Επαγγελματίας παράνυμφος εξομολογείται τις πιο τρελές απαιτήσεις των… νυφών

  • Τετάρτη, 6 Φεβρουάριος 2019 08:50
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

 

Από το να τη βάλουν να παρακολουθεί το μπάτσελορ του γαμπρού μέχρι και να βάψει τα μαλλιά της για να ταιριάζουν με των άλλων παρανύμφων, η 36χρονη Tiffany Wright έχει πολλά να αποκαλύψει.

Ως επαγγελματίας παράνυμφος άρχισε να απασχολείται από το 2016 και πλέον έχει παρευρεθεί σε περισσότερους από 150 γάμους, πελατών και προσωπικών φίλων.

Η Tiffany, που έχει πια μια τεράστια συλλογή από φορέματα ειδικά για τη χαρμόσυνη περίσταση, έχει βγάλει μια μικρή περιουσία, καθώς χρεώνει ακόμα και 5.000 ευρώ για τις υπηρεσίες της.

Αφού μας πει πως δεν είναι ένα εύκολο επάγγελμα, όπως θα νόμιζαν ενδεχομένως οι περισσότεροι, η Tiffany από το Όξφορντσαϊρ της Αγγλίας εξομολογείται: «Πέταξα στην Ίμπιζα για να προσέχω τα μέλη του μπάτσελορ, κράτησα τις αποστάσεις μου σε όλο το ταξίδι, τους παρακολουθούσα στενά. Είχα όλο τους το πρόγραμμα, καθώς η νύφη κατάφερε να το εξασφαλίσει, κι έτσι ήξερα πάντα τα σχέδιά τους. Υπήρχε ξεκάθαρα έλλειψη εμπιστοσύνης στη σχέση, ο γαμπρός δεν έκανε τίποτα λάθος, το οποίο της το ανέφερα».

Σε άλλα τρελά, την έχουν προσλάβει ακόμα και για να προσέχει τις άλλες παρανύμφους να μην πάρουν κιλά πριν τον γάμο! «Σε μια διακριτική απόπειρα να τις κάνω να χάσουν βάρος, οργάνωσα ένα Σαββατοκύριακο σε κέντρο ευεξίας, που ήταν στην πραγματικότητα ινστιτούτο αδυνατίσματος»!

Ακόμα και να κρατά μακριά τον φωτογράφο από τους ελκυστικούς καλεσμένους την έχει επιφορτίσει μια νύφη, που δεν ήθελε με τίποτα να της κλέψουν τα φλας. Την ίδια ώρα, προσπάθησε να πείσει μια άλλη νύφη πως δεν είναι σωστό να φτιάξει gift list όπου το φτηνότερο δώρο να είναι πάνω από 100 λίρες (115 ευρώ).

«Είναι τρελό τι απασχολεί τον κόσμο», λέει χαρακτηριστικά. Όσο για τους λόγους που την ώθησαν να ασχοληθεί επαγγελματικά με τις τελετές, ήταν γιατί αναγκάστηκε να πάει σε 17 γάμους μέσα σε δυο χρόνια και είδε πως όλες οι νύφες ήταν αγχωμένες…

newsbeast