H αποστολή μιας καρτ ποστάλ παραμένει διαχρονική αξία - 5 λόγοι θα σας πείσουν να στέλνετε

  • Παρασκευή, 22 Φεβρουάριος 2019 09:10
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ταξίδια

Κάποιοι θα το θεωρήσετε παλιομοδίτικο και μερικοί χρονοβόρο. Ωστόσο η διαδικασία αποστολής μιας καρτ ποστάλ κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας κρύβει μία γοητευτική μαγεία από πίσω της, την οποία αξίζει να ανακαλύψετε.

Παρακάτω θα ανακαλύψετε πέντε καλές αφορμές που θα σας πείσουν, έστω και για μία φορά, να κάνετε την απόπειρα και να στείλετε μια κλασική καρτ ποστάλ στα αγαπημένα σας πρόσπωπα από την επόμενη εξόρμησή σας.

Θα ξεχωρίσετε από την μάζα

Την ώρα που οι συνταξιδιώτες σας ασχολούνται ακατάπαυστα με το κινητό τους προκειμένου να φωτογραφίσουν και να στείλουν άμεσα αυτό που βλέπουν στους αγαπημένους τους, εσείς μπορείτε να απολαύσετε το τοπίο μπροστά σας και να εμπνευστείτε από αυτό για το τι θα γράψετε στην καρτ ποστάλ. Επιπλέον, ο παραλήπτης της κάρτας θα εκτιμήσει ιδιαιτέρως το χρόνο που αφιερώσατε για να του στείλετε κάτι τόσο προσωπικό.

Δεν χρειάζεται να ψάχνετε απεγνωσμένα για φορτιστή

Ξεμείνατε από μπαταρία; Τι συμφορά! Όχι, εσάς κάτι τέτοιο δεν σας αφορά. Δεν χρειάζεται να ψάξετε απεγνωσμένα για μια θέση δίπλα σε πρίζα προκειμένου να φορτίσετε το κινητό σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αρχίσετε να γράφετε την αφιέρωση στην κάρτα σας και γιατί όχι, ίσως να ζωγραφίσετε και κάτι αν έχετε ιδιαίτερα κέφια.

Δεν χάνεται σε περίπτωση που το κινητό σας τα «παίξει»

Η τεχνολογία, αδιαμφισβήτητα, πάει «χέρι- χέρι» με την καθημερινότητά σας κάτι που μερικές φορές δεν είναι αρκετά καλό, αν αναλογιστείτε τον πανικό που παθαίνετε αν «κρασάρει» το κινητό, το τάμπλετ ή ο υπολογιστής σας και δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κόσμο, χάνοντας ταυτόχρονα και όλα τα αρχεία σας.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς μετά την αγορά της κάρτας το μόνο που πρέπει να σας απασχολεί είναι να μην την χάσετε, κι αν, στη χειρότερη περίπτωση, την χάσετε, λίγο παρακάτω θα βρείτε άλλο κατάστημα με τουριστικά είδη για να αγοράσετε μία νέα.

Δεν διατρέχετε τον κίνδυνο χακαρίσματος

Σίγουρα κατά την διάρκεια του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου αντίστοιχες κάρτες και επιστολές διαβάζονταν από τους αντιπάλους. Στη σημερινή κοινωνία κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με την λογοκρισία να μην υφίσταται πια, τουλάχιστον σε τέτοιες προσωπικές αποστολές. Αντιθέτως, χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο διατρέχετε τον κίνδυνο κάποιος να χακάρει τον προσωπικό σας λογαριασμό, μαθαίνοντας τα πάντα για τα προσωπικά σας ζητήματα.

Λειτουργεί ως μέσο ταξιδιού

Μέσω μιας κάρτας που έχει τοποθετηθεί σε εμφανές σημείο ο παραλήπτης μπορεί να ταξιδεύει, έστω νοερά, στο μέρος που απεικονίζεται σε αυτή. Επιπλέον, λειτουργεί και ως διακοσμητικό στοιχείο, προσθέτοντας μια ενδιαφέρουσα πινελιά.

newsbeast