Φιλέτο στο τηγάνι, λεμονάτο

  • Δευτέρα, 21 Ιανουάριος 2019 12:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Συνταγές

Είναι ένα γρήγορο πιάτο για όσους δεν έχουν χρόνο αλλά είναι πραγματικά καλοφαγάδες.

Υλικά

750 γραμμάρια κρέας φιλέτο κομμένο λωρίδες
500 γραμμάρια φρέσκο σπανάκι
4 κουταλιές βούτυρο
4 σκελίδες σκόρδο
Χυμό μισού λεμονιού
Αλάτι, πιπέρι, μια πρέζα μπούκοβο
Ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση

Πλύντε καλά το σπανάκι
Βάλτε μια κουταλιά βούτυρο σε βαθύ τηγάνι και μαγειρέψτε το σπανάκι για 2-3 λεπτά το πολύ, να μαραθεί
Βγάλτε το στην άκρη
Στο ίδιο τηγάνι βάλτε 2 κουταλιές βούτυρο και προσθέστε τις λωρίδες φιλέτου, αλάτι και πιπέρι
Μην το παραψήσετε -Βγάλτε το στην άκρη
Στο ίδιο τηγάνι προσθέστε την τελευταία κουταλιά βούτυρο, το σκόρδο, τον χυμό λεμονιού, το μπούκοβο, τον μαϊντανό
Προσθέστε στο τηγάνι το φιλέτο και το σπανάκι, αναμείξτε απαλά, γαρνίρετε με λωρίδες λεμονιού και λίγο επιπλέον μαϊντανό
Απολαυστικό!



Πηγή: iefimerida.gr 

Αφηστε καποιο σχολιο