Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου

  • Τετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2019 08:08
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, φέρνει ουσιαστικές και ωφέλιμες λύσεις σε θέματα που αφορούν επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις! Ένας αξιόλογος στόχος εκπληρώνεται σήμερα, για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, αγαπητέ Κριέ, στον δρόμο που ακολουθείς και περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των κινήσεών σου. Μην χάσεις την προσήλωσή σου στον στόχο και προσπάθησε να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και θα φέρει νέα τροπή στα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις την επικοινωνία με το ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κάνε λίγη υπομονή και σε περιμένουν τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις για καινούργια ξεκινήματα. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, θα έχεις έντονο άγχος για κάποιες οφειλές αλλά και για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η στάση κάποιου φιλικού σου προσώπου σε ένα δικό σου ζήτημα ίσως σε απογοήτευσε, αγαπητέ Ταύρε, αλλά προσπάθησε να μην δώσεις μεγάλες διαστάσεις. Οι εκτιμήσεις των άλλων δεν μοιάζουν πάντοτε με τις δικές μας. Μην υπερβάλλεις και μην σχολιάσεις τίποτα. Ο χρόνος θα επαναφέρει τις ισορροπίες και θα αισθανθείς καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μην απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις. Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, ώστε να μην βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Δώσε προσοχή στα λόγια που θα ακούσεις από τρίτους. Μια πληροφορία θα σου εξηγήσει πολλά πράγματα που σου ήταν άγνωστα εδώ και καιρό. Μην αφήσεις καμία παρεξήγηση να μπλοκάρει τα σχέδιά σου για το μέλλον. Οι υποθέσεις σύντομα θα τακτοποιηθούν και θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις στα αισθηματικά σου που σε μπερδεύουν και σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί λόγω του εκνευρισμού, της έντασης και της ενέργειας που θα έχεις, μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου επικεντρώνεται σε μία πρόταση που πρόκειται να δεχτείς εντελώς ξαφνικά, και η οποία θα σε χαροποιήσει αλλά ταυτόχρονα θα σε προβληματίσει. Μην αφήσεις διάφορες σκέψεις να σε ταλαιπωρήσουν. Εξέτασε τα δεδομένα προσεκτικά και δώσε μια ειλικρινή απάντηση στον εαυτό σου, αναφορικά με το τι σε ικανοποιεί. Μόνο εσύ θα αποφασίσεις για αυτή την εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν μέχρι τώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολλή ενέργεια και θα θέλεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Για τα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις με σκοπό να αυξήσεις τα έσοδά σου, καθώς και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Λέων, να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ενώ όλα γύρω σου αλλάζουν, θα μπορέσεις να επιτύχεις τη σταθερότητα που επιθυμείς. Οι αξίες που σε συγκινούν βρίσκονται στα χέρια σου και η περιφρούρησή τους είναι προσωπική σου υπόθεση. Μην υπερβάλλεις και δείξε κατανόηση απέναντι σε διαφορετικές απόψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά θα πρέπει πρώτα να σκεφτείς πολύ καλά, ειδάλλως ίσως μπεις σε συζητήσεις που δεν θα σου αρέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να τελειώσεις με κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν άλλες υποθέσεις που θέλεις να λύσεις άμεσα. Στα οικονομικά, συνεχίζεις τις προσπάθειες για να φέρεις μια ισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, αγαπητέ Παρθένε, έχει ανάγκη τη βοήθειά σου. Μην αδιαφορήσεις. Η αγνότητα των συναισθημάτων του έχει αποδειχθεί σε δύσκολους καιρούς. Είναι η ώρα να αποδείξεις και τα δικά σου συναισθήματα. Μπορείς να βοηθήσεις ουσιαστικά και θα πάρεις χαρά από τη διαδικασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα στα αισθηματικά σου που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρόσεξε τις επιλογές σου. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ένα σημαντικό ζήτημα παραμένει σε εκκρεμότητα και σε βασανίζει, αγαπητέ Ζυγέ, ψυχολογικά αλλά και πρακτικά, εμποδίζοντας την εξέλιξή σου. Είναι καιρός να τακτοποιήσεις αυτή την εκκρεμότητα και να οργανώσεις τον τρόπο που θα προχωρήσεις στη ζωή σου, με στόχο την πραγματοποίηση των επιθυμιών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στενοχωρήσει παλιότερα. Βάλε καινούργιες βάσεις στα αισθηματικά σου και κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, φρόντισε να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά, γιατί θα έχεις καθυστερήσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν ανοδική πορεία. Μπορείς να ρυθμίσεις και χρέη του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η αρχικά αυθόρμητη και θετική στάση ενός νέου προσώπου στη ζωή σου και η ξαφνική του απομάκρυνση αμέσως μετά, θα σε προβληματίσει για τον τρόπο που έγιναν οι συστάσεις μέσω τρίτων. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί μπορεί το γεγονός να είναι τυχαίο. Σύντομα θα καταλάβεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ερωτισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε ωθήσει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η νέα ζωή που απολαμβάνεις, αγαπητέ Τοξότη, το τελευταίο διάστημα μπορεί να είναι πολύ πιο περιορισμένη σε πρακτικό επίπεδο, αλλά σου παρέχει ασύγκριτες ελευθερίες και πιο ήρεμο περιβάλλον. Μην κολλάς στις λεπτομέρειες, αλλά κοίτα συνολικά τα πράγματα, ώστε να βεβαιωθείς όσον αφορά τις μελλοντικές προοπτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν το ωραίο κλίμα στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πολλά πράγματα που καθυστερούν θα σε εκνευρίσουν. Προσπάθησε να κάνεις ένα σωστό πρόγραμμα, ώστε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Οικονομικά, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να δείξεις μεγάλη σύνεση και να μην κάνεις καμία παρορμητική κίνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο δυναμισμός και η αυστηρότητά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι αποτέλεσμα των εμπειριών και της ψυχρότητας που έχεις βιώσει σε όλα τα επίπεδα. Μην φοβηθείς να είσαι ο εαυτός σου, γιατί θα κουραστείς να προσποιείσαι και άλλωστε το αποτέλεσμα δεν θα έχει ουσιαστική αξία. Δες τον εαυτό σου με περισσότερη συμπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις στο ταίρι σου για τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ καλό προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η κατάσταση έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο για το ζώδιό σου. Μια παρεξήγηση έχει φέρει τα πάνω κάτω και βιώνεις μια αντιμετώπιση που σε αδικεί. Μάταια κάνεις υπομονή και δείχνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Μην αφήσεις άλλο τον χρόνο να κυλήσει έτσι. Μίλα ανοιχτά και με ειλικρίνεια. Απόφυγε τις εντάσεις και πες δυο λόγια απλά, ώστε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν στην καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η ικανότητα που διαθέτεις ως Ιχθύς, να ταιριάζεις με όλους και όλα σε βγάζει συχνά από τη δύσκολη θέση. Η προσαρμοστικότητά σου αυτή θα επαινεθεί και θα κερδίσεις συμμάχους σε όλα τα επίπεδα. Μην παρασυρθείς σε παράλογες σκέψεις. Συγκράτησε την παρόρμησή σου και οργάνωσε τις κινήσεις σου, με σκοπό την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις, καθώς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε μια σειρά και τις υποχρεώσεις σου.

Πηγή: oroskopos.gr