Ο Ινδός κροίσος που αγοράζει το Rolls Royce για να ταιριάζει με τα τουρμπάνια του!

  • Τετάρτη, 13 Φεβρουάριος 2019 13:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

Η έκφραση τύπου «αλλάζει τα αυτοκίνητα σαν τα μαχαίρια», ταιριάζει με τον συγκεκριμένο ζάμπλουτο Ινδό που ζει για να ξοδεύει και ξοδεύει για να ζει! Ο Reuben Singh, ο οποίος χαρακτήρισε τον Μπλ Γκέιτς της Βρετανίας, έγινε ιός όταν έλαβε μια φωτογραφία μαζί με τον καλογυλωμένο του στόλο, αποτελούμενο από έξι Rolls Royces. Ο δις εκατομμυριούχος που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι γνωστός για τις διαδικτυακές εξωταγάντζες του με τον αληθινό τρόπο ζωής του και αφήνοντας ίσως άφωνους τους 134.000 οπαδούς του στο Instagram.

Τα νέα του, τα τετράτροχα πολύτιμα κούκλες του, αποτελούν μέρος της συλλογής του από «κοσμήματα». Κάθε ένα αυτοκίνητο, διαθέτει τέτοιο χρώμα που να παραπέμπει στο σμαράγδι, το ρόμπινι και το ζαφείρι ενώ το πιο .. αλλόκοτο είναι το γεγονός ότι ο εκκεντρικός Ινδός θέλει να ταιριάξει το χρώμα του Rolls Royce με τον αντίστοιχο του τουρμπάνι!

Μεχρι στιγμής το γκαράζ του φιλοξενεί 15 Rolls Royce και αν αναρωτιέται πώς ξεφεύγει, μάθετε πως είναι Διευθύνων Σύμβουλος σε διαφορετικές εταιρείες.

news.gr