Η αλλαγή στο Your Face Sounds Familiar και ο μεγάλος νικητής της πρεμιέρας

Δέκα celebrities μεταμφιέζονται στον πέμπτο κύκλο του Your Face Sounds Familiar και σε ένα ανανεωμένο και υπερσύγχρονο στούντιο καλούνται να εντυπωσιάσουν με τις υποκριτικές και φωνητικές τους ικανότητες την κριτική επιτροπή, τους συμπαίκτες τους και το κοινό που βρίσκεται στο πλατό και για πρώτη φορά ψηφίζει την αγαπημένη του μεταμφίεση. Άλλωστε, φέτος το show είναι μαγνητοσκοπημένο και οι τηλεθεατές από το σπίτι δεν θα μπορούν να ψηφίζουν.

Στην πρεμιέρα του YFSF μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος μεταμφιέστηκε σε Ed Sheeran πραγματοποιώντας μία εκπληκτική εμφάνιση κι ερμηνεία. Μάλιστα, ο ηθοποιός αναδείχθηκε πρώτος στην βαθμολογία των κριτών συγκεντρώνοντας 47 βαθμούς έναντι 41 της Εύας Τσάχρα.

Όταν ήρθε η σειρά να βαθμολογήσουν οι παίκτες, η Εύα πέρασε μπροστά με 66 βαθμούς, ενώ ο Αγγέλου έμεινε στη δεύτερη θέση με 52 βαθμούς, αφού πήρε μόλις ένα 5αρι. Ωστόσο, το κοινό στο πλατό χάρισε το 11αρι στον ηθοποιό (το 12αρι το έδωσε στον Ίαν Στρατή, ενώ το 10αρι στον Ευθύμη Ζησάκη στον οποίο και οι 4 κριτές είχαν δώσει από 3 βαθμούς) και αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής της πρεμιέρας.

newsbeast