Τα 4 πιο κλαψιάρικα ζώδια

  • Παρασκευή, 1 Φεβρουάριος 2019 16:02
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Ολοι έχουμε κάποιον κλαψιάρη φίλο.

Κλαψιάρηδες που μπορούν να μας ρίξουν, να μας κάνουν να νιώσουμε ένοχοι, να μας βαρύνουν, να μας φορτώσουν τα προβλήματά τους, να μας εκνευρίσουν. Κλαψιάρηδες που ξέρουμε ότι το κάνουν για να τραβήξουν την προσοχή. Κλαψιάρηδες που κλαίνε για να μας χειραγωγήσουν. Οταν κάποιος κλαίει είμαστε προγραμματισμένοι να του συμπαρασταθούμε και αυτό κάποιοι το γνωρίζουν και το εκμεταλλεύονται. Ποιοι είναι αυτοί; Τα άστρα έχουν και πάλι την απάντηση.

Κριός O Κριός, είναι ένα μεγάλο μωρό. Ολυμπιονίκες στην κλάψα και για αυτό όλοι τρέχουν να φύγουν μακριά τους. Ολοι στην πορεία μαθαίνουν τα κόλπα του Κριού και προσπαθούν να βρουν τρόπο να του κρατήσουν το χέρι μιας και ξέρουν ότι η κλάψα δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ. Αυτό άλλωστε είναι και το ζητούμενο για τον Κριό. Κλαψουρίζει γιατί θέλει να ξέρει ότι δεν θα τον αφήσετε ποτέ. Θέλει όμως να ακούτε και την κλάψα του…

Δίδυμοι Οταν ο Δίδυμος πέσει, πέφτει άσχημα. Και κλαψουρίζει μέχρι τέλος. Κλαψουρίζει για να τραβήξει την προσοχή. Και μόνο αυτό τους αρκεί. Δεν θέλουν να κρατήσουν τους άλλους για πάντα δίπλα τους, δεν είναι αυτός ο σκοπός. Τι ανακουφίζει τον Δίδυμο; Να καταλάβει ότι οι άλλοι πιστεύουν σε αυτόν…

Ζυγός Του Ζυγού του αρέσει να είναι drama queen. Θρηνεί δημόσια τη μοίρα του χωρίς καμιά ντροπή και όσο πιο δυνατά και εμφατικά γίνεται. Και αυτό το κάνει ο Ζυγός γιατί του αρέσει όχι απλά να τραβά την προσοχή αλλά να κάνει και όλους τους άλλους να μπαίνουν στο ίδιο mood με το δικό του. Πέφτει αυτός; Να πέσουν και οι άλλοι.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε με έναν κλαψιάρη Ζυγό, πάντως, είναι να τον ακούσετε. Συμφωνήστε μαζί του, χτυπήστε του την πλατούλα και αφήστε τον, σε λίγο θα το έχει ξεχάσει.

Παρθένος Την Παρθένο δεν την ευχαριστεί τίποτα. Και αν βάλει τα κλάματα θα το κάνει για να σας τραβήξει την προσοχή.

Η Παρθένος ξέρει πώς να δίνει χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, να πατάει εκεί που πονάτε και να κλαίει για να σας δείξει πόσο ταραγμένη είναι. Να κλαίει λέγοντάς σας, ή καλύτερα ουρλιάζοντας ότι εσείς της καταστρέφετε τη ζωή, ακόμη και αν δεν το κάνετε.
Αν θέλετε να κατευνάσετε μια κλαψιάρικη Παρθένο απλά σιωπήστε. Αν ξέρετε διαλογισμό θα σας βοηθήσει. Αλλιώς φύγετε να γλιτώσετε.

iefimerida.gr