Τα τρία πιο κιτς ζώδια

  • Κυριακή, 17 Φεβρουάριος 2019 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Υπάρχουν ζώδια που διακρίνονται για το καλό τους γούστο, όπως ο Ζυγός, και υπάρχουν και εκείνα που έχουν «τσακωθεί» με την αισθητική.

Μπορεί οι εικόνες μόδας στα social media να είναι πάρα πολλές και να μπορούν να φορεθούν απ’ όλους, ωστόσο, κάποια ζώδια απλά αρνούνται να τις αποκωδικοποιήσουν.

Δεν είναι ότι δεν προσπαθούν να συνδυάσουν χρώματα και patterns, απλά δεν τα καταφέρνουν. Το αποτέλεσμα είναι τόσο λάθος που αγγίζει το κιτς (όχι το ωραίο... το κακό)

Ποια είναι τα ζώδια που δεν το «έχουν» με τη μόδα;

Δίδυμοι

Η μόδα δεν τους ενδιαφέρει καθόλου μα καθόλου. Το μόνο που θέλουν είναι να είναι άνετοι, οπότε οι φόρμες είναι το ιδανικό τους ρούχο. Επίσης, δεν τα πάνε καθόλου καλά με τον συνδυασμό των pattern, οπότε αντί να κάνουν μόδα, τα κάνουν μαντάρα.

Λέων

Το Λιοντάρι ζει για την υπερβολή και μερικές φορές το παρακάνουν και στα ρούχα τους. Θέλοντας να δείξουν από μακριά το brand που φορούν, μπορούν να επιλέξουν και να το βάλουν σε όση μεγαλύτερη επιφάνεια γίνεται. Φυσικά, αγαπούν και το χρυσό.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει το εξής πρόβλημα: Ενώ του αρέσουν οι ωραίες μοδάτες εικόνες, δεν μπορεί να τις φορέσει. Οταν προσπαθεί να το κάνει και να συνδυάσει ρούχα, σχεδόν πάντα το αποτέλεσμα είναι κακό, καθώς υπερβάλλειΠηγή:  iefimerida.gr 

Αφηστε καποιο σχολιο