Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου

  • Τετάρτη, 6 Φεβρουάριος 2019 07:56
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Με την Σελήνη στον Ιχθύ σήμερα, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε το υποσυνείδητο μας, τα άγχη μας και τις φοβίες μας! Επιπλέον όμως, θα μας δωθεί η ευκαιρία, να βοηθήσουμε τους άλλους, να αναγνωρίσουμε τα συναισθήματα μας, να εξηγήσουμε τα όνειρα μας, να επιστρατεύσουμε διαίσθηση και να κινηθούμε παρασκηνιακά!

Διάλεξε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου και διάβασε αναλυτικά την πρόβλεψη σου!

ADVERTISING

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες, Κριέ, φέρνουν σύννεφα στις σχέσεις σου, μέσα σε φιλικό και οικογενειακό επίπεδο, και θα χρειαστείς μεγάλη ψυχραιμία για να τα ξεπεράσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου με επιτυχία και να κερδίσεις την εύνοια σημαντικών προσώπων!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, Κριέ, και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις, που μπορεί να στεναχωρούν εσένα και το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Κριέ, θα έχεις άγχος, αφού θέλεις να τελειώνεις πολλά πράγματα μαζί. Βάλε πρόγραμμα και σε βεβαιώνω, ότι όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Στα οικονομικά, κινήσου με σύνεση και μην κάνεις σπατάλες και έξοδα, που σε βγάζουν εκτός προγράμματος.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ένα ευχάριστο ταξίδι σου προτείνεται τώρα, Ταύρε, στη διάρκεια του οποίου πολλά όμορφα πράγματα μπορεί να συμβούν. Δώσε όμως χρόνο στον εαυτό σου να τα επεξεργαστείς, πριν ενθουσιαστείς. Θέσε επίσης τα όριά σου και μην διστάζεις να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να μιλήσεις ανοικτά για τα θέλω σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν στη σχέση σου, για να την κάνεις ακόμα πιο όμορφη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Ταύρε μου, μπορείς, με χαμηλούς τόνους και χωρίς νεύρα, να λύσεις κάποια προβλήματα που ίσως να παρουσιαστούν. Στα οικονομικά, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που στο μέλλον θα σε προβληματίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η καχυποψία σου, Δίδυμε, αυτή τη φορά βοηθάει, καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι σε εκμεταλλεύονται. Μη αφήνεις κανέναν να σου φορτώνει δικές του ευθύνες και σήμερα περιφρούρησε το χρόνο και τις ισορροπίες σου, για να μη βρεθείς σε αδιέξοδο. Η συμβουλή αγαπημένου προσώπου θα βοηθήσει πολύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Δίδυμε, έχει μπει σε καλή περίοδο και θα μπορέσεις να την κάνεις ακόμη καλύτερη. Φρόντισε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε σχέση με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πολύ καλά, Δίδυμέ μου. Φρόντισε να μην έχεις άγχος για την πορεία της εργασίας σου, αφού έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις. Στα οικονομικά, πρέπει σήμερα να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές, που μπορεί να προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Εντάσεις θα δημιουργηθούν σήμερα, Καρκίνε, από μία σημαντική ανακοίνωση που σε βρίσκει σε πολύ κακή φάση. Δείξε ψυχραιμία και μην συμμετέχεις σε συζητήσεις και αναλύσεις, που φορτίζουν περισσότερο το κλίμα χωρίς ουσία. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για δράση και για να προχωρήσεις παρακάτω.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, θα σου δοθούν ευκαιρίες για να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν τη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, τα πας πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να μη χαλαρώσεις και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε κάποια θέματα, που χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Οικονομικές συναλλαγές, που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις προσέξεις αρκετά.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου, Λέων, και την υπερβολή που σε χαρακτηρίζει, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος σήμερα να οδηγηθείς σε αδιέξοδο. Οι προσωπικές σου σχέσεις είναι δοκιμασμένες στο χρόνο, οπότε μην τις αμφισβητείς συνεχώς και μη γίνεσαι αφορμή για άσχημα σχόλια που θα σε στεναχωρήσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, Λέων, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα κάνουν το κλίμα στην σχέση σου πραγματικά θετικό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν σήμερα κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, Λέων μου, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις λύσεις, που θα είναι οι καλύτερες για εσένα. Είσαι σε περίοδο που έχεις πολλά έξοδα. Προγραμματίσου περισσότερο, για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αναστάτωση και ολοκληρωτικές αλλαγές, θετικές αλλά εντελώς αναπάντεχες, περιλαμβάνει το ερχόμενο διάστημα, Παρθένε. Μην ταράζεσαι, σκέψου αρκετά και άφησε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους, δίχως το φόβο της αποτυχίας. Η ζωή πολλές φορές φέρνει βελτιώσεις μέσα από προβλήματα, που ωθούν σε αλλαγές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Παρθένε, πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, δε θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Φρόντισε όμως σήμερα να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στην πορεία της καριέρας σου. Στα οικονομικά, τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν τα κέρδη που θέλεις

