Η ιστορία του νεαρού ζευγαριού που έφυγε από τη ζωή με διαφορά λίγων ωρών

  • Παρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2018 10:10
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

Συγκλονίζει η ιστορία του θανάτου ενός ζευγαριού Βρετανών που έφυγαν από τη ζωή με διαφορά λίγων ωρών στην Αυστραλία.

Ο Jason Francis και η Alice Robinson ζούσαν στο Σκάρμπορo, ένα προάστειο του Περθ, όπου είχαν μετακομίσει τους τελευταίους μήνες. Η μοίρα όμως τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Το Σάββατο 22/12 ο 29χρονος πρώην ποδοσφαιριστής που ακολουθούσε καριέρα στο ράγκμπι, είχε βγει με φίλους του από το Cottesloe Rugby Club. Επιστρέφοντας στο σπίτι του όμως το βραδάκι παρασύρθηκε από ένα λευκό όχημα που οδηγούσε ένας 18χρονος. Το δυστύχημα έγινε πολύ κοντά στο σπίτι τους. Η σύντροφός του πετάχτηκε έξω όταν είδε φώτα έκτακτης ανάγκης να αναβοσβήνουν. Πλησιάζοντας στο σημείο ενημερώθηκε πως ο πεζός τον οποίοι οι διασώστες πάλευαν να κρατήσουν στη ζωή ήταν ο αγαπημένος της.

«Ήταν συντετριμμένη. Εξαφανίστηκε αφού ενημέρωσε κάποιους φίλους για το τι συνέβη στον κύριο Francis και βρέθηκε το επόμενο πρωί νεκρή.

Δεν γνωρίζουμε τι της συνέβη μετά. Ξέρω ότι η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με αυτό», δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας ράγκμπι που αγωνιζόταν ο σύντροφός της, Sam Diamond. Λίγες ώρες αργότερα η Alice, η οποία εργαζόταν σε εταιρεία digital marketing, εντοπίστηκε νεκρή χωρίς να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα αίτια του θανάτου της.

«Ήταν δύο από τους καλύτερους ανθρώπους που μπορούσατε να συναντήσετε. Ο Jason ήταν ένα άτομο που πάντα έβρισκε χρόνο μέσα στη μέρα για όλους. Του άρεσε να συζητά, να προπονείται, να διατηρεί τη φόρμα του και να είναι υγιής. Ήταν απλά γνήσιοι, προσγειωμένοι και φανταστικοί άνθρωποι», λέει ο κύριος Diamond.

Τα τελευταία 24ωρα δημιουργήθηκε σελίδα Go Fund Me για τη συγκέντρωση χρημάτων ώστε οι σοροί των δύο νέων να ταξιδέψουν πίσω στην πατρίδα τους την Αγγλία.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκλονιστική καθώς από την παραμονή Χριστουγέννων έχουν ήδη συγκεντρωθεί 20.000 ευρώ.

«Εσύ νεαρέ ήσουν ένα τόσο σημαντικό κομμάτι στο παζλ επιτυχιών της ομάδας μας και ήταν χαρά μου να είμαι μέλος της και να αγωνίζομαι δίπλα σου», δήλωσε ο Paul McMullen, αρχηγός της Market Drayton Town FC, στην οποία αγωνίστηκε επί χρόνια ο Jason Francis.

newsbeast