Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 24 Ιανουαρίου

  • Πέμπτη, 24 Ιανουάριος 2019 08:19
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Ο Ερμής σήμερα περνά στον Υδροχόο και ήρθε η ώρα να σκεφτόμαστε πιο ομαδικά, πιο ανθρωπιστικά και να νοιαζόμαστε για το κοινό καλό! Σπάστε ταμπού και προκαταλήψεις και τολμήστε να ανοίξετε το μυαλό σας! Οι ιδέες μας νικούν!

ΚΡΙΟΣ

ADVERTISING

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το πέρασμα του Ερμή στον φιλικό Υδροχόο, ετοιμάσου για θετικές αλλαγές, νέες εμπειρίες, αποτελεσματική διεκδίκηση των ονείρων σου και πλήρη ανανέωση! Οι φιλικές σου σχέσεις θα εμπλουτιστούν με επικοινωνίες, χαρούμενες επαφές και συναντήσεις, αλλά και γνωριμίες που θα μεγαλώσουν τον κύκλο σου! Επιπλέον, θα διαπιστώσεις πως από την σημερινή ημέρα, θα αλλάξεις και εσύ ο ίδιος, ανανεώνοντας τον εαυτό σου, τον τρόπο σκέψης σου, αλλά και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα! Συνέχισε έτσι και θα δεις πόσο εύκολο είναι να εκπληρώνεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλές οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν σήμερα, στον ερωτικό τομέα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, αλλά και μέσα από φιλικές συναναστροφές! Γνωριμίες, φλερτ και επαφές χαρμόσυνου χαρακτήρα, σε ανανεώνουν και σου χαρίζουν ξανά όρεξη για έρωτα και πολλά χαμόγελα! Αν έχεις ήδη ταίρι, θα έχεις την ευκαιρία, σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες, να βελτιώσεις τα πάντα και να αλλάξεις ό,τι μέχρι τώρα, έπληττε την σχέση σου με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Άψογες οι συναδελφικές σου σχέσεις στον χώρο της εργασίας και οικονομικά καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις σε τυχόν προβλήματα, από το πουθενά!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, σήμερα ήρθε η μέρα να μεσουρανήσεις απλά με μία σου… κουβέντα! Βλέπεις, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο, σου δίνει την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου με τα ρητορικά σου ταλέντα, να βρεις ιδέες και λύσεις, ώστε να βελτιώσεις ή και να τελειοποιήσεις την κοινωνική σου εικόνα και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, μέσω της επικοινωνιακής οδού! Μπορεί να είναι μία μέρα ίσως κουραστική η σημερινή, γεμάτη ευθύνες, αλλά θα βρεις τον τρόπο να φέρεις ουσιαστικά και ωφέλιμα για σένα αποτελέσματα, λόγω της δικής σου αξιόλογης προσπάθειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη σε σχέση, είναι μία άκρως εποικοδομητική ημέρα για τα αισθηματικά σου! Θα έχεις την ευκαιρία, να μιλήσεις και να συζητήσεις ήρεμα και λογικά με τον σύντροφο και να βρείτε μόνιμες λύσεις, στα τυχόν προβλήματα που υπάρχουν στην σχέση σας. Ήρθε η ώρα να αποδείξετε αμφότεροι την αγάπη σας με πράξεις και όχι μόνο με λόγια! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί οι ερωτικές ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα, να μην είναι πολλές, αλλά είναι σίγουρα αξιόλογες και πιο σοβαρές απ’ό,τι συνήθως!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τέλεια ημέρα για προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και φιλοδοξίες! Η επιτυχία είναι στα χέρια σου! Οικονομικά, είσαι λίγο πιο «σφιχτός» από ότι συνήθως! Αν νομίζεις ότι είναι απαραίτητο, τότε ναι, κάνε οικονομία, αλλιώς είναι κρίμα να στερείσαι χαρές, για οικονομικούς λόγους!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα αγαπητέ Δίδυμε, αποτελεί την έναρξη μίας άκρως επικοινωνιακής περιόδου, γεμάτη αισιοδοξία, τύχη, χαρά και μετακινήσεις, με τον Ερμή να μπαίνει στον Υδροχόο! Ήδη από σήμερα, απολαμβάνεις χαρμόσυνα μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις και τυχαίες ή μη, συναρπαστικές συναντήσεις, όπως και ενδιαφέρουσες γνωριμίες! Αλλάζεις διάθεση, αλλάζεις φιλοσοφία, «ανεβαίνεις» ψυχολογικά και όλα κινούνται σύμφωνα με τα «θέλω» και τους στόχους σου! