Τα τέσσερα πιο ξενέρωτα ζώδια

  • Δευτέρα, 4 Φεβρουάριος 2019 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Κάποια ζώδια φημίζονται για τις φλογερές τους σχέσεις και μένουν αξέχαστα στους συντρόφους τους, ενώ άλλα είναι αυτό που λέμε ξενέρωτα και βαρετά.

Είναι εκείνοι οι σύντροφοι που θυμάστε και σκέφτεστε: «Καλά παιδιά, αλλά...». Είναι τα ζώδια που είτε δεν έχουν φαντασία, είτε σκέφτονται πολύ τον εαυτό τους. Μάλιστα, υπάρχουν και εκείνα που για να «ανοιχτούν» θέλουν να νιώσουν εμπιστοσύνη και σιγουριά από τον ερωτικό τους σύντροφο.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να βάλετε ταμπέλες, καθώς η χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων παίζει σημαντικό ρόλο και το ζώδιο έρχεται, σίγουρα, σε δεύτερη μοίρα, ωστόσο, έχετε τον... νου σας.

Ταύρος

Ο σταθερός του ζωδιακού θέλει κι αυτός τον χρόνο του. Εάν δεν νιώσει εμπιστοσύνη, δεν εκδηλώνεται και εάν δεν έχετε υπομονή δεν μπορείτε να προχωρήσετε μαζί του.

Λέων

Μπορεί να φαίνεται ερωτικό ζώδιο, ωστόσο, σκέφτεται τόσο πολύ τον εαυτό του που καταντά κουραστικό. Αυτό που θέλει ένας Λέων είναι φαίνεται ωραίο το σώμα του, να τον θαυμάζετε και γενικά όλα στρέφονται γύρω από εκείνον. Αποτέλεσμα είναι πολλές φορές τον έτερον ήμισυ να ξενερώνει... και όχι άδικα.

Υδροχόος 

Ο ανεξάρτητος Υδροχόος θέλει τον χρόνο του. Θέλει να γνωριστεί, να ανοιχτεί... και ο χρόνος περνά και ο σύντροφος βαριέται. Δεν θέλει πολλά φιλιά και χάδια και δεν αγαπά και τα προκαταρκτικά.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι το παιδί της λογικής και δύσκολα εκδηλώνει τα συναισθήματά του. Οπότε μην περιμένετε και πολλά πολλά. Δεν είναι κακοί εραστές, αλλά τους λείπει αυτή η «σπίθα».



Πηγή: iefimerida.gr