Το πιάτο που αποθέωσαν οι κριτές του MasterChef

Την ασυλία  από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, που θα οδηγήσει σε δοκιμασία αποχώρησης, διεκδίκησαν τρεις παίκτες της κόκκινης ομάδας στο MasterChef, μετά την ήττα τους στην πρώτη εξωτερική ομαδική δοκιμασία, η οποία έφερε γκρίνιες, νεύρα και εντάσεις.

Μαρία, Χρήστος και Ιωάννα ήταν οι τρεις που έφτασαν στον τελικό γύρο της διεκδίκησης της ασυλίας και τελικά ήταν το πιάτο του Χρήστου αυτό που του χάρισε την ασυλία αλλά και τις διθυραμβικές κριτικές των κριτών.

Μάλιστα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έμεινε χωρίς πιρούνι αλλά δεν ενοχλήθηκε, έπιασε το κουνέλι με το χέρι, με τον εξώστη να ξεσπά σε γέλια και να σχολιάζει «το κουνέλι θέλει χέρι» και «μερακλής». «Το κοτόπουλο, το κουνέλι... και τι άλλο θέλει χέρι;» τον ρώτησε ο Πάνος Ιωαννίδης, φέρνοντάς τον σε στιγμιαία αμηχανία.

«Είσαι μια πολύ περίεργη περίπτωση» είπε στον Χρήστο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Αυτό που έχεις φτιάξει είναι πεντανόστιμο, είναι μία φοβερή ιδέα, η βανίλια είναι εξαιρετική, είναι φοβερό, πραγματικά δοκιμάστε, αξίζει» είπε απευθυνόμενος και στους άλλους παίκτες του MasterChef 3.

newsbeast