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς! Δεν φαντάζεσαι πόσα καλά μπορεί να φέρει ένα απλό 24ωρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην διστάσεις σήμερα να προτείνεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή στον σύντροφο, για να πραγματοποιήσετε σήμερα ή τις επόμενες ημέρες! Είναι σίγουρο, πως αυτός είναι ο τρόπος, για να ανανεώσετε την σχέση σας και να ξεπεράσετε μία και καλή τυχόν θέματα ή προβλήματα που υπάρχουν! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, νέες γνωριμίες και το κινητό σου δεν σταματά να χτυπά σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Λύσεις έρχονται στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και αρκετά έξοδα στον οικονομικό! Ευτυχώς η τύχη είναι με το μέρος σου και θα βρεις τρόπο να ανταπεξέλθεις!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα κάνεις την ενδοσκόπηση σου και διαπιστώνεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και οι βαθιές επιθυμίες σου, με την είσοδο του Ερμή στο Ζώδιο του Υδροχόου! Ιδανική ημέρα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με ριζικές αλλαγές γενικά στην ζωή σου και απαλλαγή από τοξικές καταστάσεις ή διαπροσωπικές σχέσεις, που τόσο καιρό σου έκαναν κακό! Η διορατικότητα και η διαίσθηση σου, είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι σου τώρα, ώστε να κινηθείς σωστά και να πετύχεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, θα φέρει ερωτισμό, σεξουαλικότητα και αισθησιασμό στην σχέση σου, αν είσαι ήδη δεσμευμένος! Αν αποφύγεις τάσεις ζήλιας και καχυποψίας, μπορείς επίσης να τον πείσεις μέσα από συζήτηση που εσύ θα επιδιώξεις, για να εκπληρώσει μία σου βαθιά επιθυμία! Αν είσαι ελεύθερος, δραστηριοποιήσου άμεσα στο σπορ του… φλερτ, αφού ο γοητευτικός σου λόγος και ο ερωτισμός και η γοητεία που αποπνέεις, δεν θα αφήσουν κανένα αδιάφορο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία σχετικά ουδέτερη ημέρα για τα επαγγελματικά σου! Ωστόσο, οικονομικά έρχεται ένα καλό νέο σήμερα, που αφορά χρέη, κληρονομικά, χρήματα συντρόφου ή επενδύσεις!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με τον Ερμή να περνάει απέναντι σου, στον Υδροχόο, στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε διαπροσωπικές σχέσεις, στην βελτίωση τους, στην εξομάλυνση τους και στον εμπλουτισμό αυτών με αλληλοκατανόηση και καλύτερη συνεννόηση! Σίγουρα μέσα από ειδήσεις, νέα, συζητήσεις και συναντήσεις, θα διαπιστώσεις ποιοι άνθρωποι σε αγαπούν πραγματικά και θα έρθεις σταδιακά πιο κοντά τους! Ιδανική ημέρα, για να διορθώσεις σχέσεις προβληματικές, π.χ. λόγω παλαιάς παρεξήγησης ή τσακωμού!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις αξιόλογες γνωριμίες, πολλά υποσχόμενες, οι οποίες πολύ πιθανόν, να αποκτήσουν την ιδιότητα της… σταθερής σχέσης! Αν πάλι ενδιαφέρεσαι ήδη για κάποιον, σήμερα είναι η ιδανική μέρα να κάνεις το πρώτο βήμα και να επικοινωνήσετε ή να συναντηθείτε! Αν έχεις ήδη σχέση, η επικοινωνία με τον σύντροφο βελτιώνεται και δεν αποκλείεται να σου κάνει και μία πολύ δελεαστική πρόταση, κατά την διάρκεια της ημέρας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η καλύτερη ημέρα για συνεργασίες και συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, ίσως σήμερα πρέπει να αποφασίσεις να κάνεις έναν προγραμματισμό, ώστε να μην βρεθείς σε δύσκολη θέση αργότερα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, μπορεί ο Ερμής στον Υδροχόο να φέρει αυξημένες υποχρεώσεις και τρεξίματα στην καθημερινότητα, αλλά εσύ… «το’χεις»! Παρά την πιεστική ρουτίνα, καταφέρνεις σήμερα και βρίσκεις λύσεις σε πολλά θέματα, κλείνεις εκκρεμότητες, οργανώνεις σωστά τον χρόνο σου, πετυχαίνεις στόχους και μάλιστα σου μένει και καιρός για να περιποιηθείς τον εαυτό σου, αλλά και να βοηθήσεις αυτούς που αγαπάς, σε ότι κι αν χρειαστούν! Κουράζεσαι, αλλά το… ευχαριστιέσαι, αφού η κούραση αυτή, αποδεικνύεται άκρως εποικοδομητική!