή ημέρα, σε κάποιες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, γεγονός που θα βελτιώσει κατά πολύ την ζωή σου! Επίσης, θα έρθουν λύσεις και ευκαιρίες για να εξομαλύνεις μία κατάσταση με ένα άτομο, που είχατε απομακρυνθεί! Αν για παράδειγμα, υπήρξε στο πρόσφατο παρελθόν, μία παρεξήγηση ή ένας τσακωμός, σήμερα μπορεί να λυθεί, μία και καλή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις σίγουρα νέες σημαντικές γνωριμίες που υπόσχονται μέλλον! Αν πάλι ήδη σε ενδιαφέρει κάποιος, σήμερα πολύ πιθανόν να κάνει εκείνο το πρόσωπο, κίνηση για να σε πλησιάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, να περιμένεις την πλήρη ανανέωση! Η σχέση σου βελτιώνεται αισθητά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, χρησιμοποιείς το επικοινωνιακό σου ταλέντο και πετυχαίνεις άψογη συνεργασία και στόχους! Οικονομικά δεν θα υπάρξουν εξελίξεις, ωστόσο σήμερα απέφυγε σημαντικές αποφάσεις!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Άρη αγαπητέ Ζυγέ, θα σου φέρει επιτυχία, ηρεμία και εύνοια στην καθημερινότητα σου! Θα καταφέρεις τώρα, να κάνεις θετικές και εποικοδομητικές κινήσεις και όλες οι υποχρεώσεις σου και οι δουλειές σου θα διεκπεραιωθούν με ευκολία! Πάρε αποφάσεις και λάβε δράση, φροντίζοντας τον εαυτό σου και άρπαξε ευκαιρίες ώστε να ομορφύνεις, να λάμψεις και να ανανεωθείς ψυχικά και σωματικά! Μην στέκεσαι σε λεπτομέρειες και κοίτα να απολαύσεις την εύνοια της σημερινής ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι σε σχέση καλύτερα να αποφύγεις επικριτική και ψυχρή συμπεριφορά, γιατί αυτό θα κάνει τον σύντροφο σου να αμφιβάλλει για το αν πραγματικά τον αγαπάς και τον επιθυμείς! Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις φλερτ, ανούσιες γνωριμίες και τα πολλά παιχνιδάκια! Θες να ασχοληθείς πρώτα με τις πρακτικές σου εκκρεμότητες και αν βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο, να στραφείς και στα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, ήρθε η στιγμή να πετύχεις πολλά στον εργασιακό σου χώρο και αν το θελήσεις πραγματικά, να καταπλήξεις τους άλλους με τις αποδόσεις σου! Οικονομικά, τα προβλήματα λαμβάνουν τέλος, λόγω σωστού προγραμματισμού!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, υπόσχεται σε σένα φίλε Σκορπιέ, μία ημέρα γεμάτη απολαύσεις! Καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, δημιουργία και άπειρη λάμψη, έρχονται και σε ανανεώνουν στο έπακρο! Μπορείς τώρα, να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο και επιθυμία, αφού είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, αλλά και απόλυτα τυχερός! Αν μη τι άλλο, έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, «ανεβαίνεις» κοινωνικά και καταφέρνεις να βελτιώσεις την φήμη σου και την δημοτικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, σήμερα είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος, με έντονη ερωτική διάθεση, γοητεία και λάμψη! Αν είσαι ελεύθερος ένας νέος μεγάλος έρωτας έρχεται και μάλιστα, τον επιλέγεις ανάμεσα σε πάμπολλες κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου με ρομαντισμό και πάθος και περνάτε υπέροχα μαζί με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν κάποια λάθη από μέρους σου στις οικονομικές σου δοσοληψίες σήμερα και ίσως αγχωθείς! Στον τομέα της καριέρας όμως, απολαμβάνεις επαίνους, πρόοδο και επιτυχίες!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, καταφέρνεις και υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και προσωπικούς στόχους, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια. Κάνε πράξη αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς με ευκολία πλέον και προσπάθησε να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις που ίσως ήταν προβληματικές, τώρα που θα έχεις την εύνοια! Η τύχη σίγουρα σε βοηθά να λύσεις προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό και επιτέλους ήρθε η στιγμή να φτιάξεις τα πάντα και να ηρεμήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος δεν είναι ιδανική στιγμή για νέο ξεκίνημα, γι’αυτό ίσως σε απασχολήσει και πάλι σήμερα, ένας έρωτας από το παρελθόν με καλά αποτελέσματα όμως, αυτή τη φορά! Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για επιδίωξη μίας ερωτικής επανασύνδεσης, που τόσο καιρό ήθελες! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος είναι η κατάλληλη εποχή για συμβίωση, αλλά και επίλυση παλαιών διαφορών μεταξύ σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι αποτελεσματικός και απόλυτα ικανός με ότι κι αν καταπιαστείς και αυτό αναγνωρίζεται! Θα υπάρξουν μάλλον απώλειες οικονομικές, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες, αλλά και πολύ ωφέλιμες γνωριμίες! Μία χαρούμενη είδηση έρχεται μέσα στην ημέρα και είσαι ιδιαίτερα δραστήριος κοινωνικά και επικοινωνιακά, κερδίζοντας πολλά την παρούσα περίοδο! Οποιαδήποτε μετακίνηση σου, θα είναι ευχάριστη και ευνοημένη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, δεν διστάζεις σήμερα να δοκιμάζεσαι σε σχέσεις πιο επιφανειακές, απλά και μόνο για την χαρά του φλερτ! Κι όμως, μέσα από τα… «παιχνίδια», έρχεται η ευκαιρία για μία σχέση νέα, που θα σε συναρπάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, θες συναισθηματική επικοινωνία και επαφή με τον σύντροφο και ναι, την πετυχαίνεις! Η συζήτηση θα σας φέρει πιο κοντά και ίσως πάρετε μία κοινή απόφαση σήμερα, που θα ωφελήσει την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι εξελίξεις που αναμένονται, θα είναι μόνο θετικές λόγω των πλούσιων εκφραστικών σου μέσων! Οικονομικά, η ημέρα είναι ιδανική για συμφωνίες, αποφάσεις και υπογραφές!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ήλιου -Άρη, θα ξεχωρίσεις σίγουρα για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ενισχυμένη σου γοητεία! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα περίμενες και ήθελες! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς και οι βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, αν απλά επιστρατεύσεις υπομονή και επιμονή! Προσοχή μόνο χρειάζεται στην τάση σου για δογματική συμπεριφορά σε διαπροσωπικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά, θα υπάρξουν μόνο θετικές εξελίξεις ακόμα κι αν δεν το διαπιστώσεις αμέσως αυτό! Αν είσαι ελεύθερος, δεν ενθουσιάζεσαι πλέον εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά παίρνεις τον χρόνο σου για να δεις ότι όντως αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα, αφού κάποιο νέο άτομο στην ζωή σου, θα σου αποδείξει με πράξεις ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, περιόρισε την ζήλια και την κτητικότητα και διοχέτευσε την ενέργεια σου, στην κρεβατοκάμαρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα έχεις σίγουρα αυτοπεποίθηση και αυτό θα σε βοηθήσει πολύ να πετύχεις αυτά που θες! Στα οικονομικά σου θα έχεις τύχη, σε κάθε κίνηση κι αν αποφασίσεις σήμερα!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Ήλιου -Άρη, η τύχη είναι μαζί σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα και κάνε τις επιθυμίες και τα όνειρα σου πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις διορθώνονται, εξομαλύνονται και σπουδαίες λύσεις έρχονται ξαφνικά! Είσαι αξιοθαύμαστα δυναμικός, δραστήριος, αποφασιστικός και ικανός να καταφέρεις ότι επιθυμείς την σημερινή ημέρα, γι’αυτό μην φοβάσαι για τίποτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να φερθείς κάπως άστατα και παιχνιδιάρικα στον έρωτα, αλλά σίγουρα θα το απολαύσεις, αφού οι συνέπειες θα είναι θετικές για σένα, παρά τις… ζαβολιές σου! Πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία σήμερα, να ερωτευτείς, να ενθουσιαστείς στο έπακρο, να το γλεντήσεις και να φλερτάρεις ασταμάτητα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου σήμερα, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο ή θα σου κάνει μία χαρούμενη πρόταση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, είναι στα καλύτερα τους, αφού μόνο επιτυχία και εύνοια θα έχεις την σημερινή ημέρα!

Πηγή: oroskopos.gr