Οριστικός χωρισμός για Παπαγεωργίου-Αργυρό

Το ειδύλλιο ανάμεσα στην Hλιάνα Παπαγεωργίου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό χαρακτηρίστηκε από μεγάλο πάθος, αλλά και από σκαμπανεβάσματα.

Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά; Τόσο το πανέμορφο μοντέλο όσο και ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι δύο δυναμικοί χαρακτήρες, που προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες ανάμεσα στις απαιτητικές καριέρες τους και την προσωπική τους ζωή. Φιλόδοξοι και οι δύο, δύσκολα υποχωρούν ή αναδιπλώνονται απέναντι στους στόχους και στα όνειρά τους.

Η φύση του επαγγέλματος της Ηλιάνας προϋποθέτει πολλά ταξίδια για μεγάλα διαστήματα και αρκετούς μήνες μακριά από την Ελλάδα. Η απόσταση υπήρξε εξαρχής ένα εμπόδιο γι’ αυτή τη σχέση, ενώ, όπως λένε καλά ενημερωμένες πηγές, αν και ο έρωτας ανάμεσά τους δεν έσβησε ποτέ, το ότι και οι δύο δίνουν προτεραιότητα στην καριέρα τους φαίνεται ότι ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για τη ρήξη.

Παρόλο που, σύμφωνα με τη Realnews, δεν το παραδέχθηκαν ποτέ δημοσίως, το ειδύλλιό τους ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο. Εκτοτε ακολούθησε μια σειρά από «on and off», με τον χωρισμό -και μάλιστα όχι σε καλό κλίμα- να οριστικοποιείται μόλις πριν από λίγες εβδομάδες.

Πηγή: Real

Αφηστε καποιο σχολιο