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη σε σχέση, δεν χρειάζεται να κολλάς σε λεπτομέρειες, να γκρινιάζεις και να κριτικάρεις συνεχώς τον σύντροφο, γιατί αυτό θα φέρει φθορά και κούραση στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από την εργασία σου, σου κινεί το ενδιαφέρον! Προσπάθησε διακριτικά να το πλησιάσεις! Πιθανόν σήμερα να έχεις την ανταπόκριση που επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτα θετικές οι εξελίξεις για τα επαγγελματικά σου, αφού η απόδοση σου είναι στα καλύτερα της και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά θα προκύψουν κάποια έξοδα, για θέματα ευεξίας και ομορφιάς!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ξεκινά από σήμερα, με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο, φίλε Ζυγέ, μία απόλυτα διασκεδαστική και κοινωνική περίοδος! Τα φώτα πέφτουν πάνω σου και φυσικά όλα τα βλέμματα θαυμασμού! Η φήμη σου κοινωνικά βελτιώνεται, εσύ καλοπερνάς και ξαναγίνεσαι παιδί! Τυχερές συγκυρίες, θα ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου και η δημιουργικότητα σου είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη! Ασχολήσου σήμερα με θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, τέχνες ή ψυχαγωγία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόλυτα ερωτική ημέρα η σημερινή! Για τους ελεύθερους, μόλις έφτασε ένα 24ωρο γεμάτο φλερτ, ερωτικές επιτυχίες, κατακτήσεις, θαυμαστές και πλήρη ικανοποίηση! Αν είσαι δεσμευμένος, να περιμένεις πάθος, ρομαντισμό, συναίσθημα και ακόμα και εκπλήξεις από τον σύντροφο! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, η τύχη είναι με το μέρος σου και το σίγουρο είναι ότι θα καλοπεράσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η τύχη σε βοηθά σε επάγγελμα και χρήμα! Ακόμα και αν έρθουν μικρές αναποδιές, καταφέρνεις εύκολα να τις ξεπεράσεις σήμερα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, το πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Υδροχόου, θα στρέψει την προσοχή σου σε αναμνήσεις, σκέψεις του παρελθόντος, νοσταλγίες, αλλά και εκκρεμότητες που έχεις από παλιά και πρέπει τώρα να βρεθεί ο σωστός τρόπος επιτέλους, να διευθετηθούν. Πέρα από αυτό όμως, είναι η ιδανική περίοδος τώρα να επιδιώξεις συζητήσεις, ώστε να βρεθούν λύσεις μέσα στους κόλπους της οικογένειας και στο χώρο του σπιτιού, όπως και να έρθεις κοντά μέσω της επικοινωνιακής οδού, με άτομα του παρελθόντος, που για οποιοδήποτε λόγο, είχατε απομακρυνθεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα είναι ιδανική για ερωτική προσέγγιση ατόμων του παρελθόντος και φυσικά για προσπάθεια επανασύνδεσης! Οι δυνατότητες θα είναι πολλές για επικοινωνία και συνάντηση με τον πρώην σύντροφο σου, ώστε να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέση σας και γιατί όχι, να ξεκινήσετε ξανά από το μηδέν! Αν δεν σε ενδιαφέρει ένας έρωτας του παρελθόντος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να ξεπεράσεις ή να λύσεις παλαιά προβλήματα στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές οι εξελίξεις στα οικονομικά σου, αλλά κυρίως στα επαγγελματικά, που επιτέλους κάποιες συγκυρίες και γεγονότα, σε κάνουν να αισθάνεσαι σιγουριά και ασφάλεια!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ιδιαίτερα ευχάριστη η σημερινή ημέρα για σένα, αγαπητέ Τοξότη! Ο Ερμής και η είσοδός του στο φιλικό για σένα Ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει χαρμόσυνα νέα και ειδήσεις, χαρούμενες επαφές και συναρπαστικές συναντήσεις ή γνωριμίες! Η κοινωνική σου ζωή αλλάζει, βελτιώνεται και εμπλουτίζεται από πρόσωπα, επικοινωνίες, μετακινήσεις, εξόδους, δραστηριότητες και εξελίξεις! Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και περιζήτητος στους κύκλους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι, δεν πρέπει να κάτσουν στιγμή στο σπίτι! Μέσα από μετακινήσεις και εξόδους, έρχονται νέες γοητευτικές γνωριμίες και φλερτ, που τους ανανεώνει! Αν πάλι, είσαι ήδη με κάποιον ή θες ένα συγκεκριμένο άτομο, η επικοινωνία μεταξύ σας βελτιώνεται φανερά! Μηνύματα, τηλεφωνήματα, συζητήσεις και συναντήσεις, θα βοηθήσουν, ώστε να προωθήσεις τους στόχους σου για αυτήν την σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, δέχεσαι χαρούμενα νέα και επιπλέον ευνοείσαι για νέες συμφωνίες-συνεργασίες!