Νέα σελήνη: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν

  • Τρίτη, 5 Φεβρουάριος 2019 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Νέο φεγγάρι απόψε στον ουρανό και όπως συμβαίνει με κάθε νέα σελήνη,  κάποια ζώδια θα επηρεαστούν.

Ενα νέο φεγγάρι δίνει πάντα ενέργεια σε νέα ξεκινήματα και ευνοεί τις αλλαγές. Και το ίδιο συμβαίνει και με τη σημερινή νέα σελήνη. 

Η σημερινή μάλιστα όψη και η νέα αυτή σελήνη θεωρούνται από τις καλύτερες της χρονιάς. Ο ήλιος, η σελήνη και το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία φέρνουν καλή τύχη, καλά νέα, αισιοδοξία, γενναιοδωρία και ευτυχία. Επίσης, η συγκυρία βοηθά τις πιο... πνευματικές καταστάσεις και στην πραγματοποίηση ονείρων. 

Ολα αυτά σημαίνουν με απλά λόγια ότι είναι μια καλή στιγμή να ξεκινήσετε κάτι νέο, καθώς ένα νέο φεγγάρι αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου. 

Αυτό θα φέρει μια πραγματική έκρηξη ενέργειας και τα κίνητρα για να σας βοηθήσει να κάνετε μερικές σοβαρές κινήσεις, καθώς και να απαλλαγείτε από τις παλιές συνήθειες που δεν τσουλάνε πια. 

Η νέα σελήνη σηματοδοτεί μια νέα αρχή, επιτρέποντάς μας να προχωρήσουμε προς τους στόχους μας με μεγάλη αισιοδοξία και την πραγματοποίηση του επόμενου ονείρου μας. 

Ετσι, αφού είδαμε, τους τυχερούς και τους άτυχους του Φεβρουαρίου 2019, τα ζώδια που θα έχουν επιτυχία σε ερωτικά και επαγγελματικά το 2019 και πώς θα είναι το 2019 ξεχωριστά για το κάθε ζώδιο σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, ήρθε η ώρα να δούμε τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν από τη νέα σελήνη. 

Ταύρος 

Για τον Ταύρο αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να θέσει στόχους και να τους πετύχει στην καριέρα του. Η νέα σελήνη θα σας φέρει νέες ευκαιρίες εργασίας, ενώ η δημιουργικότητά σας θα χτυπήσει ταβάνι. 

Λέων 

Αυτή είναι μια καλή εποχή για τα ερωτικά σας, εφ 'όσον είστε προσεκτικοί. Η νέα σελήνη θα φέρει μια νέα σχέση ή θα δώσει νέα δυναμική στην υπάρχουσα. Απλά μην είστε παρομητικοί σε θέματα καρδιάς. Σκεφτείτε τα πρώτα. 

Σκορπιός 

Σίγουρα θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες αλλαγές. Τα όνειρά σας και οι στόχοι σας αλλάζουν, εξελίσσονται με τη σοφία που έρχεται με τα χρόνια.

Υδροχόος 

Αυτή η νέα σελήνη είναι στον Υδροχόο και μοιραία επηρεάζεται και ο Υδροχόος. Τα φώτα θα στραφούν επάνω σας, οπότε κάντε ένα καινούριο κούρεμα ή βαφτείτε λίγο παραπάνω. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, δεν θα το μετανιώσετε. 



Πηγή:  iefimerida.gr