Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 15 Ιανουαρίου

  • Τρίτη, 15 Ιανουάριος 2019 09:03
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Η Σελήνη στον Ταύρο και ο Ερμής στον Αιγόκερω, συνεργάζονται με όψη Τριγώνου και βοηθούν τα Ζώδια της Γης και του Νερού, του 1ου δεκαημέρου, στην έκφραση συναισθημάτων και στην ικανοποίηση βαθέων αναγκών!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα, Κριέ, και οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Σε συμβουλεύω να δείξεις τεράστια υπομονή και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, διότι κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις που αφορούν το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ, θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, σου λέω ότι είσαι σε μια καλή περίοδο, που αν κινηθείς ανάλογα, θα μπορέσεις να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, συνέχισε με τους ρυθμούς που έχεις και είναι σίγουρο, ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Έχεις μάθει, Ταύρε, να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, χωρίς να περιμένεις τη βοήθεια των άλλων. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο που ίσως βρίσκεσαι. Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, να προγραμματιστείς καλύτερα και θα έχεις εξασφαλισμένες για το μέλλον σου τις καλύτερες προοπτικές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, Ταύρε, αλλά προσπάθησε να μειώσεις τον εκνευρισμό που μάλλον να έχεις σήμερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην αγχώνεσαι από αυτή την κατάσταση, αφού τούτη την περίοδο, με την κοινωνικότητα που διαθέτεις, θα κάνεις και τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ταύρε, πηγαίνει πολύ καλά και οι αποδόσεις που έχεις μπορούν να ξεπεράσουν προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Φρόντισε, Δίδυμε, να βάλεις νέους στόχους, αφού έχεις όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Άλλωστε, οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και οι ιδέες σου, καταπληκτικές. Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου θα είναι εξαιρετική. Φρόντισε να δεις φιλικά άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό, ώστε να αναθερμάνεις σχέσεις, από τις οποίες έχεις λιγάκι απομακρυνθεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε συζητήσεις που θα κάνεις, Δίδυμέ μου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου, καλό είναι να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, μη μειώσεις τις προσπάθειες που κάνεις και είναι σίγουρο, ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς μεθοδικά, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε μου, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να ξεμπερδεύεις αποφασιστικά με πολλά θέματα που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και σε διαβεβαιώνω, ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι δεσμευμένοι, Καρκίνοι μου, καλό είναι σήμερα να μην κάνουν συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης. Αν δεν έχεις ταίρι, μην απογοητεύεσαι, καθώς με τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης η καινούργια γνωριμία θα έρθει πολύ γρήγορα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι βάσεις που έχεις βάλει στην δουλειά σου, Καρκίνε, είναι πολύ γερές. Αυτή την περίοδο, μπορείς να στρώσεις κατάλληλα το πεδίο, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα ζητήματα νόμου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Από σήμερα, Λέων, μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα. Κάποιες φιλικές συμβουλές ίσως σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των άστρων για να προβείς σε καινοτομίες, σχετικά με θέματα που σε κουράζουν. Προβλέπω με σιγουριά, ότι θα έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να ξεχαστείς λίγο από το άγχος που έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων μου, πολλά πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και αρχίζεις να κάνεις κινήσεις για τα επόμενα σου βήματα. Τα οικονομικά σου ξεκινούν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οργάνωσε τη μέρα σου, Παρθένε, με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει, αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα, που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα, ξεμπλέκουν και ευτυχώς αυτό συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου, Παρθένε, θα βρεις τις ευκαιρίες να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς σου, Παρθένε, τώρα ξεκινούν και ξεπερνιούνται, ενώ αρχίζεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Φρόντισε όμως να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, διότι θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, άφησε τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Προχώρα στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους τρόπους. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν την αρωγή σου. Φρόντισε να κατανείμεις έτσι τον χρόνο σου, ώστε να δώσεις τη βοήθειά σου στα πρόσωπα που τη χρειάζονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να το κάνεις ευτυχισμένο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι το σύμπαν σου επιφυλάσσει κάτι πολύ καλό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πάει πολύ καλά, Ζυγέ, και θέλεις να κάνεις πάλι αλλαγές, για να την κάνεις καλύτερη. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε πολλά έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, Σκορπιέ, δε χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μείνε μακριά τους, αφού το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δε θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα θέλεις να πεις κάποια πράγματα στο ταίρι σου που σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό, φέρνοντας στενοχώρια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ μου, μπορείς σήμερα να κάνεις τις επαφές που θέλεις, αλλά σε κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν, καλό θα είναι πριν απαντήσεις να τις σκεφτείς πολύ προσεκτικά. Στα οικονομικά, σου απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου έξυπνα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Από σήμερα, Τοξότη, θα φτιάξει η επικοινωνία σου και θα μπορέσεις να τελειώσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν και έχουν μείνει στην μέση. Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα για να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Είναι περίοδος που μπορείς να υλοποιείς τα σχέδιά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Τοξότη μου, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Τοξότη, θα μπορέσεις να διευθετήσεις σχέδια, που έχεις βάλει από το παρελθόν. Συνεργασίες και αλλαγές ευνοούνται. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν επιτρέπεται να ασχοληθείς με κουβέντες, που δεν οδηγούν κάπου, παρά μόνο σε εντάσεις. Απόφυγε να βγεις από το πρόγραμμά σου. Άλλωστε, έχεις τόσα πολλά δικά σου θέματα, που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με άλλα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να συζητάς περισσότερο με το ταίρι σου, Αιγόκερε, και να ανοιχτείς κι άλλο, για αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, έφτασε ο καιρός που θα γίνει κάτι πολύ καλό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς τη βοήθεια των συνεργατών σου σήμερα, Αιγόκερε, αλλά και τα σχέδια που έχεις για τον επαγγελματικό τομέα θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Από σήμερα, Υδροχόε, μια καινούργια σελίδα στη ζωή σου ξεκινάει, οπότε τέρμα τα λάθη. Μέχρι εδώ. Κράτα όλα τα θετικά ως εφόδιο για την καινούργια ζωή. Άσε πίσω τα άσχημα. Να φύγουν! Μόνο τις εμπειρίες κρατάς και προχωράς, διότι το χρειάζεσαι. Έχεις ανάγκη την ανανέωση, τόσο των ανθρώπων στο περιβάλλον σου, όσο και των καταστάσεων που διαδραματίζονται στη ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις έντονα, Υδροχόε, την ανάγκη σήμερα να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας, Υδροχόε, τα πηγαίνεις πολύ καλά, αλλά έχεις έντονο το αίσθημα ότι θέλεις να προσφέρεις και άλλα. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Από σήμερα, Ιχθύ, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να τελειώνεις από κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε αγχώνουν. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και ιδέες, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που αποζητάς. Επιδίωξε να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ιχθύ μου, πηγαίνει καλά και θέλεις να δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ώστε να αισθάνεται όμορφα μαζί σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας, Ιχθύ, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μπορείς σήμερα να κάνεις σχέδια για το μέλλον, αλλά και να διευθετήσεις ζητήματα, τα οποία έχουν σχέση με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό, διότι ήδη έχεις βγει έξω από το πρόγραμμά σου.

Πηγή: oroskopos.gr