Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε λουλούδια οριγκάμι με τον ΕΣΔΑΚ - Δηλώστε συμμετοχή δωρεάν

  • Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 10:52
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Όλα είναι έτοιμα για το πρώτο Εργαστήριο Δημιουργικής Ανακύκλωσης στον Ε.Σ.Δ.Α.Κ., το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε δυο τμήματα από την Όλγα Χρήστου την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, από τις 17:30 έως τις 20:00, στα γραφεία του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. στο Ηράκλειο (Λ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 22 & Σκουλάδων, στον 3ο όροφος).

 

Οι συμμετέχοντες, θα μάθουν να κατασκευάζουν μια εύκολη αλλά πολύ εντυπωσιακή σύνθεση με λουλούδια οριγκάμι, ένα διακοσμητικό που όλοι θα θαυμάζουν. Σημειώνεται για τους παλαιότερους φίλους του εργαστηρίου ότι θα παρουσιαστεί και μια βελτιωμένη τεχνική που κάνει την συναρμολόγηση πολύ εύκολη και γρήγορη σε σχέση με την εκδοχή που είχε παρουσιαστεί σε παλαιότερο εργαστήριο. Επίσης, όπως υποσχεθήκαμε σε όσους ήρθαν στο εργαστήριο του Δεκεμβρίου, θα δείξουμε την κατασκευή ενός φωτιστικού από πλαστικά μπουκάλια.

 

Οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο θα πρέπει να έχουν μαζί τους για το λουλούδι:

·  ψαλίδι

·  κολλητική ταινία διπλής όψης

·  κόλλα υγρή

·  λεπτό κορδόνι ή κορδέλα για κρέμασμα

·  περιοδικό με όμορφα χρώματα και κατά το δυνατόν σταθερό χαρτί (προαιρετικά)

 

Για το φωτιστικό (προαιρετικά)

·  16 κορυφές όμοιων μπουκαλιών ομοιόμορφα κομμένες

·  συρραπτικό

 

Κάθε εργαστήριο είναι αυτοτελές. Απευθύνεται σε ενήλικες και κατ´ εξαίρεση σε παιδιά άνω των 10 ετών, αν συνοδεύονται. Με μεγάλη μας χαρά θα υποδεχτούμε και νέα μέλη. Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής. Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Δηλώσεις συμμετοχής: olga.christou@hotmail.com και στο τηλέφωνο 6944573950.