Ράνια Θρασκιά: Ξανά ερωτευμένη μετά το διαζύγιο! Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος;

Η Ράνια Θρασκιά φαίνεται πως μετά το δύσκολο διαζύγιό της με τον Αντρέα Φωτόπουλο έχει πλέον γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή. Η όμορφη παρουσιάστρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας έχει αφήσει για τα καλά πίσω της τα δύσκολα και έχει προχωρήσει. Η ίδια διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο τόσο στα επαγγελματικά της, καθώς ασχολείται πλέον επίσημα με την μεγάλη της αγάπη, η οποία δεν είναι άλλη από την ψυχολογία, ενώ είναι καλά και στα προσωπικά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, η Ράνια Θρασκιά είναι ξανά ερωτευμένη! Η σύμβουλος ψυχικής υγείας έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό ενός 45χρονου καρδιοχειρούργου, του Ιωάννη Παραλίκα, ο οποίος είναι επιμελητής χειρουργός θώρακος και καρδιάς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Μάλιστα, το ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν μερικές εβδομάδες στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδούσαν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας. Οι δυο τους κάθισαν απέναντι και όχι δίπλα-δίπλα γιατί δεν θέλησαν να προκαλέσουν την προσοχή των θαμώνων και των φωτογράφων, κάτι τελικά που δεν έγινε…

Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς και όσο η ατμόσφαιρα γινόταν πιο κεφάτη σε συνδυασμό με το ποτό, οι δυο τους άρχισαν να χαλαρώνουν και να ανταλλάσσουν ερωτικές ματιές και να συμπεριφέρονται σαν να μην υπήρχε κανείς γύρω τους. Η Ράνια και ο Ιωάννης φαίνεται πως είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο και ο ένας έχει βρει στον άλλον όλα όσα έψαχνε!

tlife.gr