Αυτά τα 3 ζώδια είναι μεγάλοι τεμπέληδες

  • Τετάρτη, 30 Ιανουάριος 2019 13:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι από τη φύση τους τεμπέληδες. Δεν πρόκειται να κάνουν ούτε μισή παραπάνω κίνηση από την ενδεδειγμένη. Αντιθέτως, θα προσπαθήσουν να κάνουν μισή και μία και δύο και πέντε δέκα κινήσεις λιγότερες. Ετσι, γιατί η τεμπελιά κυλάει στο αίμα τους. 

Δεν είναι ότι δεν δουλεύουν ή ότι δεν θέλουν να δουλέψουν. Απλά στη δουλειά θα είναι οι γνωστοί λουφαδόροι, αυτοί που θα κάνουν τη λιγότερη δυνατή δουλειά και φυσικά αυτοί που δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ μα ποτέ των ποτών ποτέ να κάνουν μια ώρα υπερωρία. Αντίθετα, θα ζητήσουν και αύξηση. 

Ποιοι είναι αυτοί; Τα άστρα έχουν και πάλι τις απαντήσεις. 

Ετσι, αφού είδαμε τα 3 ζώδια που πεθαίνουν από τη ζήλια τους, τα τρία ζώδια που βγάζουν αρνητική ενέργεια, τα τέσσερα ζώδια που είναι μεγάλοι τσιγκούνηδες και αυτά που κάνουν δυστυχισμένους τους γύρω τους, ήρθε η ώρα να δούμε τα τρία ζώδια που είναι μεγάλοι τεμπέληδες:
Λέων 

Λιοντάρια, πολύ θα θέλατε αλλά δεν μπορείτε να περάσετε απλά την υπόλοιπη ζωή σας βασιζόμενοι στη γοητεία σας και στο γεγονός ότι είστε αξιαγάπητοι. 

Ο Λέων είναι δημιουργικά ταλαντούχος και προσπαθεί πάντα να το εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για αυτό και επιζητούν να εργαστούν ως ηθοποιοί, τραγουδιστές, bloggers, επιδιώκουν με κάθε τρόπο να γίνουν διάσημοι για να απολαύσουν όλα τα καλά με το λιγότερο κόπο. 

Και πάλι, όμως, ο Λέων, θέλει να απολαύσει το φως της δημοσιότητας αλλά όχι τη σκληρή δουλειά που απαιτείται για να φθάσει ως εκεί. 

Η τεμπελιά είναι ένα από τα αδύναμα σημεία του Λέοντα και φθάνει σε τέτοιο σημείο που με περίσσεια άνεση ο Λέοντας χαρακτηρίζεται βασιλιάς της τεμπελιάς. 

Αν θέλει να προκόψει ο Λέων θα πρέπει να πάρει χαμπάρι ότι χωρίς να δουλέψει δεν θα γίνει ποτέ ο σταρ που ονειρευόταν. Θα μείνει μια ζωή στα παρασκήνια. 

Υδροχόος 

Παρότι ο Υδροχόος νοιάζεται για τους γύρω του και είναι βαθιά ανθρωπιστής, σίγουρα είναι και ένας βαθιά τεμπέλης. 

Ο Υδροχόος θέλει και οραματίζεται να αλλάξει τον κόσμο, αλλά βαριέται να δουλέψει για να το καταφέρει. Οπως βαριέται να κάνει και οποιαδήποτε δουλειά στον κόσμο. 

Γενικά, η σκληρή δουλειά και ο Υδροχόος δεν θα συναντηθούν ποτέ. Αντίθετα, ο Υδροχόος θα προσπαθήσει να λουφάρει, να κάνει όσο το δυνατό λιγότερη δουλειά και φυσικά καμία μα καμία υπερωρία. Υδροχόος είναι αυτός που χώνει τους άλλους στη δουλειά. Και αυτός που όλη την ώρα ζητάει αύξηση, χωρίς φυσικά να δουλεύει περισσότερο. 

Τοξότης 

Εστω και η σκέψη ενός μικρού περιορισμού -όπως πχ ότι στη δουλειά υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο- μπορεί να αποσυντονίσει πλήρως έναν Τοξότη. 
Για να μην πολυλογούμε η σκληρή δουλειά κάνει έναν Τοξότη να νιώθει περιορισμένος και έτσι, απλά, την απορρίπτει. 

Δεν είναι ότι ο Τοξότης δεν θέλει να δουλέψει, απλά σίγουρα δεν θέλει να κάνει κάτι εθελοντικά, δεν θέλει να δουλεύει υπερωρίες και δεν θέλει να αναλάβει και περισσότερα καθήκοντα από όσα του αναλογούν. 

Ο Τοξότης εκτιμά την ελευθερία του σε τέτοιο βαθμό που που κάνει μόνο όσα προβλέπονται να κάνει και τίποτα περισσότερο. Και να προσπαθήσει να κάνει τη σκληρή δουλειά, το μυαλό του αμέσως θα ταξιδέψει σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα... Οπότε τζάμπα κόπος. 



Πηγή: iefimerida.gr