Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το 2019

  • Τετάρτη, 2 Ιανουάριος 2019 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Κριός

Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, καθώς μία νέα επαγγελματική πρόταση μάλλον σας περιμένει. Ωστόσο, να είστε πολύ προσεκτικές με τις αποφάσεις σας, επειδή κάποια πρόσωπα από το χώρο εργασίας σας, ίσως να μην χαρούν ιδιαιτέρως. Το 2019, κρύβει εκπλήξεις και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Στα προσωπικά σας, μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, καθώς όπως φαίνεται, η τωρινή σας σχέση αν έχετε δεν είναι στη καλύτερη φάση της. Η καλύτερη περίοδος για εσάς φέτος θα ξεκινήσει από την άνοιξη, καθώς θα αποχωρήσει ο ανάδρομος Ερμής.

Ταύρος

Το 2019 προβλέπει πως θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τον εαυτό σας. Καθώς, όπως φαίνεται, ο προηγούμενος χρόνος σας άφησε κουρασμένους. Προσπαθήστε με τη νέα χρονιά, να είστε ξεκάθαρες με τις επιλογές σας και να μην ξεκινάτε πράγματα που δεν μπορείτε να υλοποιήσετε. Σκεφτείτε τις δικές σας ανάγκες, αλλά δώστε σημασία στους δικούς σας ανθρώπους. Οι ιδανικοί μήνες για εσάς φέτος, θα είναι ο Απρίλης και ο Ιούνιος γιατί όπως φαίνεται θα ευνοήσουν τα σχέδια σας. Η πιο γόνιμη περίοδος για εσάς προβλέπεται η άνοιξη. Στα αισθηματικά σας, πιθανόν θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας! Μην κάνετε πισωγυρίσματα και οραματιστείτε το μέλλον σας.

Δίδυμος

Αφήστε πίσω τον παλιό τον χρόνο και κρατήστε μόνο τις καλές στιγμές! Η κοινωνική σας ζωή φέτος, θα είναι πολύ έντονη. Θα γνωρίστε νέα άτομα, που μπορούν να παίξουν και καθοριστικό ρόλο στα επαγγελματικά σας. Με τον Δία να μετακινείται στο Τοξότη, δεν θα ξέρετε τι σας περιμένει! Η προσωπική σας ζωή φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αν και αντιμετωπίζετε πιθανώς κάποιες δυσκολίες, όπως απόσταση. Εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας και προσπαθήστε να βελτιωθείτε, ώστε να πετύχετε όσα επιθυμείτε. Θυμηθείτε πως η οικογένεια σας θα είναι δίπλα σας και θα σας στηρίξει σε κάθε νέο σας βήμα. 

Καρκίνος

Τα οικονομικά σας θα αυξηθούν μέσα στο 2019. Οι επενδύσεις που κάνατε πιθανόν τον προηγούμενο χρόνο θα σας φέρουν τα έσοδα που ζητάτε. Νέοι δρόμοι σας ανοίγονται και σας προτρέπουν να τους εξερευνήσετε. Μην είστε αύτο το χρόνο τόσο αυστηρές με τους εαυτούς σας και προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Αφηστέ στην άκρη τις ανασφαλειές σας και τους ενδοιασμού σας και προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Η ανοίξη φαίνεται πως θα είναι η τυχερή σας επόχη. Τότε να πάρετε τις πιο σημαντικές σας αποφάσεις.

 Λέων

Αφού κάνετε τον απολογισμό του 2018 σκεφτείτε τι πρέπει να διορθώσετε το 2019. Μην πέφτετε στα ίδια λάθη και δείτε τις υποθέσεις σας με λογική. Όλες οι μέρες του χρόνου δε θα είναι αρμονικές, ιδιαίτερα οι αρχές του καλοκαιριού. Ωστόσο μην ρίχνετε την ψυχολογία σας και μην αναλώνεστε σε ανούσια θέματα που σας κλέβουν  άδικα το χρόνο. Υιοθετήστε μια θετική στάση στη ζωή σας και αμέσως θα νιώσετε την ηρεμία που έχετε όπως φαίνεται ανάγκη. Ξεκινήστε ένα νεό χόμπι ή αλλάξτε το επάγγελμα σας αν το θεωρείτε πλέον αδιάφορο για εσάς.

Παρθένος

Το νέο έτος σας βρίσκει έτοιμες να αξιοποιήσετε τις νέες ευκαιρίας που προκύπτουν. Το 2018 πιθανόν ήταν μια κουραστική χρονιά για εσάς. Το 2019 έρχεται να σας αποζημιώσει ! Φαίνεστε κάπως αναποφάσιστες με την συναισθηματική σας ζωή και αυτό μπερδεύει τον σύντροφο σας. Οι εφήμερες σχέσεις δεν έχουν πλέον χώρο στη ζωή σας. Αν είστε ελεύθερες, πιθανόν ψάχνετε κάτι πιο ουσιαστικό και μόνιμο για εσάς. Ωστόσο, προσπαθήστε να διατηρείτε και μια ισορροπία και στα επαγγελματικά σας. Οι ημερομηνίες 21 Ιουλίου, 28 Απριλίου, 8 Νοεμβρίου και 15 Φεβρουαρίου θα σας αποσυντονίσουν. Τυχερές θα είναι οι μέρες του καλοκαιριού που θα πραγματοποιήσετε μάλλον πολλά και ενδιαφέροντα ταξίδια. 

