Έγινε γυναίκα, αλλά θέλει να γίνει ξανά άντρας γιατί... οι γυναίκες κοστίζουν πολύ!

  • Σάββατο, 23 Φεβρουάριος 2019 09:42
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Ένας άντρας που ξόδεψε 12.000€ για να γίνει γυναίκα αποκάλυψε ότι αποφάσισε να ζήσει ξανά ως άνδρας επειδή θεωρεί πως είναι ακριβό να είσαι γυναίκα. Ο 30χρονος Alexander Veach, από το Λος Άντζελες, αποφάσισε να επιστρέψει στο φύλο που γεννήθηκε αφού πέρασε τρία χρόνια σαν γυναίκα, με το όνομα Aria.

Ο Alexander έχει ξοδέψει χρόνο και χρήμα για να αλλάξει φύλο αλλά λέει ότι είναι πλέον πιο ευτυχισμένος που ζει ως άντρας επειδή το να είσαι τρανσέξοuαλ είναι «απομονωτικό και αγχωτικό».

Ωστόσο, το περασμένο έτος, ενώ ήταν τρανσέξοuαλ γυναίκα, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε πλέον να ζει ως γυναίκα με το όνομα Aria και άρχισε να αλλάζει ξανά.

Τώρα, είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, αλλά παλεύει με το μεγάλο στή8ος του και προσπαθεί να απαλλαγεί από την κατάσταση, γνωστή ως γυναικομαστία.

«Πλέον είμαι και πάλι ο Alexander, ήμουν Aria για τρία χρόνια. Η Aria και ο Alex έχουν δύο πολύ διαφορετικές ζωές.»

Ο νεαρός λέει ότι ελπίζει να βρει μία σύντροφο που θα τον κατανοεί και θα τον στηρίζει, ενώ όπως λέει συνειδητοποίησε ότι ήθελε να αλλάξει για να γίνει γυναίκα το 2014 μετά από πειραματισμούς με σeξουαλικά παιχνίδια ρόλων.

Πέρυσι, ο ίδιος άρχισε να συνδυάζει ορμόνες για άνδρες και γυναίκες, έτσι ώστε να μπορεί να ζει και στα δύο φύλα. Από τότε όμως που επέλεξε να ζήσει ξανά ως άντρας, πήρε δύο δόσεις τεστοστερόνης σε ένα χρόνο, με τον ενδοκρινολόγο του να τον προειδοποιεί ότι δεν μπορεί να τις πάρει ξανά.

e-radio.gr             

Αφηστε καποιο σχολιο