Ξανά νικήτρια η Τζίνα Αλοιμόνου στη δικαστική διαμάχη με τον Παύλο Βαρδινογιάννη

Με ένα νέο επεισόδιο, συνεχίστηκε το χρονικό του διαζυγίου ανάμεσα στον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη και την ηθοποιό Τζίνα Αλιμόνου.

Το πρωινό της 21ης Δεκεμβρίου λοιπόν διαδραματίστηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών η τελευταία -για το 2018- δικαστική αντιπαράθεση μεταξύ Βαρδινογιάννη και Αλιμόνου.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, η εν λόγω αντιπαράθεση αφορούσε τα παιδιά τους, και συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από το δικαστήριο, την επιθυμία του επιχειρηματία να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ για να περάσουν μαζί του τα Χριστούγεννα.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Παύλος Βαρδινογιάννης ζητούσε από το δικαστήριο, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα, να επιτραπεί στη μεγάλη του κόρη και τα τρίδυμα να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδας. Είχε καταθέσει και πέρυσι ασφαλιστικά μέτρα που απορρίφθηκαν από το δικαστήριο, το οποίο του επιτρέπει να ταξιδεύει με τα τέσσερα παιδιά του μόνο εντός των συνόρων.

Φέτος είχε την ελπίδα ότι αυτό θα άλλαζε. Οπως έγινε γνωστό, μάλιστα, ήταν τόσο βέβαιος ότι η απόφαση θα είναι υπέρ του, που είχε ήδη εκδώσει τα εισιτήρια των παιδιών για το ταξίδι στις ΗΠΑ. Τελικά το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του διατηρώντας το status quo που υπάρχει σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις των παιδιών στο εξωτερικό. Ο ίδιος δεν ήταν παρών στην εκδίκαση των ασφαλιστικών, αφού βρισκόταν στην Αμερική λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους του.

Παραμένει βέβαια πολύ κοντά στα παιδιά του και τα επισκέπτεται κάθε μήνα προκειμένου να περάσει κάποιες μέρες μαζί τους. Η απόφαση του Πρωτοδικείου έγινε δεκτή με χαρά από την Τζίνα Αλιμόνου, η οποία γιόρτασε μαζί με τα τέκνα της την έλευση του νέου έτους, κατά τη διάρκεια του οποίου θα επισκεφθεί τουλάχιστον τρεις φορές τις δικαστικές αίθουσες, όπου θα εκτυλιχθούν τα νέα επεισόδια του διαζυγίου της με τον γνωστό επιχειρηματία, που ξεκίνησε σε ήπιους τόνους το φθινόπωρο του 2016, για να γίνει πιο έντονο τα επόμενα δύο χρόνια, χωρίς να διαφαίνεται πλέον διάθεση συμβιβασμού ανάμεσα στις δύο πλευρές.