Φτιάχνουμε οριγκάμι με τον ΕΣΔΑΚ - Νέο δωρεάν εργαστήριο δημιουργικής ανακύκλωσης

  • Τετάρτη, 6 Φεβρουάριος 2019 10:54
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Ένα ακόμα εργαστήριο δημιουργικής ανακύκλωσης προετοιμάζεται στον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης – Ε.Σ.Δ.Α.Κ. από την Όλγα Χρήστου, την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, από τις 17:30 έως τις 20:00, στα γραφεία του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. στο Ηράκλειο (Λ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 22 & Σκουλάδων, στον 3ο όροφος).

 

Οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο θα κατασκευάσουν κουτί οριγκάμι με σκέπασμα, κατάλληλο για να προσφέρουμε ένα μικρό δωράκι, σοκολατάκια ή καραμέλες. Επίσης θα μάθουν να κατασκευάζουν μια εντυπωσιακή αλλά εύκολη καρδιά οριγκάμι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σελιδοδείκτης ή ως διακοσμητικό ή ως συμβολικό δωράκι συσκευασμένο στο κουτάκι μας.

 

Οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο θα πρέπει να έχουν μαζί τους για το λουλούδι:

·   Ψαλίδι

·   Κόλλα υγρή

·   Χοντρό χαρτί ή λεπτό χαρτόνι σε χρώματα και σχέδια της αρεσκείας τους (2 φύλλα Α4 για το κουτί και 1 για την καρδιά)

 

Κάθε εργαστήριο είναι αυτοτελές. Απευθύνεται σε ενήλικες και κατ’ εξαίρεση σε παιδιά άνω των 10 ετών, εφόσον συνοδεύονται. Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής. Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.