Ζυγός

Το 2019 ωραίο θα ήταν να εμπλουτίσετε τις γνώσεις και να εξελίξετε την προσωπικότητα σας. Αναζητήστε νέους τρόπους διαφυγής από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και μη φοβηθείτε το διαφορετικό. Εναρμονιστείτε στο νέο σας περιβάλλον και δημιουργήστε καινούργιες παρέες. Αν η δουλειά σας δε σας καλύπτει δοκιμάστε να βρείτε κάτι που θα ταιριάζει περισσότερο στο χαρακτήρα σας και στα προσόντα σας. Εκμεταλλευτείτε τις δυνάμεις σας και προχωρήστε στο δρόμο της επιτυχία σας. Το 2019 είναι η χρονιά σας !

 Σκορπιός

Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας υποδεχτείτε τον νέο με περισσότερη ενέργεια και χαρά. Το 2018, ήταν ένα έτος που σας τάραξε και σας άφησε πολλά ερωτηματικά. Ήρθε η ώρα, να τα αφήσετε πίσω και να προσπαθήσετε από την αρχή για εσάς αλλά κυρίως για τους γύρω σας. Χρειάζονται οι άνθρωποι σας, να καταλάβουν ότι ενδιαφέρεστε για αυτούς. Στο προσωπικό σας τομέα, ο σύντροφος σας φαίνεται πολύ ξεκάθαρος και του αξίζει ίδια αντιμετώπιση. Επίσης, φροντίστε να θυμηθείτε τα ξεχασμένα για να σταθείτε την νέα χρονιά, όπως επιθυμείτε. Θα ευνοηθεί ιδιαίτερα η επαγγελματική σας πορεία.
 

Τοξότης

Το 2019 θα είναι ο χρόνος μιας ολοκαίνουριας αρχής, με πολύ καλούς οιωνούς για εσάς.  Η ενέργειά σας θα είναι στα ύψη και θα νιώσετε μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον. Θα είστε έντονα παθιασμένες σε ό,τι αφορά θέματα συναισθήματικα. Επίσης είστε  έτοιμες, να αρχίσετε νέα πράγματα και να μοιραστείτε καινοτόμες ιδέες με κοντινά πρόσωπα που βρίσκονται στο πλάι σας. Φαίνεται πως η σιγουριά που σας χαρακτηρίζει θα σας φέρει αντιμέτωπες με πρόσωπα που προσπαθούσαν να σας αλλάξουν τις γνώμες  σας.

Αιγόκερως

Μέχρι τώρα έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε μια συλλογή από  εμπειρίες. Οπότε είστε σε θέση  να τις αξιοποιήσετε, προσπαθήστε να τις χειριστείτε σωστά. Αυτό, λοιπόν, είναι το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου και θα υπάρξουν πολλά που πρέπει να βάλετε σε σειρά. Η υπομονή και οι προσπάθειες θα αποδόσουν καρπούς, για αυτό μην αφήσετε κανέναν να σου κλέψει τη χαρά. Με τον Δία να σας ευνοεί από τον Τοξότη θα λάβετε μια  σημαντική βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους. Ιδανικές μέρες για εσάς θα είναι οι καλοκαιρινές.

Υδροχόος

Το 2019, είναι η ευκαιρία σας για μια νέα αρχή. Έρχονται στιγμές που αμφισβητείτε τον εαυτό σας και την προσπάθεια που έχετε καταβάλει, όμως αυτό φέτος πρέπει να σταματήσει. Είστε πολύ ενεργητικές και πολυάσχολες και τα επαγγελματικά σας κυλούν ομαλά. Χρειάζεται να μην είστε εργασιομανείς ώστε να αποδίδετε το καλύτερο δυνατό. Η ιδανικότερη περίοδος για εσάς, φέτος, θα είναι μέχρι 15 Ιουλίου. Φροντίστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και απομακρύνετε από την ζωή σας όσους δεν σας φέρονται όπως σας αξίζει. Για τις ελεύθερες, ο έρωτας είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε. Κοιτάξτε καλύτερα!

Ιχθείς

Είστε έτοιμες να υποδεχτείτε το 2019 αφήνοντας στην άκρη τις έγνοιες σας και τις ανησυχίες σας. Το 2018 μπορεί να είχε τα πάνω και τα κάτω του αλλά τελειώνει με μία γλυκία γεύση. Μέσα στη νέα χρονιά να αναμένετε ευχάριστα γεγονότα που θα ενισχύσουν την καριέρα σας και θα αναβαθμίσουν το επίπεδο των προσόντων σας. Ονείρα και σχέδια σας θα πραγματοποιηθούν από τις αρχές του 2019.  Αν είστε σε σχέση πιθανώς είναι η χρονιά σας να την επισημοποιήσετε. Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ξεχωριστό για εσάς και θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές και εμπειρίες.

gynaikamagazine.gr