Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πρωτοχρονιά του 2019

  • Τρίτη, 1 Ιανουάριος 2019 08:20
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχία και δύναμη! Η πρώτη μέρα του 2019, αρχίζει δυναμικά με το πέρασμα του Άρη στον Κριό και είμαστε ορμητικοί, διεκδικητικοί και παθιασμένοι! Ωστόσο τα Παρορμητικά Ζώδια καλό θα ήταν να προσέχουν τα νεύρα τους!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Καλή Χρονιά, Κριέ! Η πρώτη μέρα του χρόνου σε βρίσκει παθιασμένο, δυναμικό και έτοιμο να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις στόχους! Ο Άρης περνάει σήμερα στο Ζώδιο σου και σου δίνει την ώθηση να πάρεις σωστές πρωτοβουλίες για το νέο έτος. Δραστηριοποιείσαι, προκειμένου να κάνεις τα νέα ξεκινήματα που πάντα ονειρευόσουν! Η γοητεία της προσωπικότητας σου, είναι ο «άσσος στο μανίκι σου» και μπορείς να καταφέρεις πολλά σήμερα, αλλά και τις ημέρες που ακολουθούν! Προσοχή μόνο στον υπέρμετρο ενθουσιασμό και την παρορμητικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι γοητευτικός, παθιασμένος και απόλυτα ερωτικός! Σήμερα θα ζήσεις ερωτικές καυτές στιγμές με το σύντροφο, αν είσαι δεσμευμένος, ενώ αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να κάνεις μία νέα γοητευτική γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, ένας μεγάλος στόχος πραγματοποιείται σήμερα, αρκεί να τον διεκδικήσεις με τόλμη και δυναμικότητα! Οικονομικά θα έχεις κάποιες απώλειες, λόγω της τάσης σου για σπατάλες, γι’αυτό προσοχή!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Καλή Χρονιά, Ταύρε! Την πρώτη ημέρα του χρόνου είναι διάχυτη η ανάγκη σου να θέλεις να πάρεις επιβεβαίωση από το περιβάλλον σου και τους ανθρώπους που αγαπάς, ίσως γιατί θα σε πιάσουν προσωρινά οι ανασφάλειές σου! Η είσοδος του Άρη στον Κριό, φέρνει ψυχική ενδυνάμωση και λύσεις για ότι θέμα κι αν σε απασχολεί. Η πλανητική αυτή διέλευση, υπόσχεται μία ανακάλυψη ή αποκάλυψη, η οποία θα εξυπηρετήσει απόλυτα τα συμφέροντα σου και τους σκοπούς σου! Όπως κατάλαβες, τίποτα δεν χάθηκε και οι ευκαιρίες επανέρχονται, για να τις αρπάξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα παρασκηνιακό, κρυφό και ίσως απαγορευμένο πάθος, σε οδηγήσει σε ερωτικά μονοπάτια, γεμάτα απολαύσεις! Αυτός ο μυστικός έρωτας, σε συναρπάζει! Αν ωστόσο δεν επιθυμείς κάτι τέτοιο, καταφέρνεις σήμερα να ενδυναμώσεις το συναίσθημα του συντρόφου σου, για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, αλλά και των οικονομικών, θα πρέπει να προσέξεις τυχόν βιαστικά και παρορμητικά λάθη! Χρησιμοποίησε την αυξημένη σου διαίσθηση, για να βρεις λύση και μην ξοδεύεις αλόγιστα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Δίδυμε, Καλή Χρονιά! Η σημερινή μέρα, με την είσοδο του Άρη στον Κριό, σε βρίσκει με κοινωνική εγρήγορση, δηλαδή έτσι όπως πρέπει για την πρώτη μέρα του χρόνου! Με φίλους στο πλευρό σου, ανεμελιά, καλοπέραση, κοινωνικές συναναστροφές αλλά και νέες γνωριμίες θα καταφέρεις να βάλεις τις πιο όμορφες πινελιές για το ξεκίνημα του νέου έτους! Ένας φίλος θα σου δώσει συμβουλή ή έμπρακτη βοήθεια, για να διεκδικήσεις και να κερδίσεις έναν μεγάλο σου στόχο ή όνειρο, δώσε την προσοχή σου και ακολούθησε όλα όσα θα σου πει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία νέα γνωριμία θα φέρει τα πάνω-κάτω στην ερωτική σου ζωή και θα σε συναρπάσει! Μεγάλη πιθανότητα να μετατραπεί μία φιλία, σε έρωτα! Αν ωστόσο, είσαι ήδη σε σχέση, μαζί με τον σύντροφο και “όπλο” την σωστή επικοινωνία, βρίσκετε κοινές λύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, έχεις τις κατάλληλες ιδέες και λύσεις, όχι μόνο για σένα, αλλά και για συναδέλφους! Οικονομικά, θα έχεις κάποια μικρά προβλήματα, γιατί μάλλον ξόδεψες πολλά στις γιορτές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Καρκίνε, Καλή Χρονιά! Καλωσορίζεις το νέο έτος και την πρώτη ημέρα του χρόνου με όνειρα, σχέδια, επιθυμίες και την αγκαλιά των δικών σου ανθρώπων, να σε ζεσταίνει κάθε ώρα και στιγμή! Αυτή την ημέρα θα σταθείς ουσιαστικά για μία ακόμα φορά στους δικούς ανθρώπους, δείχνοντας την φροντίδα σου και την άνευ όρων αγάπη σου! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι την ευσυγκινησία και την κυκλοθυμία σου, γιατί έχουμε τον Άρη να περνάει στο Κριό που ταράζει με σκαμπανεβάσματα τα συναισθήματά σου !

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι μπορούν να επιδιώξουν σήμερα συζήτηση για το “μεγάλο βήμα” και να έχουν την ανταπόκριση που θέλουν! Οι ελεύθεροι αντίθετα, κινδυνεύουν να παρασυρθούν σε παρορμητικές συμπεριφορές, που τους εκθέτουν ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι δυναμικός και έτοιμος να κατακτήσεις στόχους και φιλοδοξίες! Περιόρισε μόνο νευρικότητα και παρορμητικότητα και επιτυχία είναι στα χέρια σου! Οικονομικά είσαι αποφασισμένος, να κάνεις αποταμίευση και τα καταφέρνεις!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Λέοντα, Χαρούμενο το 2019 και σίγουρα θα είναι για σένα! Η πρώτη μέρα του χρόνου σε βρίσκει με την θετική για εσένα είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Κριού! Το γεγονός αυτό σε κάνει ακόμα περισσότερο επικοινωνιακό, δυναμικό, χαρούμενο και αισιόδοξο, γεμάτο ενέργεια και κέφι! Ναι, σήμερα μπορείς να αρχίσεις να διεκδικείς τους πιο μεγάλους στόχους σου και να τους πετύχεις! Η τύχη είναι με το μέρος σου και οι ευκαιρίες για επιτυχία, αμέτρητες! Επιπλέον εύνοια έχεις σε επαφές και μετακινήσεις! Εκμεταλλεύσου το, λοιπόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έρχονται νέες γνωριμίες, μηνύματα και συναντήσεις, σήμερα για σένα που είσαι ελεύθερος! Μία ερωτική είδηση σε χαροποιεί! Μην πεις όχι, σε πρόταση για ραντεβού σήμερα, αφού θα περάσεις υπέροχα! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις μία ευχάριστη έκπληξη από τον σύντροφο σου σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, μάλλον τα έχεις «φορτώσει στον κόκορα»! Μην αμελείς υποχρεώσεις, λόγω της ανέμελης διάθεσης σου και μην ξοδεύεις αλόγιστα για λόγους εντυπωσιασμού!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Παρθένε, ευτυχισμένο το 2019! Η Πρωτοχρονιά σε βρίσκει με άκρως ερωτική διάθεση, γοητεία αλλά και ενισχυμένη διορατικότητα! Μπορείς να διαβάσεις την γλώσσα του σώματος, αλλά και να «μαντέψεις» τις προθέσεις των άλλων απέναντι σου, γεγονός που σε εξυπηρετεί απόλυτα να πετύχεις σκοπούς και στόχους! Μία βαθιά και ουσιαστική επιθυμία, πραγματοποιείται με την είσοδο του Άρη στον Κριό και έχεις την ικανότητα να πείθεις, να γίνονται τα πράγματα, έτσι όπως εσύ θες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, είναι γεμάτη ερωτικές καυτές στιγμές, πάθος και πραγματοποίηση ερωτικών στόχων, αν είσαι ήδη σε σχέση! Αν είσαι ελεύθερος, με την γοητεία σου μπορείς να κατακτήσεις, ότι επιθυμείς, γι’αυτό μην διστάσεις να κάνεις το πρώτο βήμα της σαγήνευσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η επαγγελματική και οικονομική εύνοια σήμερα, είναι γεγονός! Βρίσκεις επιτέλους τις λύσεις που χρειαζόσουν και ξεπερνάς σημαντικά προβλήματα σε δουλειά και χρήμα!