Ζώδια: Τι σύντροφο να ψάξετε το 2019 για να πετύχει η σχέση

  • Κυριακή, 30 Δεκέμβριος 2018 22:27
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Το 2019 απέχει μόνο λίγες ώρες και η έλευσή του σε πολλούς φέρνει και ελπίδες και προσδοκίες για νέα ξεκινήματα. 

Νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς και φυσικά και στα ερωτικά. 

Και καθώς τα άστρα έχουν τις απαντήσεις για όλα και προκειμένου οι ελεύθεροι και όσοι θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στα προσωπικά τους να μην χάνουν χρόνο σας λένε με ποιους θα πρέπει να βγείτε για... ένα ποτό, ένα φαγητό και γιατί όχι ίσως να καταλήξετε να μένετε στο ίδιο σπίτι. 

Ετσι αφού είδαμε τα τυχερά ζώδια του 2019 και τα άτυχα, αυτούς που θα παντρευτούν και αυτούς που θα πάρουν διαζύγιο, τους τυχερούς μήνες του νέου έτους και το τι θα φέρει συνοπτικά το 2019 ας δούμε με ποιους πρέπει να βγει το κάθε ζώδιο για να δει... φως στα ερωτικά του. 

Κριός

 

Ο Κριός είναι ανταγωνιστικός, σίγουρος και δεν αποφεύγει τις συγκρούσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Κριός πρέπει να επιδιώξει το 2019 να γνωρίσει ανθρώπους που θα είναι ήρεμοι, θα αποφεύγουν τις συγκρούσεις και θα επιδιώκουν να λύνουν τα προβλήματα με συζήτηση και συμβιβαστική διάθεση. Η σχέση με έναν τέτοιο άνθρωπο μπορεί να κάνει έναν Κριό  να ξανασκεφτεί τη νοοτροπία της φουλ επίθεσης. 

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι οργανωμένος, προσανατολισμένος στους στόχους του και πρακτικός, γεγονός που τους καθιστά αξιόπιστους και πιστούς συντρόφους. Αλλά επειδή είναι αρκετά μονότονος και λογικός πρέπει μέσα στην επόμενη χρονιά να αρχίσει να συναναστρέφεται ένα πιο απελευθερωμένο, καλλιτεχνικό μυαλό. Ενας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να βοηθήσει τον Ταύρο να δει πέρα από τα όριά του. 

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ευέλικτος, συνεχώς μεταβαλλόμενος και δραστήριος. Για το 2019 το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να βγαίνει με έναν... Δίδυμο! Μαζί, μπορούν να αλλάζουν γνώμη δέκα φορές το δευτερόλεπτο, χρώμα μαλλιών πέντε φορές το μήνα και κράτηση στο εστιατόριο πέντε λεπτά πριν φθάσουν, χωρίς αυτό να ενοχλεί κανέναν. 

Καρκίνος

Ο καρκίνος είναι συναισθηματικός και ευαίσθητος.  Ο καρκίνος είναι επίσης σούπερ προστατευτικός με τα συναισθήματά του και θα απαιτήσει πλήρη αφοσίωση από τον άλλον για να τα εκδηλώσει. Γι 'αυτό ο καρκίνος θα πρέπει, αν θέλει να ευτυχίσει στα προσωπικά του το 2019, να συναναστραφεί άτομα με τα οποία είχε σχέση στο παρελθόν. Επειδή θα υπάρχει παρελθόν ο Καρκίνος θα ανοιχτεί πιο εύκολα. Και τι πιο ρομαντικό υπάρχει από ένα ζευγάρι που βρίσκεται μαζί ξανά μετά από χρόνια;

Λέων

Ο Λέων αρέσκεται να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, να είναι ευγενικός και ο πιο γοητευτικός στο χώρο. Ο Λέων λατρεύει να αγαπιέται, γι 'αυτό, το 2019, ο Λέων θα πρέπει να βγει ραντεβού με τον μεγαλύτερο θαυμαστή του. Ο Λέων βγάζει τον καλύτερό του εαυτό όταν λατρεύεται και βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής και σίγουρα το να βγαίνει με κάποιον φαν του είναι σαν να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. 