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Αυτή τη φορά, Ζυγέ μου, οι επιλογές σου θα είναι πολύ καλύτερες από αυτές του παρελθόντος. Οι εμπειρίες που κέρδισες από όσα πέρασες, σε βοηθούν τώρα, χαρίζοντάς σου σοβαρότητα και συνέπεια. Η επιτυχία δε θα αργήσει και μπορείς να τη ζήσεις χωρίς το φόβο της ανατροπής.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ζυγέ μου, βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου, Ζυγέ, θα εξακολουθήσει να πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που, πριν απαντήσεις, πρέπει να προσέξεις αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Αποφάσεις που θα πάρεις τώρα, Σκορπιέ μου, σε βοηθούν να αλλάξεις όσα σε ενοχλούν εδώ και καιρό. Οι διασκεδάσεις έχουν ουσία και οι συναντήσεις δίνουν ευκαιρίες. Μην κλείνεσαι σήμερα στο σπίτι και μην αφήνεις προσκλήσεις ανεκμετάλλευτες. Σύντομα η τύχη σου χτυπάει τη πόρτα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις ομορφότερα. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη που είναι στον Υδροχόο και με την τόσο καλή επικοινωνία που έχεις με τους άλλους, όλα θα πάνε πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες σήμερα στη δουλειά σου, Σκορπιέ μου, αλλά μην αγχώνεσαι, αφού θα τα καταφέρεις πολύ καλά όλα στο τέλος. Στα οικονομικά, ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι’ αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα, ώστε να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Τα προσωπικά σου διλήμματα παίρνουν τέλος τώρα, Τοξότη, και οι πλανήτες σε βοηθούν να δώσεις ουσιαστικές λύσεις, που θα οδηγήσουν σε ολοκλήρωση και πραγματοποίηση των στόχων σου. Μην αφήνεις το παρελθόν να σε τραβάει πίσω. Κοίτα μπροστά και δράσε με δυναμισμό και τόλμη!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα αρκετά τη συμπεριφορά σου, Τοξότη, διότι κάτι θα γίνει και θα στεναχωρήσεις το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου, Τοξότη μου, πηγαίνουν μια χαρά. Δε χρειάζεται, λοιπόν, να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Στα οικονομικά, προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγούν στο να κάνεις μόνο έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η τακτοποίηση αρκετών εκκρεμοτήτων, Αιγόκερε, σου λύνει τα χέρια, σε απελευθερώνει ψυχικά αλλά και πρακτικά, και σου αφήνει ελεύθερο το δρόμο, για να ασχοληθείς με το προσωπικό σου κομμάτι, που έχεις παραμελήσει στο παρελθόν. Οι ευκαιρίες σήμερα θα είναι πολλές και ουσιαστικές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, μπορείς να προχωρήσεις σε κάποιες κινήσεις για να κάνεις τη σχέση σου ακόμη καλύτερη, ώστε να νιώσετε και οι δύο πιο όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, Αιγόκερέ μου. Πρέπει όμως να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις, για να προχωρήσεις στα σχέδιά σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις χρηματικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Πρόσεξε, Υδροχόε μου, πως θα κινηθείς, διότι κάποιες παρασκηνιακές δράσεις μπορεί να σε εμπλέξουν σε κουτσομπολιά και παρεξηγήσεις. Απόφυγε να πεις τη γνώμη σου για όσα δε σε αφορούν άμεσα και μην φορτώσεις σε άλλον ευθύνες για τα προσωπικά σου ζητήματα. Η κρίση είναι προσωρινή και θα ξεπεραστεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Υδροχόε, που θα είναι πολύ καλές για σένα. Θα μπορέσεις να προχωρήσεις σε θετικές συνεργασίες, που θα σε ευχαριστήσουν. Στα οικονομικά, θα έχεις πολλά έξοδα αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό, Ιχθύ, σε οδηγεί σε ανακατατάξεις μέσα στην οικογένεια. Μία σημαντική συζήτηση ανατρέπει πολλά δεδομένα και αλλάζεις πορεία, καθώς και προτεραιότητες. Μη φοβάσαι να εκθέσεις όσα σε απασχολούν. Η αδικία συνεχίζει εις βάρος σου, αλλά ευτυχώς η δικαίωση έρχεται γρήγορα. Περιφρούρησε τα κεκτημένα σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ιχθύ, αρχίζει και πηγαίνει καλύτερα και θα έρθεις και πιο κοντά στο ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις που έχεις και δε θα χάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, Ιχθύ, και μην έχεις άγχος για την πορεία της. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ καλό σημείο. Στα οικονομικά, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή: oroskopos.gr