Tρεις εργαζόμενοι που αποτελούν παράδειγμα - Βρήκαν στην Αμμουδάρα και παρέδωσαν ΄πορτοφόλι

  • Παρασκευή, 15 Φεβρουάριος 2019 14:39
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Ένα πορτοφόλι που περιείχε έναν μικρό θησαυρό βρήκαν και παρέδωσαν εργαζόμενοι του τμήματος καθαριότητας του Δήμου Μαλεβιζίου.

 

Ειδικότερα, ο Σπύρος Βερικοκίδης, η Γαλατία Βάρδα και ο Μιχάλης Παρασύρης, βρήκαν νωρίς το πρωί κατά τη διάρκεια της βάρδιάς τους, ένα πορτοφόλι στην οδό του Σμηναγού (Ι) Σήφη Αναστασάκη στην Αμμουδάρα, δίπλα σε γνωστό πολυκατάστημα. Το πορτοφόλι, εκτός από σημαντικά προσωπικά έγγραφα, περιείχε χρήματα αλλά και κάρτες ανάληψης μετρητών, μαζί με τους κωδικούς τους. Οι τρεις εργαζόμενοι χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό, επικοινώνησαν αμέσως με την κάτοχο του παραδίδοντάς της το χαμένο πορτοφόλι.

 

Τους τρεις εργαζόμενους συνεχάρη και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρο Δημήτρη Τζεδάκη και τον προϊστάμενο της υπηρεσίας Κώστα Τζεδάκη. Ο Δήμαρχος κάλεσε τους εργαζομένους στο γραφείο του και αμέσως μετά σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η αξιέπαινη αυτή πράξη, αποδεικνύει ότι η ανθρωπιά ζει και βασιλεύει στον τόπο μας και όσα μπράβο και να πούμε για τους τρεις αυτούς συνεργάτες μας είναι λίγα. Με την πράξη τους έκαναν υπερήφανες τις οικογένειές τους και φυσικά και όλους εμάς που τους γνωρίζουμε καλά. Ελπίζω κι εύχομαι αυτή η εξαιρετική τους κίνηση, να λειτουργήσει ως παράδειγμα για όλους».