Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου

  • Παρασκευή, 8 Φεβρουάριος 2019 07:55
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Άλλη μία εποικοδομητική και ευχάριστη ημέρα για Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους! Το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, δίνει τύχη και χαρά και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, βοηθά στην επίτευξη στόχων, μέσα από επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Έρχονται θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, φίλε Κριέ. Με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν αποτελεσματικά και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα όνειρα και τα σπουδαία σχέδια σου. Νέες φιλίες έρχονται για να μείνουν και υπάρχει και πιθανότητα για φιλικές επανασυνδέσεις και επανενώσεις, αν υπήρξαν παρεξηγήσεις ή εντάσεις παλαιότερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ανανεώνεις και βελτιώνεις κατά πολύ και με ποικίλους τρόπους την ερωτική σου ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος! Οι φίλοι σου σε βοηθούν πολύ και καταφέρνεις και πραγματοποιείς ένα μεγάλο σου ερωτικό όνειρο ή να κατακτήσεις το άτομο που ποθείς! Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και λες και ικανοποιείς απόλυτα τον σύντροφο, ο οποίος μαγεύεται από το συναρπαστικό σου ολοκαίνουργιο ταπεραμέντο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, θα πρέπει να προσέξεις και να αποφύγεις ψέματα, όπως και να μην μιλάς επιθετικά σε συναδέλφους ή συνεργάτες σου. Οικονομικά έχεις τύχη, απλά πρέπει να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες, για να υπάρξει το αποτέλεσμα που θες!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, φίλε Ταύρε! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται πιο πολύ από ποτέ, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι άλλοι πραγματικά σε σέβονται και σε θαυμάζουν για τις προσπάθειες και τους αγώνες σου! Μπορείς, αν δραστηριοποιηθείς δυναμικά, να αποκτήσεις την κοινωνική αναγνώριση που θες. Οι προσπάθειες και οι ώριμες αποφάσεις, τώρα, επιβραβεύονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να βάλεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση επί μακρόν και δεν αποκλείεται σήμερα να κάνεις μία πολύ αξιόλογη και ενδιαφέρουσα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, το ουσιαστικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου, σε συγκινεί! Πολύ πιθανόν μάλιστα, να μιλήσετε κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα και για το επόμενο βήμα στην σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας , τα πράγματα εξελίσσονται άψογα, αφού η τύχη θα σου φέρει και πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά και πολλούς επαίνους για μία σου επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά παίρνεις αποφάσεις και κάνεις κινήσεις που θα σε ωφελήσουν στο μέλλον!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οι συγκυρίες μέσα από επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να ταξιδέψεις, να περάσεις όμορφα, να διασκεδάσεις και να αποκτήσεις ξανά την αισιοδοξία σου, αγαπητέ Δίδυμε! Η κοινωνικότητα σου, θα γίνει ο σύμμαχος σου για να κάνεις πράξη όλα αυτά που θες! Το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, σου δίνουν άπλετη τύχη, σε ότι κι αν κάνεις σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα συνδέεται άρρηκτα με την περιπέτεια και την καλοπέραση! Τα ερωτικά σχέδια σου μπορούν τώρα να ολοκληρωθούν, χάρη στην αισιοδοξία, την τόλμη και την αυξημένη γοητεία σου! Ευνοείσαι ιδιαίτερα αν έχεις σχέση από απόσταση ή με άτομο άλλης εθνικότητας! Για τους ελεύθερους, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα και πολύ φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, κάνεις μία νέα αρχή και καταφέρνεις να πετύχεις υψηλούς στόχους! Οικονομικά θα υπάρξουν έξοδα, για θέματα που αφορούν ταξίδια, μετακινήσεις, εξωτερικό και σπουδές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η τύχη είναι με το μέρος σου φίλε Καρκίνε, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό, ιδίως σε θέματα οικονομικά αλλά και ερωτικά! Κυνήγησε και πραγματοποίησε τα μεγάλα σου «θέλω» λοιπόν, εκμεταλλευόμενος κυρίως την ισχυρή σου διορατικότητα, αλλά και την πειθώ σου, σε επαφές και επικοινωνίες! Το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σου δώσουν εσωτερική δύναμη, σε ότι κι αν θελήσεις να κάνεις σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε χαρακτηρίζει πάθος και γοητεία, αλλά και ικανότητα να πραγματοποιήσεις ερωτικές επιθυμίες και –γιατί όχι- κρυφούς πόθους! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κερδίσεις το «πάνω χέρι» στις ερωτικές σου συναναστροφές, να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή και να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σεξουαλική σου διάθεση, ώστε να βιώσεις καυτές παθιασμένες στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς τώρα με ευκολία να διευθετήσεις οφειλές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες! Στην δουλειά μία αποκάλυψη, θα σε ωφελήσει πολύ όσον αφορά την πρόοδο σου!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σε ωθήσουν σήμερα σε ορισμένες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στην συντροφική σου ζωή, που θα βελτιώσουν κατά πολύ αυτόν τον τομέα! Επιπλέον θα έρθουν λύσεις και ευκαιρίες για κάθε σημαντική διαπροσωπική σχέση που έχεις! Αν πρόσφατα υπήρξε μία παρεξήγηση ή ένας τσακωμός, σήμερα θα λυθεί, είτε κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, είτε το άλλο άτομο! Θα μπορέσεις να πετύχεις στόχους και σκοπούς σε όλες τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ανανέωση για τους δεσμευμένους, θα υπάρχει σήμερα! Η σχέση σου βελτιώνεται και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφο σου, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις νέες σημαντικές γνωριμίες, πολλά υποσχόμενες! Αν ήδη σε ενδιαφέρει κάποιος, σήμερα πολύ πιθανόν να κάνεις κίνηση για να σε πλησιάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, χρησιμοποιείς το ταλέντο σου για συνεργασία και πετυχαίνεις στόχους! Μία οικονομική λύση έρχεται και σε βγάζει από το αδιέξοδο!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Οι σημερινές όψεις αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σου φέρουν επιτυχία και εύνοια στην καθημερινότητα σου! Θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν! Παίρνεις αποφάσεις και δραστηριοποιείσαι, φροντίζοντας τον εαυτό σου και ομορφαίνεις, λάμπεις, ανανεώνεσαι ψυχικά και σωματικά! Μην κολλάς σε λεπτομέρειες και κοίτα να απολαύσεις την τύχη σου, την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι σε σχέση καλύτερα να αποφύγεις επικριτική και ψυχρή συμπεριφορά, γιατί αυτό θα κάνει τον σύντροφο σου να αμφιβάλλει για το αν πραγματικά τον αγαπάς και τον επιθυμείς! Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις φλερτ, ανούσιες γνωριμίες και τα πολλά παιχνιδάκια! Θες να ασχοληθείς πρώτα με τις πρακτικές σου εκκρεμότητες και αν βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο, να στραφείς και στα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, ήρθε η ώρα να καταφέρεις πάρα πολλά στον εργασιακό σου χώρο και αν το θελήσεις πραγματικά, να καταπλήξεις με τις αποδόσεις σου! Οικονομικά, τα προβλήματα επιτέλους λαμβάνουν τέλος!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, υπόσχονται σε σένα φίλε Ζυγέ, καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, απολαύσεις στο έπακρο, δημιουργία και άπειρη λάμψη! Μπορείς να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο, αφού είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, αλλά και η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου! Έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, ανανεώνεσαι κοινωνικά και καταφέρνεις να βελτιώσεις την φήμη σου και την δημοτικότητα σου, περισσότερο από ποτέ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι σήμερα, απόλυτα ερωτεύσιμος και έχεις έντονη ερωτική διάθεση και αυτό φαίνεται, από την απίστευτη γοητεία και λάμψη σου! Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου και περνάτε υπέροχα μαζί με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος ένας νέος μεγάλος έρωτας είναι στα σκαριά και τον επιλέγεις ανάμεσα σε άπειρες κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν αρκετά λάθη στις οικονομικές σου δοσοληψίες σήμερα, αλλά η τύχη στο τέλος θα αποδειχθεί φίλη σου! Στον τομέα της εργασίας, απολαμβάνεις επαίνους και επιτυχίες!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, αγαπητέ Σκορπιέ, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Κάνε πράξη αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς και προσπάθησε να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις, τώρα που θα έχεις την εύνοια που χρειάζεται! Η τύχη σε βοηθά να λύσεις προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό και σε αγχώνουν ή σου δημιουργούν ανασφάλεια! Ώρα να φτιάξεις τα πάντα λοιπόν και επιτέλους να ηρεμήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ίσως σε απασχολήσει ξανά σήμερα, ένας έρωτας από το παρελθόν με θετικό, αυτή τη φορά, τρόπο! Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για επιδίωξη μίας ερωτικής επανασύνδεσης, που τόσο καιρό περίμενες! Για τους δεσμευμένους είναι η κατάλληλη εποχή για συμβίωση και επίλυση παλαιών διαφορών, ενώ οι ελεύθεροι απολαμβάνουν τρυφερά μηνύματα και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι αποτελεσματικός, ακούραστος και απόλυτα ικανός με ότι κι αν καταπιαστείς! Ενδεχομένως να έχεις κάποιες απώλειες οικονομικές, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια και γείτονες! Θα έχεις ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες! Μία καθησυχαστική είδηση έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας και είσαι ιδιαίτερα δραστήριος κοινωνικά και επικοινωνιακά, κερδίζοντας πολλά από το περιβάλλον σου! Οποιαδήποτε μετακίνηση σου, στέφεται με επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θες συναισθηματική επικοινωνία και επαφή, περισσότερο από ποτέ και ναι, την πετυχαίνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, η συζήτηση θα σε φέρει πιο κοντά με τον σύντροφο, με τον οποίο θα πάρετε μία κοινή απόφαση σήμερα, που θα ωφελήσεις την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, δεν διστάζεις να δοκιμάζεσαι σε σχέσεις από δω κι από κει, απλά για την χαρά του φλερτ! Κι όμως, κάπως έτσι, έρχεται η ευκαιρία για μία σχέση νέα, που θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές για σένα, λόγω των ταλαντούχων εκφραστικών σου μέσων! Οικονομικά, η ημέρα είναι ιδανική για συμφωνίες και υπογραφές!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και γοητεία! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς και οι βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, αν επιστρατεύσεις υπομονή και επιμονή! Προσοχή μόνο χρειάζεται για τάσεις δογματικής συμπεριφοράς σε διαπροσωπικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα υπάρξουν μόνο θετικές εξελίξεις ακόμα κι αν δεν το διαπιστώσεις άμεσα! Δεν ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά τελικά διαπιστώνεις ότι αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα, αφού θα σου αποδείξει με πράξεις ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα! Εσύ που είσαι ήδη σε σχέση, περιόρισε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα και διοχέτευσε την ενέργεια σου, στο σεξ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις πολύ αυτοπεποίθηση και αυτό θα σε βοηθήσει να πετύχεις! Τύχη στα οικονομικά σου θα έχεις, σε κάθε κίνηση κι αν αποφασίσεις σήμερα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, η τύχη είναι σε όλους τους τομείς με το μέρος σου! Εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στην ζωή σου και κάνε επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις κάθε είδους διορθώνονται και λύσεις έρχονται από το πουθενά! Είσαι ιδιαίτερα δυναμικός, δραστήριος, αποφασιστικός και ικανός να καταφέρεις ότι επιθυμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορεί να φερθείς άστατα και ζωηρά στον έρωτα, αλλά σίγουρα θα το απολαύσεις, αφού οι συνέπειες θα είναι θετικές για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, να ερωτευτείς, να ενθουσιαστείς τρελά, να το γλεντήσεις και να φλερτάρεις χωρίς σταματημό! Αν έχεις σχέση, ο σύντροφος σήμερα, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο ή θα σου κάνει μία συναρπαστική πρόταση που θα σε χαροποιήσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικός και οικονομικός τομέας, είναι στα φόρτε τους! Μόνο επιτυχία και εύνοια θα έχεις σήμερα!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις! Εμπιστέψου τη διαίσθηση σου και αναγνώρισε τον ψυχικό και συναισθηματικό σου κόσμο, ώστε να κατανοήσεις ακριβώς αυτά που θες και να τα κατακτήσεις! Κινήσου παρασκηνιακά, ιδίως σε θέματα επικοινωνίας και θα βγεις κερδισμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φεύγουν οι ενοχές και απολαμβάνεις την μαγεία ενός κρυφού έρωτα που σου αναστατώνει το «είναι» σου! Αν όμως είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται προσοχή, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι τρυφερά γοητευτικός, ρομαντικός και γλυκός και θα υπάρξουν σίγουρα πολλές κατακτήσεις για σένα! Ένας κρυφός θαυμαστής, αποκαλύπτεται και σου δίνει χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, αλλά και στην διαχείριση των οικονομικών σου, είσαι μάλλον αφηρημένος και «πέφτεις» σε λάθη!

Πηγή: oroskopos.gr