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα στρέψει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στα κεκτημένα σου! Είσαι αποφασισμένος και ικανός να νιώσεις ξανά ασφαλής και ήρεμος με αυτά που έχεις και να απολαύσεις την ζωή! Κάποιες συγκυρίες ή ειδήσεις, θα σου δώσουν ουσιαστική χαρά και θα σου εξαλείψουν ότι ανασφάλεια ή αβεβαιότητα είχες μέχρι τώρα! Επίσης, σήμερα, είναι η ιδανική ημέρα, για να ξεκινήσεις μία δυναμωτική υγιεινή διατροφή ή δίαιτα κι ας μην είναι… Δευτέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ιδιαίτερα θετική η σημερινή ημέρα για τα αισθηματικά σου! Αν είσαι ήδη με κάποιον, απολαμβάνεις στιγμές πάθους και αισθησιασμού με τον σύντροφο! Ωστόσο καλό θα ήταν, να περιορίσεις λίγο ζήλια και κτητικότητα, ώστε να μην χαλάσεις αυτήν την όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα! Αν είσαι ελεύθερος, κάνε εσύ το πρώτο, αλλά διακριτικό βήμα σήμερα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει! Η ανταπόκριση του, είναι σχεδόν βέβαιη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στην εργασία επιτέλους καλμάρουν και ισορροπούν! Οικονομικά παίρνεις μία χαρούμενη είδηση, που επιτέλους σε ηρεμεί για ένα συγκεκριμένο θέμα και δεν αγχώνεσαι πια!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Μετά τον Ήλιο, μπαίνει σήμερα στο δικό ζώδιο σου φίλε Υδροχόε και ο Ερμής! Είσαι πλέον, ο απόλυτος πρωταγωνιστής των ημερών και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς αυτήν την ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο! Η ημέρα φέρνει μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, εξόδους και γενικά μετακινήσεις, που θα σου χαρίσουν χαμόγελο και ικανοποίηση! Όλες οι διαπροσωπικές σου και κοινωνικές σου σχέσεις, βελτιώνονται και εξομαλύνονται σταδιακά! Μία σου λέξη και όλα γίνονται! Μην χάσεις καμία ευκαιρία σήμερα, αλλά και τις μέρες που ακολουθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά είσαι στα καλύτερα σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι πλούσια από φλερτ, μηνύματα ερωτικά και γοητευτικές συναντήσεις και γνωριμίες, πολλά υποσχόμενες! Αν σκεφτόσουν μέχρι τώρα, αν πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα, να ξέρεις πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή! Αν είσαι ήδη με κάποιον, καταφέρνετε και λύνετε τα προβλήματα στην σχέση σας με ήρεμη και εποικοδομητική συζήτηση! Επιδίωξε την λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά τα πράγματα πάνε όλο και πιο καλά! Έχεις την ενέργεια, αλλά και τις ιδέες που χρειάζονται, ώστε να αποδείξεις πόσο ικανός είσαι και να αναγνωρισθεί η αξία σου! Οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, που ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο, ήρθε η στιγμή να κάνεις αυτό, που κάνεις καλύτερα από όλους! Να ακούς άφοβα την διαίσθηση σου! Ναι, ό,τι κι αν σου «λέει» σήμερα το ένστικτο σου, είναι και αυτό που πρέπει να κάνεις! Το μόνο ίσως που πρέπει να προσέξεις, είναι η συμμετοχή σου σε κουτσομπολιά και κρυφές συζητήσεις, αφού κάποιες αποκαλύψεις θα εκθέσουν εσένα και μόνο, με αποτέλεσμα να μετανιώσεις που άνοιξες το στόμα σου και εμπιστεύτηκες τα λάθος άτομα, για άλλη μία φορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για τους δεσμευμένους, θέλει προσοχή η σημερινή ημέρα! Παρασύρονται σε κρυφές συνομιλίες, απαγορευμένες συναντήσεις και αρκετά μυστικά και ψέματα! Το θέμα είναι, ότι η ημέρα φέρνει και αποκαλύψεις που θα φέρουν στο φως, μεγάλες αλήθειες, οπότε χρειάζεται προσοχή! Αν είσαι ελεύθερος, μία κατάκτηση σου αποκαλύπτεται και σε αφήνει άφωνο, αφού είναι ένα πρόσωπο που δεν το περίμενες καν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τέλεια ημέρα για οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες! Τα έσοδα σου αυξάνονται από το πουθενά και βρίσκονται λύσεις! Επαγγελματικά, πρέπει να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, αλλιώς θα αγχωθείς με τις εκκρεμότητες που αφήνεις!

Πηγή: oroskopos.gr