Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου

  • Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2019 07:50
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Ο Άρης από σήμερα στο Ζώδιο του Ταύρου, θα χάσει την δυναμική του, αλλά και την… σβελτάδα του! Η διεκδίκηση για την επίτευξη των στόχων μας, γίνεται πια με αργούς ρυθμούς και οι στόχοι επικεντρώνονται γύρω από χρήμα, έρωτα και σεξ, κυρίως! Θα ευνοήσει ωστόσο πολύ και θα δώσει δύναμη σε Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, η είσοδος του Άρη στον Ταύρο θα σου φέρει την σταθερότητα και την αυτοεκτίμηση που τόσο καιρό επιθυμούσες! Ωστόσο, οφείλεις να προσέχεις την τάση σου για πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη. Έχεις τώρα την ευκαιρία, να μάθεις να συγκρατείς τα νεύρα σου, αφού τα ξεσπάσματά σου δύσκολα ελέγχονται και είναι δυσάρεστα στους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Χρησιμοποίησε τις πιο πρακτικές πλευρές σου, ώστε να προστατέψεις υλικές κτήσεις και διαπροσωπικές σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου, αν διατηρείς κάποια σχέση, θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και θα θελήσεις κάτι πιο σοβαρό και σταθερό! Επιδίωξε σήμερα συζήτηση με τον σύντροφο και θα δεις πως όλα θα έρθουν έτσι όπως θες! Επιπλέον, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, να απολαύσεις αισθησιακές και καυτές ερωτικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εργάζεται σκληρά και επίπονα και δείχνεις σημαντικές και πρακτικές ικανότητες στον χώρο εργασίας. Οικονομικά, θα έχεις ισχυρή εύνοια στα οικονομικά, αρκεί να μην είσαι σπάταλος!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο πλανήτης Άρης στο δικό σου ζώδιο από σήμερα φίλε Ταύρε και σου θα σου δώσει ισχυρή ώθηση για ανάληψη πρωτοβουλιών, που φυσικά θα σε οδηγήσουν στην εκπλήρωση πολλών στόχων! Είσαι εξαιρετικά δραστήριος, με έντονη διανοητική δραστηριότητα, που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε άμεσες λύσεις! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για νεύρα, εγωισμό και βιασύνη, που πιθανόν να σε οδηγήσουν σε σοβαρά λάθη! Όπως και να έχει, ήρθε η ώρα να αναδείξεις τον ανεξάρτητο και δυναμικό εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, η ημέρα των ερωτευμένων, θα φέρει συναρπαστικές νέες γνωριμίες, μπόλικο φλερτ και ευχάριστα μηνύματα για σένα που είσαι ελεύθερος! Μην διστάσεις στιγμή να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα! Για τους δεσμευμένους ευνοούνται οι δραστηριότητες που στοχεύουν στην ενδυνάμωση σχέσης ή γάμου, βάζοντας τέλος στην ρουτίνα και κάνοντας μία νέα παθιασμένη αρχή στην σεξουαλική ζωή !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, έρχονται νέα ξεκινήματα, που θα σε ωφελήσουν πολύ άμεσα, αλλά και αργότερα! Οικονομικά, ξοδεύεις υπερβολικά χωρίς σοβαρό λόγο!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο σήμερα φίλε Δίδυμε, θα σου δώσει την έντονη ψυχική ανάγκη να εργασθείς με ή για τους άλλους ακόμα και με αυταπάρνηση! Θες ειλικρινά να βοηθάς και να προσφέρεις! Μέσα σου ωστόσο επικρατεί “ακαταστασία” και σύγχυση. Πολλά τα άγχη, οι σκέψεις και τα παρελθοντικά ζητήματα που σε βασανίζουν! Μείνε κάποιες ώρες μόνος σου, να ηρεμήσεις και μην δίνεις αφορμή στους άλλους για σχολιασμό ή κουτσομπολιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας έρωτας από το παρελθόν, απωθημένος ή παρασκηνιακός, είναι πολύ πιθανό να έρθει τώρα στην ζωή σου, με τον πιο παθιασμένο τρόπο! Καιρός λοιπόν να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μένοντας πάντα λογικός και προσγειωμένος! Στον σεξουαλικό τομέα, το απαγορευμένο σε εξιτάρει, αλλά οφείλεις να προσέξεις και εκεί, ώστε να αποφύγεις αποκαλύψεις που θα σε πλήξουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, κάνεις πολλά λάθη λόγω αφηρημάδας! Οικονομικά έρχεται η λύση, που περίμενες τόσο καιρό και απαλλάσσεσαι από ένα μεγάλο άγχος!