Τρία αδέλφια από την Κρήτη έφτιαξαν τοπιο εντυπωσιακό βίντεο για την Σπιναλόγκα

  • Τρίτη, 26 Φεβρουάριος 2019 10:38
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Τρία αδέλφια από την Κρήτη αφιέρωσαν δεκάδες ώρες πάνω από τον υπολογιστή συν τα πλάνα από drones για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Σκοπός της δημιουργίας του ήταν η ανάδειξη της Σπιναλόγκας από μια διαφορετική δημιουργική πινελιά, όπως λένε στο protothema.gr τα τρία αδέρφια από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, Γιάννης, Γιώργος και Άννα Βαρνακιώτη. Αφιέρωσαν δεκάδες ώρες πάνω από ένα υπολογιστή ενώ χρησιμοποίησαν drone καμερες για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

"Πριν λίγες εβδομάδες ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια μας με αφορμή την ένταξη της Σπιναλόγκας στην UNESCO, εντελώς αφιλοκερδώς και χωρίς να έχουμε σκοπό την δημιουργία κερδών και με πολύ χρόνο και τεράστια προσπάθεια, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το project μας για την Σπιναλόγκα" προσθέτουν τα τρία αδέρφια Βαρνακιώτη. Και συνεχίζουν λέγοντας ότι "Αποδείξαμε στους ίδιους μας τους εαυτούς ότι για να δημιουργήσεις κάτι όμορφο, χρειάζεται προσπάθεια, θέληση, πάθος και υπομονή μέχρι να πετύχεις τον στόχο σου"

"Πίσω από το project της Σπιναλόγκας, βρίσκονται αρκετοί άνθρωποι με τους οποίους ήρθαμε πρώτη φορά σε επαφή και μας βοήθησαν, με τον δικό τους τρόπο στο να πετύχουμε αυτό το ωραίο αποτέλεσμα χωρίς να έχουν σκοπό και οι ίδιοι το κέρδος, παρά μόνο την αγάπη τους για τον τόπο" συμπλήρωνουν Στο εγχείρημα συνέβαλαν και η Olympus Greece OMD EM-5 με φακό M.Zuiko Digital ED 12-50mm, ένα Apple iPhone XR και από ψηλά το Drone Xiaomi Mi 4k. Την μουσική επιμελήθηκε ο Μίνως Μάτσας ενώ ακούγεται η φωνή της Ελεονώρας Ζουγανέλη με το τραγούδι " Είναι η Αγάπη".

Πρώτο Θέμα