Η απίστευτη ιστορία γνωριμίας του Γιώργου Νταλάρα με τη σύζυγό του Άννα

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας κυκλοφόρησε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο με τίτλο “…και το καλοκαίρι κρυώνω!” από τις εκδόσεις Αρμός, με την υπογραφή του Θανάση Λάλα. Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο, όπου περιγράφονται άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του τραγουδιστή, σημαντικές στιγμές της ζωής του και εμπειρίες από την επαγγελματική και προσωπική του πορεία, τις οποίες αγνοεί το ευρύ κοινό.

Ανάμεσα στα κομμάτια της αυτοβιογραφίας του Γιώργου Νταλάρα, είναι και μία ιστορία αλλιώτικη από όλες τις άλλες. Πρόκειται για τα γεγονότα πίσω από τη γνωριμία του με τη σύζυγό του και γυναίκα της ζωής του, Άννα. Το απόσπασμα του βιβλίου που περιγράφει την ιστορία της γνωριμίας τους φέρει τον τίτλο “Μέσα στη φωτιά συναντάς τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σου…” και προϊδεάζει για μια όμορφη και γεμάτη έρωτα εξομολόγηση.

Όπως αναφέρει η Espresso, την Άννα τη γνώρισε τον Δεκέμβριο του 1979, “αν και την είχε σταμπάρει και πιο μικρή, μέσω μια κοινής τους παρέας στις φωτιές στην Πάρνηθα”. Ωστόσο, η πρώτη τους γνωριμία στις πρόβες του στην μπουάτ Διαγώνιος δεν ήταν ιδανική,αφού “την πέταξε έξω”, επειδή έκανε φασαρία με την παρέα της. Βέβαια, αργότερα, γνωρίστηκαν καλύτερα σε ένα πάρτι της, στο οποίο ήταν προσκεκλημένος ο Λουκιανός Κηλαηδόνης.

Έπειτα βγήκαν το πρώτο ραντεβού τους για να πάνε σινεμά, άρχισε να τη γνωρίσει ακόμη καλύτερα, κόλλησε μαζί της και από τότε έγινε το alter ego του, η μάνατζέρ του, ο έρωτάς του, η γυναίκα της ζωής του, με την οποία απέκτησε και την αγαπημένη κόρη τους Γεωργιάννα. Ο ίδιος αναφέρει πως η Άννα “ήταν ο πρώτος άνθρωπος στη ζωή μου που, όσο τσαντισμένος και να ήμουνα, με έκανε να γελάω…”, ενώ εξομολογείται:

Ήμουν πολύ ακοινώνητος. Να σκεφτείτε, μετά που μαλάκωσα με την Άννα, οι φίλοι μού έλεγαν “ρε συ, άλλαξες. Παλιά σού λέγαμε ”τι κάνεις;” και μας απαντούσες ”γιατί ρωτάς;”. Επίσης, αναφέρεται και στην ενασχόληση της γυναίκας του με την πολιτική και ξεκαθαρίζει ότι αυτή η ανάμειξή της δεν επηρέασε αρνητικά την καλλιτεχνική του καριέρα, αλλά του στοίχισε, σε επίπεδο “φωτογραφίας της στιγμής”, στον κανιβαλισμό που υπέστη στα κοινωνικά δίκτυα.

news247.gr