Το beauty kit του γραφείου

 

Τα απόρρητα αξεσουάρ ομορφιάς που πρέπει να υπάρχουν στα συρτάρια σας ανά πάσα στιγμή.
Τα προσωπικά συρτάρια του γραφείου αποτελούν για τις περισσότερες γυναίκες σημεία «εξ απορρήτων». Όλα εκεί μέσα υπάρχουν για κάποιο λόγο και είναι κατά μεγάλο ποσοστό πολύτιμα, με έμφαση στα αντικείμενα εκείνα που αναδεικνύουν την αψεγάδιαστη εικόνα σας κάθε στιγμή που εσείς κρίνετε απαραίτητη -κάποιο έκτακτο meeting ή ένα προγραμματισμένο ραντεβού στο μέσον της ημέρας, κάποιο ραντεβού ή μια έξοδος για ποτό με τους συναδέλφους στο σχόλασμα. Το δικό σας συρτάρι οφείλει να αναδεικνύει τον σεβασμό που τρέφετε για την εικόνα σας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, γι’ αυτό, προμηθεύστε το με όλα τα βασικά και απαραίτητα. Αυτά είναι:

Κονσίλερ

Aυτό το πολυχρηστικό προϊόν πρέπει να είναι πρώτο στη λίστα σας. Επιλέξτε κάποιο κρεμώδες κονσίλερ ένα με δύο τόνους πιο ανοιχτό από το χρώμα της επιδερμίδας σας για να καλύψετε μικροατέλειες, κοκκινίλες και σπυράκια αλλά και για να φωτίσετε την περιοχή κάτω από τα μάτια.

Πούδρα

Για λιγότερο ιδρωμένη και καθόλου ωχρή όψη οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, απλώστε μια ημιδιαφανή πούδρα σε όλο το πρόσωπο, στοχεύοντας στις πιο λιπαρές περιοχές -όπως η ζώνη Τ- και στη συνέχεια ταμπονάρετε με ένα χαρτομάντιλο.

Ρουζ

Φωτίστε άμεσα το πρόσωπό σας με ένα ημιδιάφανο κρεμώδες ρουζ το οποίο θα απλώσετε πάνω και κάτω από τα μήλα με ανοδικές κινήσεις.

 

Ποιες είναι οι Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Κραγιόν
Χείλη χωρίς κραγιόν είναι σαν μια τούρτα χωρίς κερασάκι. Αφού τα περιποιηθείτε με ένα θρεπτικό lip balm (για άμεση ενυδάτωση και λεία όψη χωρίς σκασίματα) περάστε μια γενναία δόση από ένα κραγιόν με απόχρωση που να ταιριάζει στην περίσταση -φλογερό κόκκινο πριν την έξοδο, ηπιότερο ροζ ή μπεζ πριν το meeting (ή ό,τι άλλη απόχρωση συνάδει με τον χαρακτήρα σας).

Kρέμα χεριών

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα χέρια τείνουν να γίνονται πιο ξηρά και τότε οι χειραψίες μπορεί να σας φέρουν σε ενοχλητική θέση. Τι πιο απλό από το να αναπληρώνετε κάθε δυο ώρες τη χαμένη υγρασία τους με μια ενυδατική κρέμα χεριών.

Βερνίκι και λίμα νυχιών

Η χρήση του υπολογιστή ή κάποια μικροατυχήματα που μπορεί να συμβούν, καταστρέφουν εύκολα την εικόνα των νυχιών, τόσο όσον αφορά στο χρώμα όσο και στο στο σχήμα του μανικιούρ. Ιδανική επιλογή είναι τα βερνίκια σε nude αποχρώσεις, ενώ η λίμα θεωρείται απαραίτητη.

Άρωμα

Δεν θέλει περαιτέρω εξηγήσεις. Λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σας άρωμα θα αναπτερώσει την αυτοπεποίθησή σας στο δευτερόλεπτο.

clickatlife.gr