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αν και γίνεσαι υπερβολικά παρορμητικός, με το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο, φίλε Καρκίνε, είσαι αποφασισμένος και απόλυτα ικανός να επιτύχεις τους μεγαλεπήβολους σκοπούς του. Θεωρείς την ελευθερία πολύτιμο αγαθό πλέον, και οι πνευματικές σου ικανότητες σε οδηγούν προς την επιτυχία! Επιπλέον, οι φιλίες σου ενδυναμώνονται, όμως πρέπει να περιορίσεις νεύρα και αυθόρμητες ενέργειές, για να μην υπάρξουν ρήξεις χωρίς λόγο με ένα καλό σου φίλο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες ανάγκες που έχει άμεσα η σχέση σου, καλύπτονται από τις άμεσες και ωφέλιμες αντιδράσεις σου. Ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου και έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, λόγω του πρωτοποριακού σου πνεύματος και των ιδεών σου! Μπορεί να μην συμβιβάζεσαι τώρα με τον ορθολογισμό ή το βαθύ συναίσθημα και να “ξεφεύγεις” μερικές φορές, αλλά αυτό θα είναι και το χαρακτηριστικό σου που θα γοητεύει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα παίρνεις αποφάσεις και πρωτοβουλίες και αγγίζεις την επιτυχία! Βρίσκεις θεωρητικές λύσεις στα οικονομικά, τις οποίες όμως, πρέπει να εφαρμόσεις άμεσα!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σε διακρίνει έντονη δραστηριότητα, φίλε Λέοντα, που κατευθύνεται προς την πραγματοποίηση μεγάλων στόχων στη ζωή σου, με την είσοδο του Άρη στο Ζώδιο του Ταύρου! Όλες οι δραστηριότητες σου στέφονται με μεγάλη επιτυχία συχνά, αρκεί να επικρατήσει σύνεση, προσγειωμένη φιλοδοξία και λογική! Απέφυγε λοιπόν εξάρσεις εγωισμού, παρορμητισμό και δογματικότητα! Η επιτυχία που θα έρθει, θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, τόσο από άποψη δημοσιότητας όσο και από άποψη ουσιαστικής κοινωνικής διάκρισης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μην ανησυχείς αν τελευταία υπήρξαν εντάσεις και μην εγκαταλείψεις τώρα τις προσπάθειες σου, αφού η ημέρα θα σου αποδείξει πως όλοι οι αγώνες αμείβονται με τον καλύτερο τρόπο στον έρωτα και μάλιστα σήμερα, ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για την αποκάλυψη ενός έρωτα που εξελίσσεται σε εργασιακό περιβάλλον! Πρόσεξε πολύ πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αποδεικνύεσαι γεννημένος ηγέτης με ταλέντο στις εργασιακές δραστηριότητες και έχεις την δυνατότητα να φτάσεις σήμερα στην κορυφή. Μία ουσιαστική οικονομική λύση, σε βγάζει επιτέλους από πολλά αδιέξοδα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, ήρθε η ώρα να αλλάξεις πρόσωπο με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο! Σε διακρίνουν νεανική ενεργητικότητα, ενθουσιασμός για νέους στόχους και έντονη διανοητική δραστηριότητα! Μην διστάσεις λεπτό να εκφράσεις τις ακραίες σου ιδέες , πέρα από την κοινή αντίληψη, γιατί αυτός είναι ο τρόπος για να κάνεις πράξη, τα όνειρα και τους στόχους σου! Θα χρειαστεί βέβαια να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα όσον αφορά την πρακτική σου δράση, όμως η βοήθεια της τύχης θα σου δώσει την λύση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μια νέα γοητευτική γνωριμία, που θα εξελιχθεί εντυπωσιακά γρήγορα, σε μία σταθερή και όμορφη σχέση, την ημέρα των ερωτευμένων! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η στάση σου απέναντι στον σύντροφο, απομακρύνεται από τις καθιερωμένες και συμβατικές! Ο σκεπτικισμός σου και το θάρρος σου είναι τα χαρακτηριστικά που θα φέρει βελτίωση και ανανέωση στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σκέψου πολύ πριν πάρεις μία πρωτοβουλία ή να κάνεις μία σημαντική επαγγελματική κίνηση, γιατί ξεχνάς μάλλον να επιστρατεύεις την λογική πρώτα! Τα οικονομικά σου κινδυνεύουν από τις τάσεις που έχεις, προς την υπερβολή!