Το Ηράκλειο μέσα από τα μάτια των κυνηγών του Κρυμμένου Θησαυρού

  • Παρασκευή, 1 Φεβρουάριος 2019 07:37
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πολιτισμός

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Το Ηράκλειο μέσα από τα μάτια του Κυνηγιού» συνδιοργανώνουν η ομάδα Καστρινοί Πειρατές με την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και τον Δήμο Ηρακλείου   στο πλαίσιο του 17ου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού.

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα. Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της αύριο Παρασκευή στις 6 το απόγευμ, θα λειτουργεί καθημερινά 18:00 – 21:00 – εκτός Κυριακής – μέχρι και το Σάββατο 9 Φεβρουαριου.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Κρήτης, στην οδό Δουκός Μποφώρ 20.

Φωτογράφοι, φίλοι της φωτογραφίας, κυνηγοί και φίλοι του Κυνηγιού αποτύπωσαν κάποιο από τα 47 σημεία του Ηρακλείου, τα οποία είχαν προκηρυχτεί και είχαν προκύψει από διάφορους γρίφους όλων των προηγούμενων διοργανώσεων. Έτσι, δημιουργήθηκε μια περιπατητική διαδρομή 80 στάσεων, ταξίδι στις γωνιές της πόλης μας.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα γίνει  κλήρωση 3 δώρων για όλους όσοι έλαβαν μέρος στην έκθεση αυτή, ενώ παράλληλα θα δοθεί ως δώρο σε κάθε συμμετέχοντα το βιβλίο του Μανώλη Δερμιτζάκη «Από όσα Θυμούμαι: Το παλιό Κάστρο», προσφορά των βιβλιοπωλείων GreekBooks.