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ζυγέ, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά! Η πρώτη μέρα του μήνα, αλλά και τις χρονιάς σε βρίσκει με εγρήγορση, λόγω της εισόδου του Άρη στον Κριό! Ωστόσο, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις κόντρες ή και τις εντάσεις, αξιοποιώντας την γοητεία αλλά και την διπλωματία σου !! Η μέρα θα φέρει δίπλα σου, ανθρώπους που σε αγαπούν! Συγκράτησε λοιπόν την οξυθυμία σου απέναντι τους, αλλά και την παρορμητικότητα σου και θα περάσεις σίγουρα, μία όμορφη και ήρεμη Πρωτοχρονιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, θα υπάρξουν κάποιες καυτές στιγμές πάθους με τον σύντροφο, που σίγουρα θα ανανεώσουν την αγάπη σας! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, αλλά κινδυνεύεις να διαλέξεις, αυτήν που δεν πρέπει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι μεν δυναμικός, αλλά παράλληλα και βιαστικός και απότομος, με αποτέλεσμα να πρέπει να απολογηθείς για τα λάθη σου! Οικονομικά το παρακάνεις με τα έξοδα, ιδίως για τρίτους και πιθανόν να το μετανιώσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Χρονιά πολλά και χαρούμενο το 2019, Σκορπιέ! Ξεκινάς το νέο έτος με πολλές δραστηριότητες που δεν σου επιτρέπουν ούτε στιγμή να βαρεθείς! Η είσοδος του Άρη στον Κριό, φέρνει μεν έξτρα καθήκοντα και ευθύνες που πρέπει να διευθετηθούν, αλλά τουλάχιστον για σήμερα δεν θα λείψουν και οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες! Αν προγραμματίσεις σωστά τον χρόνο σου, θα τα προλάβεις όλα! Είσαι γεμάτος ενέργεια, δύναμη και γοητεία, χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν πολύ να βρεις και πάλι τους ρυθμούς σου και να απαλλαχτείς από τυχόν ανούσιο άγχος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ήσυχη η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου, αφού μάλλον δεν θα σε απασχολήσουν νέες εξελίξεις ή γεγονότα που τα αφορούν. Η μόνη εξαίρεση είναι ένας έρωτας, που πολύ πιθανόν να γεννηθεί μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον και στην κυριολεξία, θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι απόλυτα αποδοτικός και αποτελεσματικός και αυτό σήμερα θα αναγνωρισθεί! Οι προσπάθειες σου, αποδίδουν καρπούς! Οικονομικά είσαι μάλλον σε διάθεση οικονομίας και αποταμίευσης, όμως μην διστάσεις να χαλάσεις έστω και λίγα χρήματα σε απολαύσεις! Άλλωστε είναι Πρωτοχρονιά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Τυχερό και χαρούμενο το 2019, Τοξότη! Η πρώτη μέρα του έτους, με την είσοδο του Άρη στον Κριό, σε καθιστά λαμπερό, δυναμικό, περιζήτητο, δημιουργικό και ιδιαίτερα χαρούμενο! Αρκετά διασκεδαστική μέρα με έντονη κοινωνική ζωή, καλοπέραση και πολλά χαμόγελα! Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου και μπορείς σήμερα να πετύχεις αρκετούς στόχους! Προκαλείς τον θαυμασμό, αλλά και την ζηλοφθονία! Είσαι ο πρωταγωνιστής της Πρωτοχρονιάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλύτερη ημέρα για τις ερωτικές σου υποθέσεις είναι εδώ και είναι η πρώτη μέρα του 2019! Επίτευξη ερωτικών στόχων, γοητεία, κατακτήσεις, θαυμαστές και ερωτικές επιτυχίες θα εμπλουτίσουν την ημέρα αυτή, αλλά και τις μέρες που ακολουθούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι δημιουργικός, ξεχωριστός και αξίζεις την επιβράβευση! Η τύχη είναι με το μέρος σου! Οικονομικά, έχεις εύνοια στα τυχερά παιχνίδια, αλλά επιπλέον είσαι επιρρεπής στα έξοδα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Καλή Χρονιά, Αιγόκερε! Η πρώτη μέρα του χρόνου, αρχίζει ιδιαίτερα δυναμικά για σένα με την είσοδο του Άρη στον Κριό! Η μέρα είναι ιδανική για να ξεπεράσεις προβλήματα του παρελθόντος και να απαλλαγείς από παλιές πληγές, οι οποίες αφορούσαν κυρίως τον οικογενειακό τομέα ή το σπίτι. Είσαι αυτός που μπορεί να πάρει το “πάνω χέρι” στην κατάσταση και να αποκαταστήσει, προβληματικές συγγενικές σχέσεις. Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη ευκαιρία να βάλεις νερό στο κρασί σου και να κάνεις το πρώτο βήμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην παρασύρεσαι από το πάθος και τις επιθυμίες σου, σε έναν έρωτα του παρελθόντος που σε έχει παλαιότερα πληγώσει! Οι ευκαιρίες για ένα νέο, σαφώς καλύτερο ερωτικό ξεκίνημα είναι αξιόλογες, γι’αυτό ξεπέρασε τα παλιά! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα σήμερα, αφού σε περιμένουν τρυφερές και όμορφες στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι απόλυτα δυναμικός και αποτελεσματικός! Κανείς δεν αμφισβητεί τις ικανότητες σου, γι ‘αυτό μην προκαλείς καυγάδες χωρίς λόγο! Πιθανόν να προκύψουν κάποια έξοδα που έχουν να κάνουν με σπίτι και οικογένεια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένη, Υδροχόε! Η πρώτη μέρα του χρόνου, θα φέρει πολλά χαρμόσυνα μηνύματα και επαφές, με την είσοδο του Άρη στον Κριό! Έντονη κοινωνικότητα, τηλεφωνήματα, συζητήσεις αλλά και απολαυστικές συναντήσεις, θα σε ανανεώσουν! Είσαι ιδιαίτερα εύστροφος σήμερα και πολύ επικοινωνιακός, γεγονός που σε καθιστά ικανό να πετύχεις οποιονδήποτε στόχο σου και επιθυμία σου! Μην πεις όχι σήμερα σε προτάσεις εξόδου, αφού θα περάσεις υπέροχα, όπου κι αν πας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα ερωτικό μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα, θα σε κάνει να χαμογελάσεις σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος η επικοινωνία με το σύντροφο βελτιώνεται και αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία γοητευτική νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, βρίσκεις λύσεις μέσα από συζητήσεις και συμφωνίες, βελτιώνοντας επιπλέον τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου! Οικονομικά, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εξελίξεις, ωστόσο καλό θα ήταν να προσέξεις τα περιττά έξοδα!

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Καλή Χρονιά Ιχθύ και Χρόνια Πολλά! Η πρώτη μέρα του 2019, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου και την αυτοεκτίμηση σου! Απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής και δεν ζητάς παραπάνω από αυτά που έχεις! Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, γίνονται όλα, ακριβώς με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς, αφού η είσοδος του Άρη στον Κριό, θα αυξήσει την επιμονή, την αποτελεσματικότητα, την λογική σου και την δυναμικότητα σου! Λίγο προσοχή μόνο στα υπερβολικά έξοδα, γιατί λόγω των ημερών θα παρασυρθείς σε σπατάλες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα Αισθηματικά σου σήμερα Ιχθύ απολαμβάνεις τον ερωτισμό, τον αισθησιασμό, αλλά και την ερωτική αφοσίωση από τον σύντροφο σου, αν είσαι δεσμευμένος! Αν περιμένεις μία νέα γνωριμία, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να μην επαναπαύεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα σου προκαλέσουν προβλήματα οι αργοί ρυθμοί σου, γι’αυτό καλύτερα να βάλεις λίγο γκάζι στις δραστηριότητες σου! Οικονομικά έχεις εύνοια και έρχεται βελτίωση, χάρη στη δική σου σωστή διαχείριση!

Πηγή: oroskopos.gr