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η ημέρα αυτή θα σου χαρίσει βαθύτατα αισθήματα, τα οποία αν κατορθώσεις να αναπτύξεις θετικά, αποτελούν αληθινή δύναμη για σήμερα, που ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, φίλε Τοξότη! Μην μπλοκάρεις την ενεργητικότητα σου και τα αισθήματα σου και θα δεις ότι υπάρχουν πολλές λύσεις στα προβλήματα σου αλλά και πολλοί τρόποι να πετύχεις σκοπούς και στόχους! Προσοχή μόνο χρειάζεται η τάση σου για νεύρα, σκληρότητα, ζήλια και εκδικητικότητα, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για να γοητεύσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που θες, σήμερα Αγίου Βαλεντίνου, είναι παρούσες και πολλές! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις μία και καλή, παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο και απολαμβάνεις αισθησιακές, καυτές, παθιασμένες στιγμές μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μια αποκάλυψη σε βοηθά στην μετέπειτα πρόοδο σου! Οικονομικά σε απασχολεί ένα φορολογικό ή κληρονομικό ζήτημα, που θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια στα έσοδά σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η νέα θέση του Άρη απέναντι σου, στο Ζώδιο του Ταύρου, θα σου φέρει αρκετές φορές σήμερα μεταπτώσεις ενεργητικότητας, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Από την μία θα θες να είσαι εξυπηρετικός και φιλικός και από την άλλη θα γίνεσαι νευρικός και εγωιστής! Για να γλιτώσεις λοιπόν ανούσιες παρεξηγήσεις, απέφυγε κόντρες για λόγους επικράτησης! Κάνε κάθε προσπάθεια που πιστεύεις ότι χρειάζεται και εξάντλησε όλη σου την πειστικότητα μέχρι να καταφέρεις να πετύχεις τον στόχο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός τομέας σήμερα ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος, σου ανοίγει νέους δρόμους για σταθερότητα στον έρωτα! Ο ερωτισμός και το πάθος, χαρακτηρίζουν τις σχέσεις σου σήμερα! Προσοχή μόνο, αν είσαι ελεύθερος, γιατί ερωτεύεσαι πολύ γρήγορα, πολύ συχνά και παρορμητικά και ίσως κάνεις πράγματα, που αργότερα μετανιώσεις! Επίσης, αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι από τον θυμό και τα νεύρα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πάρε σήμερα άφοβα, πρωτοβουλία για νέες συμφωνίες ή συνεργασίες! Η μέρα είναι κατάλληλη για οικονομικές υπογραφές και έγγραφα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αρκετό το άγχος σήμερα και τα τρεξίματα με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο! Ωστόσο, είσαι τόσο ενεργητικός και γεμάτος ευεξία, που θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις όλες σου τις δουλειές, εκκρεμότητες και υποχρεώσεις! Φρόντισε λοιπόν να είσαι συνεπής στις ευθύνες σου, αφού η πρακτική σου ικανότητα είναι μεγάλη, συνδυασμένη με μπόλικη εφευρετικότητα! Ιδανική ημέρα για να πάρεις αποφάσεις για έναρξη διατροφής ή άσκησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μην στεναχωριέσαι υπερβολικά για μικροπράγματα και δημιουργείς από το πουθενά γκρίνιες και προστριβές. Η απορρόφηση σου από ασήμαντες λεπτομέρειες, σε κάνει να χάνεις την ουσία από το συγκεκριμένο πρόβλημα και μάλιστα σήμερα, που είναι η μέρα των ερωτευμένων! Αν είσαι ελεύθερος, θα κινήσει σήμερα το ερωτικό ενδιαφέρον σου, ένα άτομο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, αλλά χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι ιδιαίτερα ικανός στην εργασία, αλλά και στην οικονομική διαχείριση! Δουλεύεις σκληρά και σήμερα σίγουρα ολοκληρώνεις αυτό που αρχίζεις και το ίδιο απαιτείς και από τους