Παρθένος

Η Παρθένος αφοσιώνεται στον σύντροφό της, είναι αξιόπιστη και σταθερή στις σχέσεις της. Είναι ανιδιοτελής και θα φροντίσει πάντα ο σύντροφός της να έχει όλα όσα χρειάζεται, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό της. Για το 2019, η Παρθένος, αν θέλει να δει μια σχέση να προχωρά θα πρέπει και αυτή να στραφεί σε πρόσωπα που ήδη γνωρίζει. Πρόσωπα με τα οποία είχε σχέση, πρόσωπα με τα οποία υπήρξε κάτι στο παρελθόν αλλά δεν προχώρησε. Και αυτό γιατί οι συγκεκριμένοι έχουν ήδη βιώσει και εκτιμήσει την αφοσίωση και την ευγένεια της Παρθένου. Στην Παρθένο αρέσει επίσης η οικειότητα και η άνεση που προσφέρει η ρουτίνα... Οπότε Παρθένοι, ψάξτε στους γνωστούς σας, κάτι καλό κρύβεται εκεί. 

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι δίκαιος και ισορροπημένος. Ο Ζυγός δεν φοβάται να μιλήσει για το σωστό και να αγωνιστεί για αυτό που του αξίζει. Αυτός είναι ο λόγος που ο Ζυγός πρέπει να ξαναβγεί ραντεβού με κάποια παλιά του σχέση. Ο Ζυγός είναι επίσης συναισθηματικό άτομο και το να ξαναπιάσει μια σχέση που είχε τελειώσει πρόωρα ή δεν είχε ολοκληρωθεί ποτέ θα τους προσφέρει μια παραπάνω -συναισθηματική- ικανοποίηση. 

Σκορπιός 

Ο Σκορπιός είναι παθιασμένος, έντονος και αγαπά τις προκλήσεις, οπότε θα πρέπει να γνωρίσουν ένα τελείως άγνωστο σε εκείνους άτομο. Ο Σκορπιός ξέρει ακριβώς γιατί δεν προχώρησαν οι παλιές τους σχέσεις, οπότε πρέπει να γνωρίσουν ένα ολοκληρωτικά νέο άτομο. Ενας τελείως άγνωστος σε αυτούς θα τους προσφέρει το απαραίτητο μυστήριο, που θα κληθούν να εξερευνήσουν. 

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι έξυπνος, αγαπά την περιπέτεια και συνεχώς θέλει να ταξιδεύει και να αναζητά νέες εμπειρίες. Εφόσον εκτιμούν πάνω απ 'όλα τη γνώση, ο Τοξότης πρέπει να γνωρίσει έναν πνευματικό άτομο. Ενα πρόσωπο που λύνει τα σταυρόλεξα γρηγορότερα από ό,τι οι ίδιοι, ή ίσως ένα πρόσωπο με το οποίο είχαν έντονες διανοητικές συζητήσεις. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η πνευματική διέγερση μπορεί να καταλήξει σε έντονο πάθος. 

Αιγόκερως 

Ο Αιγόκερως είναι λογικός, συνετός και ήρεμος. Ο Αιγόκερως ξεκινά κάθε γνωριμία πλήρως προετοιμασμένος και θα είναι άκρως προσεκτικός μέχρι να καταλάβει ότι είναι ασφαλής. Για το 2019 θα πρέπει να βγει από το καβούκι του και να αρχίσει να βγαίνει με κάποιον που θα τον κάνει να ξεπεράσει τα όριά του. 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι πιστός, παθιασμένος και αξίζει πάνω απ' όλα τη φιλία του άλλου. Είναι πνευματώδης και συνήθως επιδιώκει να βρει έναν σύντροφο που πρώτα θα τους αποθεώνει και μετά θα τους ολοκληρώνει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Υδροχόος πρέπει να γνωρίσει έναν... τυχοδιώκτη! Δηλαδή έναν σίγουρο, έμπειρο και ικανό άνθρωπο που παρόμοια με τη δική του διάθεση και όρεξη να εξερευνήσουν όλο τον κόσμο. 

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι άτομα που δείχνουν εμπιστοσύνη, είναι έντονα συναισθηματικοί και διαισθητικοί και είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν τους άλλους. Οι Ιχθείς δεν φοβούνται να είναι μόνοι και σε πολλές περιπτώσεις προτιμούν να κοιμούνται μόνοι τους. Για αυτό και πολλές φορές οι Ιχθείς καταλήγουν μοναχικοί λύκοι, γιατί σαφέστατα το προτιμούν από το να αισθάνονται πνιγμένοι από έναν υπερβολικά κολλημένο πάνω τους σύντροφο.



Πηγή: iefimerida.gr