Ο Βασίλης Λέκκας στο Ηράκλειο - Συναυλία με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

  • Παρασκευή, 1 Φεβρουάριος 2019 09:11
  • Συντακτική Ομάδα
  • Μουσική

Ο μοναδικός Βασίλης Λέκκας  θα δώσει μία εξαιρετική συναυλία στο κινηματοθέατρο Αστόρια, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό! Θα ερμηνεύσει τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Γιάννη Μαρκόπουλου, Γιάννη Σπάθα, Γιώργου Τρανταλλίδη, Παναγιώτη Στεργίου κ.ά.

Η συναυλία έχει τίτλο “Δρόμοι στο φως” και μαζί με τον Βασίλη Λέκκα θα συμπράξουν η ορχήστρα των καθηγητών των μουσικών σχολών “Χάρης Σαρρής” αλλά και η νεανική χορωδία των σχολών.

Στο οχταμελές ορχηστρικό σύνολο συμμετέχουν καταξιωμένοι μουσικοί της πόλης μας όπως ο Χάρης Σαρρής στο πιάνο, η Εύα Λασηθιωτάκη στο σαξόφωνο, η Σοφία Παπουτσάκη στο κλαρινέτο, ο Μιχαηλάγγελος Νιάρχος στις κιθάρες, ο Φοίβος Μαυράκης στο λαούτο και στην κιθάρα, ο Θανάσης Βασιλάκης στο μπουζούκι και στο μαντολίνο, ο Μάνος Παπαδάκης στο ηλεκτρικό μπάσο και ο Νίκος Μαγκαφουράκης στα ντραμς. Υπεύθυνη της νεανικής  χορωδίας των μουσικών σχολών “Χάρης Σαρρής” είναι η καθηγήτρια μονωδίας και μοντέρνου τραγουδιού κα Σύλβια Στρούθου.

Η συναυλία διοργανώνεται από τον πολιτιστικό σύλλογο “Μουσική Αναγέννηση” και την Περιφέρεια Κρήτης.