Πως εκφράζει τον ερωτά του καθένα από τα 12 ζώδια

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται λέει ο σοφός λαός. Και είναι αλήθεια.

Οι άνδρες όμως τις περισσότερες φορές δεν είναι εκδηλωτικοί, ούτε εκφράζουν εύκολα τα συναισθήματά τους. 

Στις γυναίκες από την άλλη πλευρά αρέσουν τα όμορφα λόγια και η εκδήλωση της αγάπης. Εδώ, όπως καταλαβαίνετε υπάρχει ένα πρόβλημα.  

Λέμε ότι δεν χρειάζεται να πεις σε κάποιον ότι τον αγαπάς, αρκεί να του το δείξεις. Μερικοί όμως δεν τα «πιάνουμε» αμέσως τα σήματα που μας στέλνουν οι άλλοι.

Πώς δείχνει το κάθε ζώδιο τον έρωτά του; 

Κάθε εκπρόσωπος του ζωδιακού εκδηλώνει τα αισθήματά του με διαφορετικό τρόπο. Αλλοι είναι ενθουσιώδεις, άλλοι εσωστρεφείς, άλλοι σε θεωρούν οικογένεια απ’ την πρώτη στιγμή, άλλοι κρατούν τις αποστάσεις τους και είναι πιο κουλ, άλλοι σου λένε «σ’ αγαπώ» πολύ εύκολα, άλλοι μιλάνε μόνο με τις πράξεις. 

Για να δούμε αναλυτικά πώς εκδηλώνει τον έρωτά του κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Κριός

Ο εγωισμός του δεν του επιτρέπει να λέει μεγάλα λόγια. Ομως θα καταλάβεις ότι ένας Κριός είναι φουλ ερωτευμένος μαζί σου, όταν θα σε έχει ως προτεραιότητά του. Ο Κριός ενθουσιάζεται πολύ, έχει πάθος μέσα του, γίνεται ρομαντικός και κάνει εκπλήξεις. Τον ελκύουν οι πολύ θηλυκές, αλλά και έξυπνες γυναίκες.

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει μεγάλη υπομονή και μπορεί να περιμένει πολύ καιρό μέχρι να βρει την ιδανική σύντροφο. Για αυτούς είναι ή όλα ή τίποτα. Θέλει χρόνο μέχρι να εκδηλωθεί και να νιώσει ασφαλής. Αλλά αν σε ερωτευτεί, δεν πρόκειται να απιστήσει ποτέ. Οταν ερωτεύεται γίνεται περισσότερο αισθησιακός και αυξάνεται η ανάγκη του για σεξ. Ερωτεύεται βαθιά, εκδηλώνεται με ειλικρίνεια και κάνει τον άνθρωπό του να αισθάνεται ασφάλεια.

Δίδυμοι

Μην περιμένεις από ένα Δίδυμο πάθος και έντονα αισθήματα. Μην ελπίζεις ότι θα βρείτε πίστη, αφοσίωση ή ότι η σχέση σας θα διαρκέσει. Είναι πολύ ασταθείς χαρακτήρες, πράγμα που τους κάνει σχεδόν ανίκανους για σταθερές σχέσεις. Συχνά οι Δίδυμοι λειτουργούν σαν δύο διαφορετικοί άνθρωποι με δύο ξεχωριστές ψυχές. Ξενοκοιτάζουν και μπαίνουν εύκολα σε διλήμματα. Δεν σταματούν ποτέ το φλερτ. Αν ένας Δίδυμος έχει τσιμπηθεί μαζί σου, σίγουρα θα σε παίρνει πολλές φορές τηλέφωνο και θα σου στέλνει πολλά μηνύματα με emojis. 

[Shutterstock]
Shutterstock

Καρκίνος

Σε βλέπει σαν οικογένεια. Σε καλεί συχνά στο σπίτι του για να αισθανθείς οικεία μαζί του. Σου μαγειρεύει, σε φροντίζει, είναι συνέχεια κοντά σου για να σε αγγίζει. Ο άνδρας Καρκίνος είναι ένας άνδρας τρυφερός, πολύ στοργικός και ρομαντικός. Συνήθως είναι χαμηλών τόνων, σιωπηλός και ήρεμος. Ο Καρκίνος είναι από τη φύση του ένα ευαίσθητο ζώδιο που όταν νιώσει τον έρωτα θα αφιερωθεί εξολοκληρου σε αυτόν.