άλλους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή είσοδος του Άρη στον Ταύρο, θα σου δώσει πολύ θάρρος, ενθουσιασμό και συναίσθηση του σκοπού σου! είναι καλύτερες αρετές του Γενέθλιου Άρη στο Λιοντάρι. Η πλούσια φιλοδοξία, συνδυασμένη με τον έμφυτο δυναμισμό, μπορεί να αποτελέσει ισχυρή κινητήρια δύναμη σήμερα, για να πετύχεις στόχους και να υλοποιήσεις σχέδια! Βγάζεις στην επιφάνεια την μεγαλοψυχία, την στοργή και την ζεστασιά της καρδιάς σου και έτσι απολαμβάνεις την αγάπη και τον θαυμασμό των γύρων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το θετικό στοιχείο της ημέρας των ερωτευμένων, είναι οι παθιασμένες στιγμές που έρχονται με τον σύντροφο. Το αρνητικό είναι η φυσική σου τάση για δραματικό στοιχείο, που μπορεί να φτάσει έως και τον μελοδραματισμό και έτσι να δημιουργούνται κόντρες από το πουθενά! Αν είσαι ελεύθερος κάνεις τον έρωτα, χόμπι και απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις και γνωριμίες! Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσεις μία παθιασμένη σχέση, η οποία όμως θα έχει μικρή διάρκεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές είναι οι προοπτικές και οι εξελίξεις για τα επαγγελματικά σου, ιδίως αν σκοπεύεις να πάρεις πρωτοβουλίες στην εργασία σου, για να εκπληρώσεις φιλοδοξίες! Μπορεί να είσαι σπάταλος, αλλά η τύχη οικονομικά είναι με το μέρος σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε με τον Άρη να περνά στο Ζώδιο του Ταύρου, σε διακρίνει ένας υψηλός βαθμός συναισθηματισμού, που χρειάζεται άμεσα σταθεροποίηση με ενσυνείδητη προσπάθεια και επιστράτευση λογικής. Ιδίως για θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι, εύκολα σε αναστατώνουν και χάνεις την ευδιαθεσία σου! Η μνήμη σου τώρα είναι πολύ δυνατή και θα είναι πολλές φορές σύμμαχος σου, στην προσπάθεια σου να βελτιώσεις συγγενικές σχέσεις και να διορθώσεις οικιακά προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, δυσκολεύεσαι να ξεχάσεις το παρελθόν και ίσως σήμερα παρασυρθείς σε έναν παρελθοντικό έρωτα, λόγω πάθους αλλά και λόγω… Αγίου Βαλεντίνου! Προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός και λογικός πριν κάνεις κίνηση προς ένα πρώην ταίρι! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε εντάσεις και διαμάχες στην σχέση σου, λόγω της συναισθηματικής σου ανασφάλειας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά έχεις επιμονή και φιλοδοξία, αλλά λείπει μάλλον ο σταθερός προγραμματισμός στα οικονομικά σου!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η σημερινή είσοδος του Άρη στον Ταύρο, θα σου δώσει έντονη πνευματική δραστηριότητα, αλλά και αρκετή νευρικότητα που θα σε οδηγήσει σε ανούσια σπατάλη δυνάμεων. Πρέπει να αναπτύξεις άμεσα με προσοχή την ικανότητα συγκέντρωσης της προσοχής, ιδίως σε κοινωνικές επαφές και επικοινωνίες. Αν θες, μπορείς να αναδείξεις την διανοητική και πνευματική σου ζωντάνια αφού είσαι ιδιαίτερα ομιλητικός, εύστροφος και κοινωνικός! Απέφυγε εντάσεις με αδέρφια ή γείτονες σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά σου θα δεις νέους δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου γεμάτους ερωτικές ευκαιρίες και προοπτικές, ώστε να πραγματοποιήσεις στόχους, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Μέσα από μηνύματα και συναντήσεις, θα έρθει η λύση για ένα θέμα ερωτικό που σε απασχολεί καιρό τώρα και σήμερα, ημέρα των ερωτευμένων, θα το διευθετήσεις! Έχεις ιδιαίτερο ταλέντο στον γραπτό και προφορικό λόγο και έτσι θα πετύχεις αυτό που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σου δίνονται σήμερα κάποιες ευκαιρίες, μέσω τηλεφωνήματος ή μηνύματος, οι οποίες σου επιτρέπουν να κάνεις τα επαγγελματικά σχέδια σου, πραγματικότητα! Οικονομικά απέφυγε τις σπατάλες!

Πηγή: oroskopos.gr