Από μοντέλο της Vogue, πάμπλουτη και διάσημη, κατάντησε άστεγη -Ζητιανεύει στους δρόμους

  • Τετάρτη, 6 Φεβρουάριος 2019 09:10
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπα

Από την λάμψη, την χλιδή και την καλοπέραση, στην απόλυτη φτώχεια βρέθηκε το πρώην μοντέλο Ναστάζια Ουρμπάνο.

Το πρόσωπο του σήμερα 57χρονου πρώην μοντέλου που είχε ποζάρει ουκ ολίγες φορές για το περιοδικό Vogue κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς σήμερα είναι άστεγη και περιπλανιέται στους δρόμους της Βαρκελώνης.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως η Ναστάζια Ουρμπάνο έβγαζε κάποτε εκατομμύρια δολάρια από φωτογραφίσεις και πασαρέλες, καθώς υπήρξε το πρόσωπο του Yves Saint Lauren και του γνωστού αρώματος Opium, ενώ τώρα η ίδια δηλώνει εντελώς άπορη και αβοήθητη.

Το κάποτε σούπερ μοντελ, το οποίο έκανε παρέα μέχρι και με την Λίντα Ευαγγελίστα, σήμερα περιπλανιέται στους δρόμους και το βράδυ κοιμάται έξω από τράπεζες στην Βαρκελώνη, ζητώντας βοήθεια κάθε φορά που περνάει από δίπλα της κάποιος περαστικός.

Στην ηλικία των 20 ετών, Ισπανίδα καλλονή είχε τα πάντα στα πόδια της. Φωτογραφιζόταν για κορυφαία περιοδικά σε Ευρώπη και Νέα Υόρκη και είχε ήδη συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων.

Η Ουρμπάνο απολάμβανε τεράστια επιτυχία και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού και ζούσε μια ζωή την οποία οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούσαν μόνο να ονειρευτούν.

«Έκανα φωτογραφίσεις στα περιοδικά που μου άρεσαν και μου έδιναν ένα εκατομμύριο για μόνο 20 μέρες δουλειάς. Eκανα παρέα με τον Τζακ Νικολσον και τον Ρομάν Πολανσκι, ενώ πήγαινα στα πάρτι της Μέλανια Γκριφιθ και του Ντον Τζόνσον. Ημουν μάλιστα έτοιμη να πάω και στον γάμο της Μαντόνα με τον Σον πεν, ωστόσο το προηγούμενο βράδυ γύρισα με απίστευτο hangover και δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Πραγματικά ζούσα σαν βασίλισσα» είχε πει σε συνέντευξή της η Ναστάζια Ουρμπάνο.

Ολα άρχισαν να πηγαίνουν στραβά μόλις η Ουρμπάνο γνώρισε τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της.

Σύμφωνα με το πρώην μοντέλο, ο άνδρας και σύζυγος της κατάφερε να της φάει όλα τα λεφτά, ακόμη και την τελευταία δεκάρα.

«Το μόνο καλό από αυτή τη σχέση ήταν τα παιδιά μου, τα υπόλοιπα ήταν φρικτά. Μου έφαγε όλα μου τα χρήματα. Δύο μέρες αφ΄ότου τον γνώρισα με είχε βάλει να του αγοράσω μία BMW και εγώ το έκανα σαν ανόητη. Ημουν ερωτευμένη», ανέφερε η Ουρμπάνο.


Το πρώην σούπερ μοντελ που σήμερα πάσχει από κατάθλιψη άλλοτε κοιμάται στους δρόμους και άλλοτε σε καναπέδες φίλων, επειδή δεν έχει χρήματα να πληρώσει το ενοίκιό της.

«Θέλω να ζήσω, όχι απλά να επιβιώσω. Έχω κουραστεί να ζητώ χρήματα. Ολοι οι γνωστοί μου με έχουν απομακρύνει. Θέλω να γίνω καλά για τα παιδιά μου», είπε η Ισπανίδα.

Η Ναστάζια ξεκίνησε την καριέρα στην μόδα από την Βαρκελώνη και μετά συνεργάστηκε με κορυφαίες μάρκες όπως με την Revlon και την Yves Saint Laurent, ενώ έκανε εξώφυλλο και για την Vogue το 1981.

Αφού μαθεύτηκε η τωρινή της κατάσταση, μια ομάδα πρώην συναδέλφων της αποφάσισε να κάνει ό, τι μπορείο για να την βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της.

Η πρώην συνάδελφος της Ρουθ Σάλερ δήλωσε: «Επαθα σοκ. Κανείς δεν το περίμενε αυτό. Κάποτε ζουσαμε σαν πριγκίπισσες, σαν θέες. Είμαι έτοιμη να την βοήθησω και να μιλήσω με φωτογράφους και οργανισμούς ώστε να μπορέσει να εργαστεί ξανά», επισήμανε η ίδια.



Πηγή:   iefimerida.gr