Λέων

Θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής σου, μην τον παρεξηγείς. Μόλις αισθανθεί τον έρωτα, ένας γνήσιος Λέων δεν θα σταθεί πουθενά, δεν θα τον σταματήσει καμία λογική θα ακολουθήσει το συναίσθημα. Αφήνει την φαντασία του ελεύθερη, για να ικανοποιήσει κάθε της σκέψη και επιθυμία πριν καν εκείνη την εκφράσει. Λειτουργεί αυθόρμητα και είναι γεμάτος ιδέες και προτάσεις.  Είναι γενναιόδωρος και θέλει να σας τα προσφέρει όλα σε μία νύχτα. Αν σας ερωτευθεί γίνεται υπερπροστατευτικός. 

Παρθένος

Θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να γίνει ο καλύτερος σύντροφος και να κάνει την σχέση όσο πιο δυνατή γίνεται. Είναι όμως συγκρατημένος στην εκδήλωση των συναισθημάτων του. Το ενδιαφέρον του το δείχνει με πράξεις και όχι με λόγια. Αυτό που συμβαίνει πολύ συχνά όταν ερωτεύονται είναι ότι ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν, αλλά διστάζουν να κάνουν το πρώτο βήμα και η υποψήφια σύντροφος παίρνει διαφορετικά μηνύματα και δεν περιμένει πια.

Ζυγός

Αν σε ερωτευθεί ένας Ζύγός τότε θα σου κάνει συχνά κομπλιμέντα, θα έχεις σχεδόν κάθε μέρα κάποια πρόταση για έξοδο και θα σε κάνει να γελάτε. Ο έρωτας είναι για εκείνον ανάγκη, όπως το φαγητό και το νερό. Αν σε θέλει, θα το καταλάβεις. Ο Ζυγός θα είναι ο υποστηρικτής σου και θα σταθεί για εσένα.

Σκορπιός

Όταν ερωτεύεται ένας Σκορπιός γίνεται εσωστρεφής και μυστηριώδης. Αλλά όταν συμβεί αυτό, τότε τα πράγματα είναι σοβαρά. Δίνεται στη σχέση 100%. Αν καταλάβει ότι τον θέλεις πολύ, θα παίξει μαζί σου για να σε τεστάρει. Θα δείξει σίγουρα το ενδιαφέρον του, αλλά την πρώτη κίνηση την θέλει από εσένα.

Τοξότης

Είναι εκδηλωτικός, ενθουσιώδης, παθιάρης και φέρεται σαν παιδί. Οταν ερωτεύεται χαμογελάει συχνά και αδιαφορεί για τους γύρω του. Δεν τους αρέσουν οι κλισέ κινήσεις, θέλουν πρωτοτυπίες και εκπλήξεις. Οταν ο Τοξότης ερωτεύεται, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Εξιδανικεύει και θαυμάζει απεριόριστα το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει. 

Αιγόκερως 

Δεν το έχουν τόσο με τα λόγια, αλλά όταν ερωτεύονται γίνονται αισθησιακοί. Όταν ο Αιγόκερως ερωτεύεται, γίνεσαι η προτεραιότητά του, μετά τη δουλειά φυσικά. Το σεξ είναι σημαντικό για εκείνον και όταν ερωτεύεται γίνεται σχολαστικός και υπερβολικός. Οταν ο Αιγόκερως ερωτεύεται, αφοσιώνεται και δημιουργεί γερές βάσεις για την σχέση του, ώστε αυτή να είναι ακλόνητη.  

Υδροχόος 

Είναι ο επαναστάτης του ζωδιακού. Φευγάτος, ονειροπόλος και περιπετειώδης. Οταν ερωτευτεί θα τα δώσει όλα για το ταίρι του. Ολα όσα δεν έδωσε στις προηγούμενες του σχέσεις. Γίνεται εκδηλωτικός και κυρίως φίλος. Θα θέλει να σου λύσει τα προβλήματα. Να σου κάνει όλα τα χατίρια, θα γελάει με ό,τι χαζό πλασάρεις για αστείο.

Ιχθύες

Οταν ερωτεύεται γίνεται προστατευτικός. Θα σε αγκαλιάζει συχνά, είναι δοτικός και ευαίσθητος. Κάποιες φορές όμως από ανασφάλεια γίνεται ξαφνικά ψυχρός. Οι άντρες Ιχθύες έχουν μονίμως την ανάγκη της αναγνώρισης, αλλιώς πνίγονται πολύ εύκολα στις δικές τους ανασφάλειες. Θέλουν συνέχεια κάποιον δίπλα τους να τους επιβεβαιώνει, να τους κάνει να νοιώθουν σιγουριά για τις επιλογές τους. Γι΄ αυτό και συνήθως οι άντρες Ιχθύες ζηλεύουν πολύ.

bovary.gr